stavrosl Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μπορείς να το βάλεις από πάνω από το 10.3.9 - ως upgrade. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Power ON παταμε το C μεχρι να διαβασει το DVD και συνεχιζουμε κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Ακριβώς. Κανονικά το 10.4 θα βρει το 10.3.9 και θα σε ρωτήσει αν θες να κάνεις upgrade. Προχωράς κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosl Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δυστυχος το DVD δεν κανει Boot, καμια ιδεα? Το DVD το εκαψα με το NERO και το αρχειο ηταν .iso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Και αυτό που είχα δοκιμάσει εγώ κάποια στιγμή, το ίδιο πρόβλημα είχε. To DVD έπρεπε να γράφτεί στο Mac με το Disk Utility για να είναι bootable. Αυτές εδώ ήταν οι οδηγίες που ακολούθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaucho Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα, Είμαι νέος εδώ. Είδα αρκετά αρνητικά σχόλια για μάκ . Τα σχόλια αυτά τα δέχομε μόνο απο χρήστες που έχουνε δεί σοβαρά και τα 2 λειτουργικά. Δεδομένο ότι το Μακ είναι ανώτερο σε όλα του. Προγράμματα υ΄πάρχουνε γι αόλες τις δουλειές Δείτε ένα σκρινσοτ απο το powerbook G4 12άρι με 512 ΡΑΜ είναι 37 προγράματα όπως φαίνεται απο το DOCK κάτω α και μπορώ να κάνω FTP .Ταυτόχρονα παιζει DVD Έλλάδα Γιουγκοσλαβία το 89 και πληκτρολογω άνετα. Κάντετο σε windows ayto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaucho Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Ά, Κάντε το σε ένα pc μετα όλα του. Κόλλησε? χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thm@ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 παιδες εχει κανεις να προτεινει καμια ΣΟΒΑΡΗ εταιρεια υποστηριξης Mac + Software ; συνολικα γυρω στα 25 μηχανηματα μαζι με το διαφορο λογισμικο που εχουν οι διαφημιστικες Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teohaz Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 παιδες εχει κανεις να προτεινει καμια ΣΟΒΑΡΗ εταιρεια υποστηριξης Mac + Software ; συνολικα γυρω στα 25 μηχανηματα μαζι με το διαφορο λογισμικο που εχουν οι διαφημιστικες Ευχαριστω ean psaxneis gia texnikous mac sothikes!! eimaste polu ligoi!!!! kai den xerw ean uparxoun etairies pou asxolounte me mac san texnikh upostirixh. oso gia to Software pararagelia sto internet... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thm@ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 ean psaxneis gia texnikous mac sothikes!! eimaste polu ligoi!!!! kai den xerw ean uparxoun etairies pou asxolounte me mac san texnikh upostirixh. oso gia to Software pararagelia sto internet... ψαχνω εταιρεια που μπορει να υποστηριξει εμας εδω σε οτι αφορα Macintosh, γενικα ειμαστε στον αερα αυτη την στιγμη, και ατομο να βρω που θα ειναι μονιμα εδω καλο θα ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefkal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Αν μου επιτρέπετε απο τους mods μπορώ να σας δώσω το τηλ. ενός τεχνικού που κάνει αυτή ακριβώς τη δουλειά. Διαφορετικά στείλε μου mail στο stefanos.kal ατ gmail.com Απλά δεν θέλω να παραβώ τους κανόνες διαφήμισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Κανένα πρόβλημα, δώσε, δώσε. Δεν θα το πούμε σε κανέναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefkal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2005 Το όνομα είναι Θανάσης Κορδαλής και το τηλ: 6945 370456 Δουλειά του βασικά είναι αυτό ακριβώς. Υποστήριξη Mac συστημάτων, και την κάνει άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μία ερώτηση από τη στιγμή που δεν είμαι χρήστης MacOS X (ακόμα...)..... Το iChat AV δέχεται ως επαφές διευθύνσεις του στυλ [email protected] ή [email protected];; Επιπλέον,έχω έναν iMac G3 233 Mhz,96 RAM, περισσότερο για να παίζω mp3s,browsing και chat...Να του περάσω MacOS X 10.2 ή να το αφήσω με 9.2.2;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 [...]Επιπλέον' date='έχω έναν iMac G3 233 Mhz,96 RAM, περισσότερο για να παίζω mp3s,browsing και chat...Να του περάσω MacOS X 10.2 ή να το αφήσω με 9.2.2;;[/quote'] Θα μπορούσες ενδεχομένως να του περάσεις το 10.2 (μην πας στο 10.4, κρίμα είναι) αλλά θα σε συμβούλευα θερμά να αυξήσεις κατακόρυφα τη μνήμη - ει δυνατόν και στα 512ΜΒ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να δώσω άλλα χρήματα για τον αγαπημένο μου πλέον iMac... Τον είχα αγοράσει αρκετά ακριβά και έτσι κι αλλιώς αγοράζω καινούριο Mac το καλοκαίρι... Για το iChat υπάρχει απάντηση ή.....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.