Προς το περιεχόμενο

Απορίες MacOS, software και... γενικώς

digitalsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης

Ασχετο...αλλα εχει κυκλοφορησει και ενα βιντεακι κακης ποιοτητα γυρω στα 3-4μβ που και καλα δειχνει ενα dell να τρεχει κανονικοτατα os X intel version. Αν το βρειτε μη κανετε τον κοπο να το κατεβασετε , δεν αξιζει...totally faK3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όντως, ο τύπος απλά έχει χρησιμοποιήσει VNC για Mac και για PC και απλά κοροϊδεύει τον κόσμο... Απορώ γιατί κάποιος να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο. Η μ@λ@κία πάει σύννεφο...

pistevw oti twra pou h ibm poulise to tmhma kataskevhs pc

tha mporouse na rixei olo to varos sthn kataskeuh cpu

kai an skefths oti playstation3 kai xbox 360 kai nintedo tha exoun ppc

milame gia ekatomiria cpu

ara to kostos tha epefte kai ta MAC tha htan pio prosita

oso gia texnologia

kala exoume ppc me 2 me 3 kai me 9 pirines ti na ata kanoume ta intel

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το κόστος της CPU. Είναι και όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα που το συνοδεύουν και που σχεδιάζονταν/αναπτύσονταν μόνο από/για την Apple. Αυτό ανεβάζει το κόστος αρκετά.

Αντίθετα, τώρα με τα intel chips, πολύ μικρό μέρος του κόστους για Research & Development πέφτει πάνω στην Apple. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για την αλλαγή...

Παρατήρηση:

Μέχρι πριν λίγες μέρες, ότι σχετικό με Apple & MacOS συζητιόταν σ' αυτό εδώ το topic. Αφού πλέον υπάρχουν 2 ολόκληρες ξεχωριστές κατηγορίες, ας κρατήσουμε αυτήν εδώ τη συζήτηση στο θέμα της: το Mac Mini.

Οι συζητήσεις για MacOS γενικότερα, για την απόφαση της Apple να συνεργαστεί με την Intel, και για ό,τι άλλο μπορούν πλέον να γίνουν σε ξεχωριστά topics...

(και μάλιστα αν δεν ήταν κόπος θα μπορούσε κάποιος moderator να κάνει split το topic)

• Super Moderators
Παρατήρηση:

Μέχρι πριν λίγες μέρες' date=' ότι σχετικό με Apple & MacOS συζητιόταν σ' αυτό εδώ το topic. Αφού πλέον υπάρχουν 2 ολόκληρες ξεχωριστές κατηγορίες, ας κρατήσουμε αυτήν εδώ τη συζήτηση στο θέμα της: το Mac Mini.

Οι συζητήσεις για MacOS γενικότερα, για την απόφαση της Apple να συνεργαστεί με την Intel, και για ό,τι άλλο μπορούν πλέον να γίνουν σε ξεχωριστά topics...

(και μάλιστα αν δεν ήταν κόπος θα μπορούσε κάποιος moderator να κάνει split το topic)

Έχεις τα δίκια σου κι εσύ ... :)

• 2 μήνες μετά...

Παιδιά,εγώ θα αγοράσω μάλλον αρχές του 2006 ή Powerbook (αν έχει βγει το G5,κι αν δεν ονομάζεται έτσι τελοσπάντων το νέο μοντέλο!!!) ή iMac 17' αλλά με Superδrive.

Ποιο από τα δυό μου προτίνετε;;

Και κάτι άλλο.Αγγλιλό ή Ελληνικό μοντέλο;;Η τιμή του ελληνικού είναι αρκετά πιο τσουχτερή αλλά δεν θα κολλήσουμε εκεί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ποιο από τα δυό μου προτίνετε;;

Η απάντηση είναι ανεξάρτητη από το αν πρόκειται για Mac ή Wintel: σου χρειάζεται φορητότητα? Αν ναι, πάρε φορητό. Αν όχι, δώσε λιγότερα λεφτά και πάρε "σταθερό".

Και κάτι άλλο.Αγγλικό ή Ελληνικό μοντέλο;

Το "Ελληνικό" περιλαμβάνει (νομίζω) keyboard με ελληνικούς χαρακτήρες (συνηθίζεις και χωρίς αυτούς) και το CD Ελληνικής υποστήριξης της Rainbow (που δεν σου χρειάζεται μιας και το MacOS X υποστηρίζει από μόνο του Ελληνικά κι ακόμα υπάρχει και freeware πρόγραμμα αν θέλεις εξελληνισμό των μενού).

Αποφάσισε... :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators

Δεν θα ζητήσει κάτι ιδιαίτερο, στην πρώτη μου εγκατάσταση MacOS X τα πράγματα ήταν από πολύ απλά έως ΠΑΡΑ πολύ απλά.

Αν θελήσεις πάντως κάτι, εδώ είμαστε. :)

Μεχρι εδω παμε καλα. Εχω εγκαταστηση το 10.3.9 και ειναι ολα μια χαρα,

διαβασα ομως εδω οτο το tiger ειναι αρκετα καλυτερο.

Για να βαλω το 10.4 πρεπει να κανω format και νεα εγκατασταση η υπαρχει

αλλος τροπος?

Ευχαριστω πολυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...