Προς το περιεχόμενο

Online Gaming SOS

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρακαλώ αν κάποιος από εσάς έχει εμπειρία σχετικά με το online gaming ας απαντήσει...

Θέλω να παίξω κάποιο παιχνίδι online final fantasy XI το λένε αλλά πρέπει να πληρώσω συνδρομή.Έχω ακούσει ότι σε μερικά παιχνίδια όπως το lineage 2 έχουν δωρεάν servers.Ισχύει κάτι τέτοιο?υπάρχει και για το παιχνίδι που ψάχνω δωρεάν server?Ακόμα ποια άλλα παιχνίδια μου προτείνετε για online gaming που έχουν δωρεάν servers κυρίως ενδιαφέρομαι για rpg (MMORPG).

σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...

Δημοσ.

Gia Final Fantasy den nomizw na yparxei server free ..

Oson afora twra gia Lineage2 klp klp pou yparxoun free server . apopsi mou einai oti oi free servers yparxoun ypo tin anoxi tis Etairias pou exi kykloforisi to game..

Games pou den yparxoun free server , opws WoW kai Galaxies , pistepse me , einai kalitera na plirosis na pexis para na pezis anamesa se anwrima atoma pou san mono skopo exoun na kseftilisoun to game..anyway..Min distaseis na plirosis sindromi gia Online Gaming..den nomizw na vgeis zhmeiwmenos..enjoy

btw , pezis kanis star wars Galaxies??:)

Δημοσ.

Ισχύει, τουλάχιστον για το Lineage 2 όπως και για άλλα που δεν γνωρίζω.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις ειναι το εξής, οι free servers επειδη ουσιαστικά ειναι PC κάποιου ιδιωτη, μπορεί την οποιαδήποτε στιγμή να κάνει ενα shutdown και τέλος. Ουαστικά δεν ειναι ιδιώτης με την έννοια ανοίγω εγώ το PC μου και σας προσκαλώ, αλλά θέλω να πω οτι απτη στιγμη που ειναι private server μπορεί να πέσει χωρίς προειδοποίηση. Επίσης μπορεί παρασκευη βραδυ να έχεις ορεξη για ενα 6ωρο και να μην σε αφήνει κάν να μπεις... Ειναι ρίσκο.

Εγω παίζω το World of Warcraft και έχω φάει κόλλημα τρελό. Μέσα σε 38 μέρες το /played time μου είναι 164 ώρες, δηλαδή περίπου 4,3 ώρες την ημέρα. Και νοιώθω ότι δεν παίζω και πολύ!!! φαντάσου....

Τώρα για τόσες ώρες δεν με νοιάζει να δίνω 13? το μήνα. Δηλαδή το ποσό ειναι απλά γελοίο. Και δε νομίζω να υπάρχει άλλο παιχνίδι που να μπορείς να παίξεις για ΤΟΣΕΣ ωρες με αμείωτο ενδιαφέρον, εκτός από ποδοσφαιράκια..... :)

Δημοσ.

Για FF δεν υπάρχουν δωρεάν servers.Γενικότερα στις τελευταίες μεγάλες παραγωγές mmorpg είναι δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο.Όχι τόσο γιατί οι εταιρείες τους κλείνουν.Κυρίως γιατί δεν έχει νόημα.Και δεν έχει νόημα γιατί οι πριβέ σερβερ δεν μπορούν να έχουν τον κόσμο που έχουν οι official,συνεπώς δε μπορείς να ευχαριστηθείς παιχνίδι.Δεν έχουν επίσης συνήθως σοβαρή υποστήριξη κτλ.Σκέψου δηλαδή να παίζεις στον κόσμο του wow και να είναι όλοι και όλοι 10 παίχτες online.Έχει νόημα; Παρόλα αυτά στο wow, μιας και αναφέρθηκε υπάρχουν τέτοιοι σέρβερς, και πολλοί τολμώ να πω.

Απλά δες αυτό που σου είπαν τα παιδιά.Αν σου αρέσει πραγματικά ένα mmorpg με κάτι παραπάνω απο 10 ευρώ το μήνα μπορείς να κάνεις δουλειά σου.Και πολλές φορές ίσως θα είναι και το μόνο παιχνίδι το οποίο θα παίζεις.Δεν είναι πολλά τα λεφτά, 2 καφέδες περίπου είναι.Με αυτά τα χρήματα δηλαδή για ένα μήνα να μη χρειάζεσαι άλλο παιχνίδι.

Αν θες γενικά παιχνίδια mmorpg υπάρχουν αρκετά τα οποία είναι εντελώς δωρεάν και θα παραμείνουν έτσι για πάντα.Επίσης πολλά είναι σε beta εκδόσεις και μπορείς να παίξεις μέχρι να κυκλοφορήσουν κανονικά.

Ένα δωρεάν 3d mmorpg (όπου πρόσφατα προσθέθηκε η εππιλογή να αγοράζεις αν θες αντικείμενα από το cash shop τους) είναι το kal online.Τσέκαρέ το αν θες.Μικρό σε μέγεθος είναι, δωρεάν είναι, δε χάνεις και τίποτα!

Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι.

Δημοσ.

σας ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντηση σας.

παιδιά μόλις αγόρασα το FFXI και δεν μου κάνει εγκατάσταση.

λέιπει ένα αρχείο από το cd λέει αλλά ανοίγω το cd και το αρχείο που ψάχνει είναι εκεί!!!

Το παιχνίδι το αγόρασα γνήσιο.παρεπιπτόντως στον υπολογιστή ενός φίλου μου δουλεύει!!!Τι να φταίει?μήπως κάποια προστασία επειδή έχω dvd recorder?Και imagedrive?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...