Founes Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Simera to prwi sto dromo mou edwsan ena flyer pou diafimize megales prosfores gia diakopes kai tetoia! to site einai to http://www.fun4all.gr ekei pou leei "ypiresia Teletravel, diakopes stin ellada" fenete kali fasi alla kai megali apati, afou o monos tropoe epikoinwnias einai merika til 90xxxxxxxxxxxxx . xerei kaneis kati?
WizeMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Μακρυά φίλε, η ξαδερφή μου δούλευε σε εταιρία ταξιδιωτική και το τι απάτη παίζεται και "μικρά γράμματα στα συμβόλαια" δεν λέγεται. Καλύτερα να κανονήσεις μόνος σου, να πας ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ και να έχεις ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, χωρίς άγχος και κοροϊδία. ΘΑ δώσεις λίγα παραπάνω αλλά θα το ευχαριστηθείς...
kx5 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Απάτη μυρίζει... Πάντως μην το συγχέουμε με τις κρατήσεις δωματίων & πωλήσεις εισιτηρίων μέσω internet που έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα ικανοποιητικές.
random Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μακριά! ξερεις καμια εταιρεια που για οση ωρα που προσπαθει να σε εξυπηρετησει ή να σου πουλησει το προιόν, να πληρωνεις 1,5 ευρω το λεπτο τηλεφωνο? θα παρεις τηλεφωνο, νε ρωτησεις μηπως εχετε κανα δωματιο στο Χ, και θα σου λενε, 1 λεπτο να ελευθερωθει ενας συνεργατες, 1 λεπτο πειτε μου τα στοιχεια σας, 1 λεπτο να βρω το φακελο για Ροδο, 1 λεπτο να ξυσω το μολυβι, 1 λεπτο χτυπαει η αλλη γραμμή, πως ? για Ροδο...Αχ! συγνωμη! μολις εκλεισε και το τελευταιο δωματιο! μηπως να δουμε Κρήτη? 1 λεπτο να βρω το φακελο.... κ.ο.κ. παρε καλυτερα κανα Ροζ στην Μανουέλα, να το φχαριστηθείς τουλαχιστον το 50ευρο. Περα απο το 090.. το σαιτ τους ειναι σαν να το έφτιαξε 10 χρονών παιδί. Η εμφάνιση λέει πολλα και για την ουσία. Στους ορους συμμετοχης, ανακατευει την τραπουυλα για να μην καταλαβεις τιποτα, μπλεκουν καρτες, τηλεοπτικες εκπομπες, τηλεφωνηματα (παντα 090), και ολα "αφου διαβασεις με προσοχη"... :grin: :-x Μου μυριζει σαν αυτες τις εκπομπες που επαιζαν μεχρι το καλοκαιρι που επενεβη ο εισαγγελέας: "απαντηστε μας στο 090, ποιον ειχε πατέρα το παιδί του Ζεβεδαίου και κερδιστε 100 εκ. ευρώ, ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!" και πααααααααααρααααααααααααακαααααααααλωωωωωωωωωω ανααμεεινατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...
rvas78 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 παιδιά επειδή έχω ταξιδιωτικό γραφείο να σας δώσω και εγώ μια συμβουλή. μακριά από νούμερα 090 κτλπ. που ακούστηκε να χρεώνεστε 1.20 για να κλείσετε ένα δωμάτιο κτλπ. προσοχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.