gvaggis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Διαφορετική ταινια είναι οπωσδήποτε το "Ονειρεμένη Απόδραση'. Φινλανδική ταινία με ψίγματα μαύρου σκανδιναβικού χιούμορ αλλά κυρίως απίστευτη σκηνοθεσία κ φωτογραφία. Μιλάει για τη προσπάθεια ενός νεαρού που κατοικεί σε ένα Φιορδ(ΝΑΙ.κατοικούνται!!) όπου όπως καταλαβαίνετε τίποτα δεν κινείται κ τίποτα δε συμβαίνει ΠΟΤΕ!! Ιδιαίτερη περίπτωση ταινίας για ιδιαίτερα γούστα..
mandipl Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 oldboy http://www.imdb.com/title/tt0364569/
Puppet-Master Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 mandipl απο το στομα μου το πηρες.αυτοι οι σχιστοματηδες δεν πανε καλα.εντελως παρανοικη ταινια.μιας και μιλαμε για κινεζικη διαστροφη δειτε επισης το battle royal. ΤελοςThe hitchiker's guide for the galaxy η πιο κουφη ταινια που εχω δει.
mandipl Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 epeidi den exo parakolouthisei olo to thread dn xero an exei anaferthei kai to spirtokouto . episis koufi alla kali tainia
Exoskeletor Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 to spirtokouto gia mena eine h kalyterh komodia pou bgeike pote (mi po kai pou tha bgei) Pote den exo gelash ksana toso poly, na thn deite oposdipote me megalh parea Exete paratirisi guys kati eikones pou tsontaronte sto fight club? Spunkee, who attended a screening of Fight Club with Edward Norton discussed the subliminal images. Her response is as follows: My recollection is that there were five flashes, all of Tyler (but too fast to see who it is). The ones I can recall are the xerox machine, the shot of Marla leaving, once during a group session, and one over the shoulder of the doctor who tells Norton to go to the group meetings. I can't recall the fifth, but it's there! The shot of the penis at the end is visible because it stays up for at least two frames and takes up the whole screen. The other images are small, set over other shots, and last one frame, which means they're on screen for only 1/24th of a second. Enough time to "see", but not to grasp. If that makes any sense. Kala thn teleytea logika oloi thn eixame parathrhsh
gvaggis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 ΤελοςThe hitchiker's guide for the galaxy η πιο κουφη ταινια που εχω δει. Ναι αλλά όχι με τη καλή έννοια...!! Ασυνάρτητη ταινία χωρίς το παραμικρό νόημα.. Από τις λίγες φορές που μετανιώνω τόσο άγρια που ασχολήθηκα με ταινία..!
mandipl Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 ostoso an diavaseis ta vivlia tou giriste ton galaxia me otostop einai para poli kala
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 γι'αυτό άλλωστε είπαμε ήδη τόσες φορές: μην ασχολείστε με την #@$%^ταινία. Έδωσε μια αίσθηση ότι το όλο concept "Γυρίστε το γαλαξία" είναι μάπα. Ου να μου χαθούν. Αφού καταφέραν και κάτι τέτοιο... Πάντα πίστευα ότι αυτά τα κείμενα ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ να κακοποιηθούν. Ατάκα ενός φίλου μου: "Πιστεύω ότι αν ετοίμαζα μια εκδήλωση, όπου θα μαζευόταν ας πούμε 200 άνθρωποι και ξεκίναγα να τους διαβάζω το πρώτο βιβλίο, από την αρχή ως το τέλος, όταν τελείωνα, οι μισοί τουλάχιστον θα ήταν ακόμα εκεί και θα ακούγανε!"
mademoiselle Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Παρανοικές ταινίες θέμε ε? Για δείτε και το salo-120 μέρες στα Σόδομα του Παζολίνι
mandipl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 paranoikes eipame oxi sexodiastrofikes !!!!! exoume kai mikra paidia edo ....hehhe
revil Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 εχω διαβάσει το σαλο.ξερεις τωρα,μαρκησιος ντε σαντ και δε συμμαζεύεται. πολυ πιο ωμο απο την ταινια
Members gsarig Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Όντως το βιβλίο είναι πιο σκληρό...
2arkoudi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Το Σπιρτόκουτο , μακραν η καλυτερη cult και τρελη ταινια! οποιος δεν την εχει δει... απλα να τρεξει στο βιντεο κλαμπ! Ο σκηνοθετης ειναι ο Οικονομιδης ο τυπος ειναι για μεγαλα πραγματα , και βγαζει νεα ταινια τον Νοεμβριο << Απο την ψυχη στο στομα>> Trailer του Σπιρτοκουτου http://www.flurl.com/item/To_Spirtokouto_wwwmypoconet_u_133160/
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 A Hole in My Heart http://www.imdb.com/title/tt0381682/ an thn deite frontiste na mhn exete faei prin...
psyhakias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Μαλλον καποιο λαθος κανετε το σπιρτοκουτο το ειχα δει πριν 2-3 χρονια και σιγουρα δεν ειναι comedy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.