Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για παρανοϊκες και διαφορετικές ταινίες...

vagelisv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
guys to biblio fight club aksizi na to paro?

πολύ καλή ερώτηση! το έχει διαβάσει κανείς;

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το είχα πάρει δώρο σ' έναν φίλο μου πριν 6 χρόνια.

του είχα ρίξει μια ματιά, φαινότανε λίγο διαφορετικό

από την ταινιά αλλά πολύ καλό. σίγουρα θ' αξίζει να το διαβάσει κανείς,

ιδιαίτερα ένας φαν της ταινίας. αυτός ο συγγραφέας ο Τσακ Πάλανιουκ

δεν μου φαίνεται τυχαίος τύπος.

cheers

Δημοσ.

παντως ο "επιζων" του παλανιουκ μετραει πολυ!!! και αν γινει ταινια σιγουρα θα συμπεριληφθει σε τουτο το topic

Δημοσ.

είχα διαβάσει το fight club πέρσι το καλοκαίρι. Δεν θυμάμαι να έχει τίποτα παραπάνω απο την ταινία. Καλό είναι πάντως, το προτείνω.

Δημοσ.

ΝΑ προτείνω και γω δυο "απρόσμενες" από άποψη σεναρίου ταινίες που δεν αναφέρθηκαν...

1) The Usual Suspects (κλασικό)(στην τελευταία σκηνή αντιλαμβάνεσαι ότι τόση ώρα έβλεπες κάτι άλλο και όχι αυτό που νόμιζες)(KaizerSoze εσύ έπρεπε να την προτείνεις!!!)

2) The man who wasn't there (μια ταινία με ρυθμό σα να διαβάζεις τα φαρμακεία στην εφημερίδα και εν τω μεταξύ συμβαίνει της ανατροπής το κάγκελο)

Δημοσ.

1) The Usual Suspects (κλασικό)(στην τελευταία σκηνή αντιλαμβάνεσαι ότι τόση ώρα έβλεπες κάτι άλλο και όχι αυτό που νόμιζες)(KaizerSoze εσύ έπρεπε να την προτείνεις!!!)

Cjeck my sig και ελπιζω να καταλαβεις γιατι δεν μιλησα

Δημοσ.

k-pax(Φοβερός ο Spacey και ο Bridges)

the langoliers(Από τα καλύτερα για μενα του king)

donnie darko(Παρανοική)

braindead(Ο ορισμός της καλτ σπλατεριας)

evil dead(Το ιδιο)

fight club(Δεν εισαι τα επιπλα σου)

truman show(Καρευ ο καλυτεροτερος και μια φοβερη ιδεα)

Δημοσ.
me th exei na kanei to survivor?

ο πρωταγωνιστης ειναι ο τελευταιος επιζων μια παραθρησκευτικης οργανωσης.

το βιβλιο ξεκινα με τον επιζοντα στο πιλοτηριο ενος αεροσκαφους πολυ κοντα στη συντριβη. Και απο κει αρχιζει η αφηγηση της ιστοριας του πρωταγωνιστη.

για παραπανω λεπτομερειες δες εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Survivor_%28novel%29.

χαρακτηριστικος ο τροπος γραφης του παλανιουκ, πολυ ενδιαφερουσα η ιστορια και αν σ'αρεσει ο τροπος που γραφει αξιζει να το τσεκαρεις. το μονο (οχι ακριβως)αρνητικο ειναι οτι δε μπορεις να ρουφηξεις το βιβλιο(τουλαχιστον εγω δε μπορεσα), δηλαδη για την εκταση του βιβλιου πιθανον να κανεις αρκετο καιρο να το ολοκληρωσεις. Δεν εχει κατι το δυσνοητο, αλλα καπως σε κουραζει ολη αυτη η πληροφορια που παιρνεις(και παιρνεις πολυ πραμα, στα ορια της παρανοιας).

ps: "braindead" ftw!!!!!

Δημοσ.

ο "επιζων" ειναι 300 περιπου. στην αρχη κι εμενα καπως ετσι μου φανηκε, μερικες ωριτσες δουλεια. αλλα τελικα μου πηρε μερικες μερουλες. βεβαια μπορει να φταιω εγω κι εσυ οντως να το ξεπεταξεις.

παντως ειναι προτεινομενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...