Προς το περιεχόμενο

προγραμμα μειωσης μεγεθους των mp3?

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη εχω μπερδευτει. στο αμαξι μας εχουμε και cd player και κασετοφωνο. τι μπορω να κανω για να μπορω να παιζω mp3?

Δημοσ.

ναι άμα είναι να βάλω σε σιντι 150 τραγουδια (ποσο μαλλον σε ντιβιντι!!!!) και να πατάω 150 φορές το κουμπι!!!! για να πάω στο τελευταίο τραγούδι !! χέσε μέσα!

το ίδιο ισχυει και στα στερεοφωνικά....

Δημοσ.

Kαλησπέρα,

ξέρει κανείς πως μπορώ να κόψω ή να μικρύνω ενα mp3 αρχείο να

χωπέσει στο κινητό; περισσοτέρο το θέλω να το χρησιμοποιήσω ως ring tone

Eυχαριστώ

Δημοσ.
ναι άμα είναι να βάλω σε σιντι 150 τραγουδια (ποσο μαλλον σε ντιβιντι!!!!) και να πατάω 150 φορές το κουμπι!!!! για να πάω στο τελευταίο τραγούδι !! χέσε μέσα!

το ίδιο ισχυει και στα στερεοφωνικά....

οντως. τηλεχηρειστηρια πουλανε?
Δημοσ.
ναι μονο που ολα τα αμαξια δεν εχουν Mp3..

Άσε Λάζαρε, έχω δεί κάτι τύπους που έχουν τηλεόραση μέσα στο αυτοκίνητο.Όχι απλά DVD player αλλά TV.Πόσα λεφτά μπορεί να χαλάσει πια ένας άνθρωπος για το αυτοκίνητο του?Τεσπα...Γούστα είναι αυτα!

Δημοσ.

Μπορω να συνδεσω ενα mp3 player φορητο στο αμαξι? τι χρειαζεται για να το κανω? τα τραγουδια θα τα παιζει το ηχειο του αμαξιου?

Δημοσ.
Μπορω να συνδεσω ενα mp3 player φορητο στο αμαξι? τι χρειαζεται για να το κανω? τα τραγουδια θα τα παιζει το ηχειο του αμαξιου?

Θα πρέπει να έχει "line in" το κασσετόφωνο (που υποθέτω πως έχεις)...

Δημοσ.
Δυστυχώς' date=' είναι πολύ λίγα....κάποια από αυτά που τα "παίζουν" όλα, DivX κλπ

Θέλει ψάξιμο....[/quote']

Eytyxws einai para polla!!!Akomh kai to BlueSky pou edine to Carrefur(an grafetai etsi), ypostyrizei mp3!!!

Filika

• 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Κατεβασα το προγραμματακι αλλα δεν καταλαβαινω πως θα μικρυνω το μεγεθος του mp3 εστω με απωλεια ποιοτητας .... :-? :-? :-?

Το mp3DirectCut κάνει ακριβώς αυτό που θέλετε.Ανοίγετε το κομμάτι,με το space το βάζετε να παίζει και το κάνετε pause όπου θέλετε και απλά επιλέγετε με το δείκτη του ποντικιού από που θέλετε να αρχίζει και να τελειώνει.Πατάτε save selection και τελειώσατε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...