Προς το περιεχόμενο

Συναρμολόγηση από το e-shop ή όχι;

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν το παραγγειλεις κομματια, θα ερθει και πιο γρηγορα. :)

παντως και εγω που μου το συναρμολογησαν δεν ειχα κανενα προβλημα. και το ελεγξα λεπτομερως... :)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Προσφατα ενας φίλος πήρε ενα Τt Shark απο το e-shop και του πήραν 5ευρω Εξοδα αποστολής[Με μεταφορική ηρθε'] Αν πεις ότι θα στο κανουν 2 πακετα αντε να παρουν 10ευρω...

Kai ego parageila to idio kai mou irthe sta xania kai plirosa 15 euro logo ogometrisis mou eipan oxi gia ypervaro...

Ta koutia apo to e-shop an ta zitiseis ta stelnoun ola... sigouro afto!

An xereis na to sinarmologeis esi kalitera na to kaneis enoeite giati opos esi pou einai diko sou den tha to prosexei kaneis!

Δημοσ.

@VasKag

Ναι και αυτό θετικό ειναι.. Έχω ακούσει και για μεγάλες καθυστερήσεις σεκάποιες περιπτώσεις γιατί ξέμειναν από κάποιο κομμάτι...

@Sanctu82

Το Τt Shark κουτί είναι;

Δημοσ.

Φίλε αν έχεις/είχες pc οπότε και ξέρεις να το στήσεις μόνος

πάρε κομμάτια. Είναι και η χαρά που ανοίγεις τα κουτιά αλλά

κ το έστησες μόνος σου. Φτάχνεις κι ενα φραπεδάκι παίρνεις

κατσαβίδι και ξεκινάς.

Αν τώρα δέ ξέρεις να το στήσεις ή και δέν έχεις εναν γνωστό

που ξέρει να έρθει να επιβλέπει να το στήσετε παρέα τότε ασε

να το στήσουν αυτοί καλύτερα.

Οπως και να έχει δώσε σημασία στον επεξεργαστή μή σπάσεις

κανενα ποδαράκι, και άν είναι να βάλεις δική σου πάστα

διάβασε κανενα σχετικό θέμα πώς θα βγάλεις αυτή που έχει πάνω

ήδη και πόση απτη νέα πρέπει να βάλεις, πώς την απλώνουμε κλπ

Για πάστα προτείνω Artic αλλα την κεράμικ κι όχι την σίλβερ.

Η σίλβερ είναι πιο μπελαλίδικη στο άπλωμα και επίσης σε συγκριτικό

η κεράμικ είναι ελάχιστα καλύτερη.

Μεγειές κ καλοδούλευτο!

Δημοσ.

Maynard, Arctic Silver ονομάζεται η εταιρία παραγωγής της therm. cond. paste γνωστή ως Arctic Silver.

Το μοντέλο που λες λέγεται Arctic Silver Ceramique.

Οι υπόλοιπες έχουν νούμερα...Arctic Silver 1 / 2 / 3 / 5

Δημοσ.

καλύτερο να το συναρμολογήσεις μονός σου για 1002+ λογούς όπως είπαν κ τα παιδιά , για το e-shop που αναφέρεις νομίζω πως πάνω από 90-100 ευρώ για Αθήνα κ κάποιες άλλες πόλεις δεν έχει ταχυδρομικά , η Ceramique θέλει προσοχή γιατί κολλάει καλύτερα κ από logo.

Δημοσ.

Αν το συναρμολογησεις μονος σου οι εγγυησεις των επιμερων κομματιων του Pc θα ισχυουν κανονικα? η αμα γινει καμια στραβη θα σου πουν 'εκανες κακη τοποθετηση και απο δικο σου λαθος το κατεστρεψες?

Δημοσ.

ήδη και πόση απτη νέα πρέπει να βάλεις, πώς την απλώνουμε κλπ

έχεις κάτι σχετικό να προτείνεις;

Δημοσ.
Αν ξέρεις να συναρμολογείς καλά και σίγουρα το σύστημα' date=' καλό θα ήταν να το προτιμήσεις.

Έστω και για λόγους εμπειρίας.

Άντε, και για ταχτοποίησης... ( να κάνεις cable sleeving, cable hidding/routing, etc ).

Κατά τα άλλα μια χαρά συναρμολόγηση κάνουν τα παιδιά του τεχνικού τμήματος.

[b']Επίσης στην περίπτωση συναρμολόγησης από αυτούς, τα συνοδευτικά των parts και τα κουτιά τους σου τα στέλνουν;[/b]

Δεν θυμάμαι σίγουρα, αλλά νομίζω ότι ναι στα δίνουν

se emena pantws sto plaisio mou kanane tin sinarmologisi alla den mou dwsane tipota oute kan tous drivers tis mitrikis....alla polu tha goustara na dokimasw na to stiso monos mou...kai pou den kserw tha itan kali empeiria...alla o father mou eixe antiriseis kai afou autos plirwnei....

Δημοσ.

διάβασε κανένα σχετικό θέμα πώς θα βγάλεις αυτή που έχει πάνω

ήδη και πόση απτη νέα πρέπει να βάλεις, πώς την απλώνουμε κλπ.

Aυτό για μένα πάει?

Με την Ceramique υπάρχει περίπτωση (έχει συμβεί σε γνωστούς) με απότομο βγάλσιμο της ψύχρας να μείνει ο επεξεργαστής στον πάτο της ψύχρας και στην χειρότερη να έχεις σπασμένο ποδαράκι,θέλει λίγο προσοχή αν εισαι αρχάριος κ όχι υπερβολική ποσότητα, Arctic Silver 5 από μένα ,

@sozirarak ισχύει κανονικά δεν θα έχεις πρόβλημα στα σοβαρά μαγαζιά

Δημοσ.

ήδη και πόση απτη νέα πρέπει να βάλεις' date=' πώς την απλώνουμε κλπ[/b']

έχεις κάτι σχετικό να προτείνεις;

http://www.arcticsilver.com

--> Instructions

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να στο συναρμολογίσουν εκεί. Φαντάσου να σου στείλουν ελατωματικό part και να λες μα, τι κάνω λάθος αφου καλά τα βαζω κ.τ.λ. Να πρέπει να βρεις τι φταίει, να το στείλεις πίσω, να σου το αλλάξουν και πάλι απο την αρχή.Ενώ εκεί αν κάτι δεν πάει καλά το αλλάζουν επί τόπου μέχρι να δουλέψει το μηχάνημα.

Δημοσ.
Με την Ceramique υπάρχει περίπτωση (έχει συμβεί σε γνωστούς) με απότομο βγάλσιμο της ψύχρας να μείνει ο επεξεργαστής στον πάτο της ψύχρας και στην χειρότερη να έχεις σπασμένο ποδαράκι,θέλει λίγο προσοχή αν εισαι αρχάριος κ όχι υπερβολική ποσότητα, Arctic Silver 5 από μένα

Αυτό δέν έχει σχέση βέβαια με την κεράμικ αλλα με το πόσο προσεκτικός

είσαι (ή μάλλον πόσο για πλάκα όπως-όπως πήγες να βγάλεις τη ψύκτρα).

Όχι εσύ..ο υποτιθέμενος που του έμεινε στο χέρι εννοώ :)

Επίσης δε πάμε να βγάλουμε την ψύκτρα ενώ έχει μείνει κλειστός ο

υπολογιστής πχ όλη νύχτα.. τον ανάβουμε για λίγο πρώτα για να ζεσταθεί

λίγο κι αυτη η ρημάδα η πάστα..

Για οδηγίες εκεί που είπε ο billpeppas πολυ σωστά MasterX.

Δημοσ.

Επειδή βοήθαγα φίλο που είχε μαγαζί έχουν δει διαφορά περίεργα τα ματιά μου γιαυτό είπα κ ότι χρειάζεται προσοχή από κάποιον που δεν κατέχει κ πολλά, η Ceramique έχει την συμπεριφορά που είπα περισσότερο από άλλες παστές (αυτό δεν παει να πει ότι δεν είναι καλή απλα θέλει λίγο περισσότερη προσοχή) προσωπικά την έχω δουλέψει για να κολλήσω παθητική ψύξη στης μνήμες της καρτας γραφικων.

Σορι για το off topic

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...