Προς το περιεχόμενο

Logitech MX 3100

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή το ποντίκι που έχω έχει αρχίζει να τα παίζει...σκέφτομαι να αγοράσω το Πακέτο Logitech MX 3100, το οποίο περιλαμβάνει και πληκτρολόγιο και ποντίκι.

υπάρχει κανένας που να το έχει ήδη; να μου πεί αν αξίζει;

το πληκτρολόγιο είναι και αυτό ασύρματο; πόσες ώρες κρατάει η μπαταρία του ποντικιού;

τέλος υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που θα μπορούσα να το δω από κοντά πριν κάνω την αγορά

Ευχαριστώ

Δημοσ.

έμαθα από το e-shop ότι αντιπρόσωπος είναι και η infoquest

το site το έχω δεί απο εκεί κολλησα!

μήπως το έχεις δεί πουθενά ανοιχτό για να το δώ; είχα ρωτήσει στο Πλαίσιο πριν καιρό αν το έχουν(επειδή είχα δεί άλλα ανοιχτά), αλλά ο υπάλληλος ούτε καν το ήξερε!

Δημοσ.

όντως είναι πολύ καλό, από το e-shop λένε ότι θα μπορούσαν να μου δείξουν το κουτί απο έξω αλλά έτσι δεν μπορείς να καταλάβεις και είναι λογικό

μου είπαν ότι δεν διαθέτουν βιτρίνα για να το δώ όπως τα καταστήματα, οπότε δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω

μήπως το πήρε το μάτι σας σε κανα κατάστημα;

Δημοσ.

Το χτύπησα την Τετάρτη απο e-shop και προσωπικά πιστέυω ότι ειναι αψογο. Φυσικά και mouse και keyboard είναι ασύρματα. Το mouse έχει πολυ καλή αίσθηση στο χέρι και υπάρχουν ουκ ολίγα πλήκτρα και σε αυτό αλλά και στο keyboard που μπορείς να προγραμματίσεις όπως ακριβώς σε βολέυει.

Για την μπαταρία δεν μπορώ να πω και πολλά επειδή το έχω μόνο 2-3 μέρες, πάντως όταν το πήρα το mouse είχε ήδη κάποιο φορτίο στις μπαταρίες και συγκεκριμένα είχε το 1 απο τα 3 λαμπάκια αναμένο (πράσινο) και ακόμα δεν έχει τελειώσει η μπαταρία ούτε μου έχει βγάλει κάποια προειδοποίηση. Η χρήση σε αυτές τις 2-3 μέρες ήταν συνολικά περίπου στις 15-20 ώρες (internet, games) οπότέ υπήρχε σχεδόν πάντα συνεχής κίνηση του mouse σε αυτές τις ώρες. Τα 3 λαμπάκια είναι πράσινα αλλά το τελευταίο όταν τελειώνει τελείως η μπαταρία ανάβει και κόκκινο.

Επίσης κάτι που έχω παρατηρήσει είναι ότι το keyboard έχει συνολικά 8 τρύπες κάτω απο τα πλήκτρα που φτάνουν ως την πίσω πλευρά πιθανότατα για να φύγει κάποιο υγρό αν έρθει η κακιά ώρα και σου πέσει κανά ποτηράκι επάνω!!!

Δημοσ.

σε ευχαριστώ για την απάντηση σήμερα λοιπόν το χτύπησα και γώ!

δυστυχώς δεν είχα προλάβει να δω το post σου, αλλά πιστεύω ότι είναι καλή αγορά.

καταφτάνει Δευτέρα

Δημοσ.

μπορείς να μου δώσεις τις διαστάσεις του πληκτρολογίου για να δώ αν χωράει κάτω από το γραφείο;

άλλα δύο που θυμήθηκα...

τι οθόνη έχεις γιατί κάποιοι στα φόρουμ της εταιρείας, αναφέρουν ότι είχαν προβλήματα όταν ο receiver ήταν κοντά στην οθόνη

εγκατέστησες τους τελευταίους "drivers" από το site της Logitech?

Δημοσ.

Έχω την LG1715S και ο δέκτης εχει απόσταση περίπου 15-30cm. Στις οδηγίες αναφέρει οτι πρεπει να το εχεις 20cm μακρυά απο οθόνες. Το δοκίμασα και διπλα ακριβώς στην LG αλλά δεν παρατηρησα καμια παρεμβολη, ολα δουλευαν κανονικα.

Drivers προς το παρον τουλαχιστον έχω αυτούς που είχε το cd της συσκευασίας.

Η μπαταρία στο mouse μου άναψε κόκκινο σήμερα το μεσημέρι και συνέχισα να το δουλέυω έτσι κανα 2-3 ώρες χωρίς να σβήσει. Απλά μετα επειδή δεν είχα να κάνω τιποτα άλλο στο pc το έβαλα να φορτίσει και έκανε περιπου 60-70 λεπτά για να γεμίσει πλήρος.

Δημοσ.

από ότι ξέρω η μπαταρία κρατάει 20 μέρες!

ή με 10 λεπτά φόρτιση για 2-3μέρες

δεν μου είπες τις διαστάσεις... :)

Δημοσ.

δεν μου είπες τις διαστάσεις... :)

Oops το ξεχασα!!!!

Μήκος: 48,5-49cm

Πλάτος: 22,5cm στο πιο φαρδύ σημείο (26cm με το extra πλαστικο που ειναι για τους καρπούς)

Ύψος: 3cm (4,5cm με τα ποδαράκια ανοιχτα)

Δημοσ.

λοιπόν το παρέλαβα! είναι πολύ καλό και από θέμα κατασκευής και απο θέμα λειτουργικότητας

το μόνο αρνητικό ειναι ότι δεν έχει ελληνικά πάνω στα πλήκτρα, αλλά εγώ προσωπικά έχω συνηθίσει από το προηγούμενο και δεν έχω πρόβλημα

η μπαταρία εμένα ήταν φορτισμένη σχεδόν στο δεύτερο επίπεδο, αλλά ήδη έπεσε! κανονικά ζητάει πλήρη φόρτιση

μήπως ξέρεις πως μπορώ να ρυθμίσω το πλήκτρο F9, για να ενεργοποιεί το συνδυασμό που σε βγάζει στην οθόνη και ζητά τα στοιχεία σου για να μπορέσεις να λειτουργήσεις ξανά τον Η/Υ?

Start+L

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...