dj.akis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Μόλις έφτασε στα χέρια μου ένα tv tuner,το οποίο παρήγγειλα από ένα e-shop.Ενώ είχα παραγγείλει όμως το μοντέλο WIN TV PRIMIO FM της Hauppauge,τελικά μου έστειλαν ένα άλλο μοντέλο της Hauppauge,με το όνομα WIN TV PCI - FM!!Ακόμα και στη σελίδα τους,το κουτί του tuner που τους ζήτησα φαίνεται πως είναι διαφορετικό από αυτό που μου έστειλαν!Έγινε λάθος ή μήπως νόμισαν ότι δε θα το καταλάβαινα?Το εν λόγω μοντέλο είναι φθηνότερο αυτού που πλήρωσα να μου φέρουν.Δεν έχει απ΄ότι είδα το chip bt878 (το οποίο και ήθελα,για filmnet), αλλά κάποιο "Conexant CX23881-19"!Το γνωρίζει κανείς?Κι αν ναι,το εν λόγω chip κάνει για filmnet ή όχι?Help παιδιά,γιατί δεν ξέρω τι να κάνω!!
haris_ch02019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 epikoinwnise mazi tous kai rwta tous ti egine.stin apodeiksi epanw pio modelo grafei??me kamia panagia min to egkatastiseis kai kalo tha itan na min to anoikseis apozelatina an exei...pare tous tilefwno tha elega...
Λαλάκης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Το άνοιξες?Καλύτερα να μην το ανοίξεις.Και να το άνοιξες πάλι μπορείς να τους πεις ότι το άνοιξες και μετά το είδες.Λογικά θα το βάλλουν σε κάποια σύνθεση pc.Κατά τα άλλα πιστεύω ότι πρέπει να τους πάρεις να τους τα πεις ένα χεράκι.Σε ήρεμο τόνο στην αρχη και μετά πιο άγρια,αν σου τα μασάνε.Λογικά δεν το έκαναν επίτηδες,γιατί δεν τους συμφέρει να κάνουν κάτι τέτοιο.
dj.akis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας παιδιά!Η απόδειξη γράφει κανονικά το μοντέλο που τους ζήτησα,αλλά με το που άνοιξα το δέμα κατάλαβα αμέσως ότι έστειλαν κάτι διαφορετικό.Δυστυχώς το κουτί του tuner δεν είναι μέσα σε ζελατίνα.και φαίνεται φυσικά ότι έχει ανοιχτεί (από την τσάκιση στο μέσο του ανοίγματος).Βέβαια το tuner και όλα τα καλώδια είναι μέσα στις ζελατίνες τους και δε φαίνεται να έχουν ανοιχτεί!Ούτε-κατά-διάνοια δεν πρόκειται να το εγκαταστήσω,εννοείται!Όσο για την εταιρία,τους τηλεφωνώ αλλά απάντηση καμιά (προφανώς σήμερα το απόγευμα είναι κλειστά)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.