Προς το περιεχόμενο

Κρύψιμο σε λογότυπου τηλεοπτικού καναλιού ,counter κ.λ.π

blackwar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν το ενσωματώνει κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

Ένα εφε το οποίο να κρύβει (καλυπτει) το λογότυπο τηλεοπτικού καναλιού κάτι σαν παλιά που ‘κλέβανε’ τις φάσεις με τα γκολ τα αλλά κανάλια από το τότε Filmnet στα πρώτα χρόνια της απαγόρευσης της ελεύθερης μετάδοσης ποδοσφαίρου.

Αυτό το εφε έδειχνε πάνω στο λογότυπο του καναλιού μια εικόνα (frames) που ήταν ακριβώς δίπλα στο λογότυπο η γενικά ότι ήταν στο σημείο γύρω από το λογότυπο.

Δεν ξέρω αν με καταλάβατε τι θέλω να πω?

Γιατί πώς να το εξηγήσω αυτό το πράγμα!!!

Γενικά όμως όλοι θα το έχετε δει στην τηλεόραση είτε παλιά, είτε τώρα σε μικρά πειρατικά κανάλια που προβάλουν ‘κλεμμένα’ βιντεοκλίπ παρμένα από mad, Mtv και αλλά.

Το θέλω γιατί έχω κάνει capture από διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς και θέλω να τα γράψω σε DVD αλλά να μην φαίνεται το λογότυπου του καναλιού γιατί είναι κάπως άσχημο

Και εάν έχετε να προτείνετε κανένα άλλο τέτοιο εφε!!!

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

με το Logo του σταθμού κάτι γίνεται είτε μέσω Avisynth είτε VirtualDub το πρόβλημα είναι όταν αρχίζουν και σκρολλάρουν τα συναρπαστικά νέα που δεν πρέπει να μην τα μάθεις όπως στην προβολή του "BattleStar Galactica 2003 pilot" απο το STAR που δεν χάσαν στιγμή να μας ενημερώσουν για τα άκρωως ενδιαφέροντα παρτυ του Ρουβά ή τι έκανε η Βανδή ....

Ντροπή λιγο σεβασμο στον τηλεθεατή

Δημοσ.
Ginete otan diladi pezis to video sou na to zoomaris ligo oste na anixei i oikona kai na eksafanisti to logo.

Etsi kanoun merikoi tileoptikoi stathmoi gia na klevoun kapia apoklistika

το πρόβλημα είναι όταν αρχίζουν και σκρολλάρουν τα συναρπαστικά νέα που δεν πρέπει να μην τα μάθεις όπως στην προβολή του "BattleStar Galactica 2003 pilot" απο το STAR που δεν χάσαν στιγμή να μας ενημερώσουν για τα άκρωως ενδιαφέροντα παρτυ του Ρουβά ή τι έκανε η Βανδή ....

Ντροπή λιγο σεβασμο στον τηλεθεατή

ayta akrivos ginonte me to premiere

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω μια ταινια .avi την οποια καθως την παιζω, εχει ολη την ωρα στο πανω μερος της οθονης αυτο : bscap003.jpg

το πραγμα.

μπορειτε να μου πειτε αμα γινεται να το βγαλω;

Δημοσ.
εχω μια ταινια .avi την οποια καθως την παιζω, εχει ολη την ωρα στο πανω μερος της οθονης αυτο :

το πραγμα.

μπορειτε να μου πειτε αμα γινεται να το βγαλω;

(post 7, πιο πανω)

Που και που και εγω εχω αυτο το προβληματακι.Διαβασα το σχετικο thread αλλα δεν πολυκαταλαβα.Αν ειναι ευκολο καποιος να μας εξηγησει πως θα βγαλουμε αυτη τη βλακεια απ'τις ταινιες;!Τhanx in advance!

Δημοσ.

Ολα αυτα γνωστα και ωραια.

Και το αποτελεσμα ειναι οκ και με το priemiere αλλα και με το pinacle studio 9.

Αυτά όμως τα προγραματα κανουν το βιντεο encoding - redering και ετσι να μειώνετε η ποιότητα της εικονας.

Υπαρχει καποιος τροπος να καλυφτεί το λογοτυπο των καναλιων και να αποφεύγεται το encoding - redering ;

Δημοσ.
Ολα αυτα γνωστα και ωραια.

Και το αποτελεσμα ειναι οκ και με το priemiere αλλα και με το pinacle studio 9.

Αυτά όμως τα προγραματα κανουν το βιντεο encoding - redering και ετσι να μειώνετε η ποιότητα της εικονας.

Υπαρχει καποιος τροπος να καλυφτεί το λογοτυπο των καναλιων και να αποφεύγεται το encoding - redering ;

Εννοείς να μην πειράξεις το αρχικό αρχείο καθόλου? Δύσκολο φίλε cinemusic. Μόνο κατά την αναπαραγωγή, αν υπάρχει τρόπος ο video player που χρησιμοποιείς να προβάλει σε overlay mode πάνω από το σημείο που θέλεις να κρύψεις κάποιο μαύρο τετραγωνάκι, ή να του ορίζεις να κάνει ένα pixelate effect ή ένα υπερβολικό blur σε μία περιοχή που θα του ορίζεις. Πολύ ψαγμένο χαρακτηριστικό, δε νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε video players. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, το DScaler που κατά βάση είναι prog για TV Tuners, έχει τη δυνατότητα να ανοίγει και αρχεία video. Στο μενού Filters υπάρχει μια επιλογή με όνομα Logo Killer...

Δημοσ.
Εννοείς να μην πειράξεις το αρχικό αρχείο καθόλου? Δύσκολο φίλε cinemusic. Μόνο κατά την αναπαραγωγή, αν υπάρχει τρόπος ο video player που χρησιμοποιείς να προβάλει σε overlay mode πάνω από το σημείο που θέλεις να κρύψεις ...

Mαλλον εχεις δικιο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...