Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Geia sas. Eimai entelws neos ston xwro twn doryforikwn kai 8a h8ela na rwthsw poion apokwdikopoihth na agorasw (kai poso kanei) gia na blepw to free kanalia arxika, kai isws na graftw syndromithw se Nova/Alpha argotera.

Epishs poia ellhnika kanalia einai free?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι πολυ δυσκολο να σου προτεινει καποιος ενα δεκτη.

πχ. εγω εχω τον nokia 9800S και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Παιζει καλα, δεν καιει καρτες κτλ, το μονο οτι ειναι λιγο αργος στα μενου και στις λειτουργιες του.

Εχω παιξει και με humax 5400, και αυτό θα τον αγόραζα αν δεν είχα ήδη το nokia.

Παντως να ξερεις οτι για nova & alpha οι καλυτεροι δεκτες ειναι αυτοι που δινουν τα πακετα, δηλαδη panasat & sagem αντιστοιχα, καθως παιζουν τα open tv, subtitling, epg κτλ, ενώ σε άλλους δέκτες πιθανό να χρειάζεσαι αναβάθμιση στο s/w (αν αποφασίσει να βγάλει ο κατασκευαστής).

Για οτιδηποτε αλλο εκτός των συνδρομητικώ πακέτων δεν ειναι παντως η καλυτερη λυση καθως εχουν αρκετες αδυναμιες.

Νομιζω οτι αν παρεις καποιο humax η καποιο nokia θα καλυφθεις.

tha proteina ton HUMAX 5400!!distixos o Nokia 9800s pou proteinei o filos pio pano einai YPERBOLIKA ARGOS se simeio pou se kanei na theleis na ton petaxeis apo to parathiro!!Episeis poli kalos dektis einai o Hundai 1000,kathos kai oi dektes tis Echostar 2200 2 ci via kai 808 2 ci via kathos kai o poli kalos Sumsung 6500!

Aκου τον δασκαλο

Αρχες Αχαρνων(Αθηνα) 5400Ζ + patch =180.000

με ενσωματομενο Irdeto.

Για τους αλλους δεν ξερω.

saumsung 9500 (viaccess)

Hundai 1000 (irdeto)

<small>[ 31-05-2002, 11:46: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: nikoskom ]</small>

Ο 5400Ζ ειναι patch σε allcam (oxi freecam¨αυτο γινεται σε επι πλεον CI modul Irdeto με αυτη την δυνατοτητα). Eτσι δουλευει σαν τον παλιο 5400 ο οποιος δεν υπαρχει πλεον στην αγορα.

Εαν σου φαινεται ακριβος, οι αλλοι δυο ειναι πιο οικονομικοι

<small>[ 05-06-2002, 11:41: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: nikoskom ]</small>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...