Προς το περιεχόμενο

magazia pc

house_of_craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

oloi krazoune to plaisio alla lysh pws tha broume?

3erete magazia pio f8hna apo to plaisio pou sou prosferoun tetoio service?

kai mhn mou peite oti den exei service!!! me ena filo mou exoume gyrisei toulaxiston 5 sklhrous,2 mhtrikes kAI ena cpu!!!

prwteinete magazia,plz!!!!

Δημοσ.

Όντως το πλαίσιο σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ μπροστά σε αντίθεση με το e-shop που είναι μεν φθηνότερο αλλά αν κάτι σου χαλάσει........μάμα τα!

Πολύ καλή εξυπηρέτηση και απο τα δύο κρητικά μαγαζιά http://www.openmind.gr και http://www.hardshop.gr αλλάζουν άμεσα ότι χαλάσει χωρίς μα και μου..

Τα χειρότερα στο after sales είναι τα e-shop.gr και pixmania με το δεύτερο να είναι αρκετά φθηνό αλλά σε Γαλλία μεριά με αποτέλεσμα αν χαλάσει κάτι να το στέλνεις με δικά σου έξοδα Γαλλία και να το παίρνεις πίσω κανα μήνα μετά έχωντας πληρώσει τη μεταφορά χρυσάφι....

Δημοσ.

Kάνιγγος 33 & Στουρνάρη έχει ένα κατάστημα πολύ αξιόλογο από άποψης και τιμών και service.Είχα πάρει κάποτε μια κάρτα γραφικών και νόμιζα ότι είχε πρόβλημα.Την άφησα και σε 5 ώρες μου την είχε ελένξει..Και με ένα άλλο προϊόν που έστειλε αντιπροσωπία σε 6 μέρες μου το είχε γυρίσει.Ρίξτε μια ματιά:στο site.Δύο μειονεκτήματα σε σχέση με το πλαίσιο:Το site δεν είναι πολύ ενημερωμένο και δεν στοκάρει πολλά πράγματα. Κατα τα άλλα μακριά απο cosmodata.

Δημοσ.
cosmodata και εμενα η αποψη μου ειναι μακρια!!! ειναι μεγιστος απατεωνας

Θα ήταν πιο σωστό να αποφεύγατε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς ! :-| :-|

Το ότι καλύπτεστε πίσω από την ανωνυμία σας, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να λέτε οτι θέλετε.

Δεν έχω καμία σχέση με το πιο πάνω κατάστημα, αλλά δεν θα ήθελα να βγει να πει κάποιος κάτι παρόμιο για το δικό μου.

Δημοσ.

Koίτα,αυτά τα λέμε γιατί το κατάστημα στο service,αλλά και γενικότερα είναι απαράδεχτο.Και δεν το λεω από μια μεμονωμένη εμπειρία.Δεν θα κατηγορούσα ένα μαγαζί ,αν δεν είχα αρκετές "επαφές" με αυτό.

Δημοσ.
Θα ήταν πιο σωστό να αποφεύγατε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς ! :-| :-|

Το ότι καλύπτεστε πίσω από την ανωνυμία σας' date=' δεν σημαίνει ότι μπορείτε να λέτε οτι θέλετε.

Δεν έχω καμία σχέση με το πιο πάνω κατάστημα, αλλά δεν θα ήθελα να βγει να πει κάποιος κάτι παρόμιο για το δικό μου.[/quote']

sigoura den tha itheles na vgei kapoios na pei kati tetoio ..alla gia skepsou oti gia to sigkekrimeno den einai apla kapoios alla KAPOIOI! arketoi malista. auto den tha itheles. enas duo den einai tipota...

Δημοσ.

TonyMontana Είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι κανένας από αυτούς που εκφράζονται με τον παραπάνω τρόπο, δεν θα πήγαινε στην πόρτα του συγκεκριμένου μαγαζιού για να το πει.

Το πιο πιθανό, αν το έκανε, να έτρωγε μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Και ξανάλεω, το ότι κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία του Internet, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να αποδίδουμε αυθαίρετα, όποιους χαρακτηρισμούς θέλουμε.

Δημοσ.
TonyMontana Είμαι σχεδόν σίγουρος' date=' ότι κανένας από αυτούς που εκφράζονται με τον παραπάνω τρόπο, δεν θα πήγαινε στην πόρτα του συγκεκριμένου μαγαζιού για να το πει.

Το πιο πιθανό, αν το έκανε, να έτρωγε μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Και ξανάλεω, το ότι κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία του Internet, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να αποδίδουμε αυθαίρετα, όποιους χαρακτηρισμούς θέλουμε.[/quote']

den diafwnw gia ta peri anwnumias - alla arketoi idioktites katastimatwn vlepoun to forum kai tha mporousan na kanoun kati gia na allaksoun tin apopsi kapoiwn pelatwn akoma kai an autoi oi pelates den exoun "tropous". opws lene kapnos xwris fwtia spania...

Δημοσ.

Κοίτα εμείς ότι γράψαμε το γράψαμε για να προστατέψουμε κάποιους από εδώ μέσα.Δεν νομίζω ότι αποδώσαμε αυθαίρετα κάποιους χαρακτηρισμούς.Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ χειρότερο για το κατάστημα αυτό να γράψω τι έχει κάνει σε εμένα και πολλούς γνωστούς μου,αλλά αν θες τα γράφω.

Δημοσ.
to plaisio

Πόσα σου δίνει;

Υ.Γ.Εγώ έχω προσωπική εμπειρία απ' τον καινούργιο αέρα του σταρχιδισμού προς τον πελάτη που αποπνέει,εσύ;

Δημοσ.

paidia, milame gia ypallhlous.einai logiko pws apo thn stigmh pou pairnoun apla to mis8o tous den prokeitai na spasoun ta @@ tous gia na se exuphrethsoun.Gi auto pas se ena mikro magazi pou 8a asxolh8ei mazi sou o idiokthths tou kai zei apo esena alla einai fusiko oti tha to plhrwseis ligo parapanw. To thema einai pws to plaisio exei thn dynatothta (ligo upomonh kai legein na exeis) na grapsei kai sta arxidia tou enan xalasmeno sklhro kai na ston allaxei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...