Προς το περιεχόμενο

Windows Mobile 2005

Z3R@tuL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει κανείς εγκαταστήσει τα Windows Mobile 2005 στο κινητό του; Τα έχω αλλά φοβάμαι να τα βάλω μήπως διαλύσουν τη συσκευή και δε μπορώ να την γυρίσω πάλι στα WM2003...

Δημοσ.

Εμ, aπό τον θαυμαστό κόσμο του p2p μέσω shareaza. Είναι τα generic WM2005 και δε ξέρω αν τα βάλω, αν θα παίζουν ή θα το κάψουν το μπρίκι :)

Δημοσ.

τελικα αξιζει το κινητο με τα windows mobile, υπαρχουν προγραμματα οπωσ στο symbian?

ρωταω εδω γιατι φαινεται οτι ειστε user των mobile

• Super Moderators
Δημοσ.
Ειχε ενας φιλαρακος το motorola με τo WM....

Μεγαλη μουφα...

Profanws den eheis deis to Qtek 8010 na trehei ta windows mobile!

Apsogo edw kai mhnes hwris restart, 3-4 meres anamonh kai polla programmata (tou "foresa" kai mia mini SD 512MB).

Kai kamia shesh me sympian, einai apeires fores grigorotera kai omorfotera ta Windows mobile (proswpikh apopsh panta kai eiha sympian syskeves apo thn arhi ths kykloforias tous).

Δημοσ.
Έχει κανείς εγκαταστήσει τα Windows Mobile 2005 στο κινητό του; Τα έχω αλλά φοβάμαι να τα βάλω μήπως διαλύσουν τη συσκευή και δε μπορώ να την γυρίσω πάλι στα WM2003...

Apokleietai na mh mporeis na gyriseis sta WM2003... Me ena hard reset 8a ta 3exasei OLA! ;)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά να μου το θυμηθείτε.. ο καιρός των Nokbian πλησιάζει στο τέλος του... Κι αυτό για πολλούς λόγους... Όχι μόνο επειδή ο ίδιος ο Bill Gates έκανε την παρουσίαση των νέων Windows Mobile 5.0, αλλά επειδή η "φορητή" αγορά όλοένα και μεγαλώνει... Και θα μεγαλώνει νομίζω...

Εγώ έχω από τον Οκτώβρη το Qtek 8080. Eίμαι ενθουσιασμένος... Πρώτα απ' όλα η διαχείριση αρχείων... Στα Sony Ericcson του μπατζανάκη μου, της πολλαπλάσιας τιμής από το δικό μου, φάγαμε πόσες μέρες να βρούμε πώς στο καλό παίζει MP3 ο player του... Στα Windows Mobíle 2003 που έχει το δικό μου (το Μotorola MPx200 είχε τα 2002 που είχαν ακόμη κάποια προβλήματα) τα βρήκα όλα με τη μία... Τα πάντα... Από DivX players μέχρι παιχνίδια, .NET προγράμματα, άπειρα από όλες τις κατηγορίες....

Skins, ήχους... Το πιό απίστευτο να σας πώ ότι όταν φτιάχνω τραγούδια σε .wma από τον media player και τα ρίχνω στην SD κάρτα, όχι μόνο τα παίζει σαν τραγούδια, αλλά τα βλέπει και σαν ήχους κλήσης, αφού τα Windows έχουν εγγενή υποστήριξη για .wma αρχεία!!!

Το επόμενο θα είναι μάλλον το Qtek S100... το όνειρο είναι το HTC Universal... Πάρτε μια ματιά από τα χαρακτηριστικά του τελευταίου και θα μου πείτε...

Δημοσ.

DimAslan συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Έχω το Qtek s100 εδώ και 5 μήνες και το θεωρώ την καλύτερη αγορά που έχω κάνει τα τελευταία χρόνια. Η μεταβολή από Symbian σε Windows Mobile 2003 είναι κοσμογονική αλλαγή. Πλέον όταν κοιτάζω την οθόνη "συμβατικού" κινητού κάτι με πιάνει (δυσφορία, στρίμωγμα, πως να το πω!) Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, η πλατφόρμα windows mobile έχει έρθει για να μείνει. Το χρησιμοποιώ συνέχεια και μου έχει λύσει τα χέρια. Δε μιλάμε για τηλέφωνο πλέον, αλλά για εργαλείο επαγγελματικό, το γραφείο μου ολόκληρο στην τσέπη μου. Word, Excel, databases, pdf, isilo, presentations, calendar, contacts, gps, voice commander ... πολλά άλλα ειδικά προγράμματα.. Η δουλειά μου είναι ταχύτερη και αποδοτικότερη, και ταυτόχρονα πιο οργανωμένη.

Οτι και να πω είναι λίγο. Σε λίγο καιρό θα έχουν κατακλύσει την αγορά. Μέχρι στιγμής το qtek s100 είναι το μικρότερο σε διαστάσεις PocketPC Phone. Δεν περιμένουμε τρομερές αλλαγές από τα windows mobile 2005. Η αλλαγή πάντως από συμβατικό κινητό (nokia-sony ericsson-motorola-samsung-panasonic etc) σε pocket pc phone είναι τρομερή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...