Skeftomilos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Παρακαλώ θέλω τη βοήθειά σας γιατί η όποια εμπιστοσύνη είχα στην κρίση μου έχει κλονιστεί. Τι γνώμη έχετε για τα παρακάτω avatar, είναι ενοχλητικά ή όχι; 1) 2) Τα avatar αυτά ανήκουν σε μέλη ενός σχετικά κλειστού forum φοιτητών πληροφορικής. Τα μέλη αυτά είναι αρκετά ενεργά, με αποτέλεσμα τα avatar τους να εμφανίζονται στα περισσότερα topics του forum. Προσωπικά τα δύο αυτά avatar με ενοχλούν αφάνταστα, το πρώτο γιατί είναι απείρως αντιαισθητικό και το δεύτερο γιατί έχει τόσο ζωηρό animation που μου αποσπά την προσοχή από το κείμενο. Είχα λοιπόν την ατυχή έμπνευση να κάνω δημόσια διαμαρτυρία για το θέμα (με το δικό μου τρόπο) και το τι επακολούθησε μπορείτε να το διαβάσετε παρακάτω: - Απόκρυψη avatar Κοντολογίς δε βρέθηκε κανείς να συμφωνήσει μαζί μου και το ερώτημα που προκύπτει είναι: έχω δίκιο ή να πάω να με κοιτάξει κανένας γιατρός; Θα εκτιμήσω ιδιαίτερα τη γνώμη σας, θετική ή αρνητική. Ιδιαίτερα με ενδιαφέρει το ζήτημα από την οπτική του moderator. Φανταστείτε ότι είστε moderator του forum και εμφανίζονται δύο μέλη να έχουν υιοθετήσει τα παραπάνω avatar. Θα υπήρχε κατά τη γνώμη σας λόγος να ζητήσετε από τα μέλη να αλλάξουν τα avatar τους ή όχι;
dioptra999 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Εγω συμφωνω με την υπερβολή και των δύο. Την δική σου που θεωρείς οτι ειναι αντιαισθητικό το πρώτο και σπαστικό το δευτερο και εκατσες και εγραψες κωδικα !!!!!!!! Αλλα και του άλλου που πο τέτοια συλλογη με avatar που κυκλοφορεί διάλεξε ένα αμφιλεγόμενο. Θεωρω οτι πρέπει να το ληξεις το θέμα γιατι δεν θα σε βγάλει πουθενα. Τα forum γενικά ειναι εθελοντικλης παρουσιας για περνάς καλά, αν εσυ δεν περνάς καλά απομακρύνσου... Καλή τύχη
Dikemou Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 hehe, den exeis ki adiko... einai arketa spastika pantos mias kai xrisimopoieis firefox, me to extension TTLO mporeis na perioriseis ton arithmo ton loops ton gif/flash se 0 i 1 fores, pragma pou idi kano, opote kai ta sigekrimena avatars (kai genika ola ta animations, metaksi allon kai diafimiseon) den einai kai toso enoxlitika... fisika paizoun kai extensions gia na min emfanizontai genika eikones i sigekrimena idi eikonon, alla fantazomai oti de theleis kati tetoio... pantos nai, arketa enoxlitika tha elega
platongr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Για το πρώτο θα διαφωνήσω γιατί προσωπικά δεν με ενοχλεί και από την στιγμή που το βλέπεις μια φορά, το μάτι φεύγει από πάνω του. Το 2ο είναι όντως έντονο και αποσπά την προσοχή σου από το κείμενο. Όταν όμως έχουμε υπογραφές με χειρότερο και μεγαλύτερο περιεχόμενο, όταν τα ίδια τα πόστς είναι εντελώς. Διαβάζοντας το forum όμως δεν με ενόχλησε. Οπότε φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι είναι θέμα γούστου και ματιού.
trospe Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Eργαλεία - Επιλογές internet - για προχωρημένους - πολυμέσα - Εμφάνιση εικόνων... IE6 :-P
dimiz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 re Skeftomilos mas douleveis tora alla ti na pei kaneis ellinas eisai ade koita tin douleia sou kai ase ta paidia kai ama den sou aresei travixou se allo forum opos eipai kai o dioptra 999 einai ehtelondiko eleos poia douleia den exeis YG ton kodika ti ton egrapses gia na min fenete to pipini tou looooooooooooooool eisai tragikos aderfe sorry pou sto leo alla den exo xanadei tetio pragma stin zoi mou prepei na exeis polla provlimata aderfe...... ti na sou po krima
paschalia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 (Δεν αντεξα να μη το πω.. :oops:* ) Πεππα το ''ρε'' δεν ειναι λιγακι ξεμπαρκο με την υπολοιπη - στα αγγλικα- φραση ? *εδω ηθελα να βγαλω την φατσουλα με το κοκκινισμα .γιατι βγηκε αυτη ?
prantzos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 re su Skeftomilos eisai ontws polu tragikos!!! Kai eimaste kai sthn idia sxolh gmt.Sumfwnw me ton prolalhsanta oti den exeis ti na kaneis sth zwh sou kai asxoleisai me mlkies... KRIMA!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Το topic ξεφεύγει από τη θεματολογία του παρόντος forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.