technofreak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Help!!!Εγκατεστησα κανονικα το rise of nations,το οποιο επαιζε κανονικα και με γρηγορη ταχυτητα μαλιστα...το θεμα ειναι οτι καθως ειμαι στο παιχνιδι και βγαινω στο desktop,με το speedfun αλλα και με το everest pc monitor βλεπω οτι η θερμοκρασια εχει ανεβει στους 60 βαθμους...πρεπει να σημειωσω οτι το pc εχει καλο συστημα ψυξης,καθως με το prime σε full load πιανει γυρω στους 56-57 βαθμους.σε αλλα παιχνιδια η θερμοκρασια δεν ξεπερνουσε τους 52-53 βαθμους,οπως το generals...κατι ακομα περιεργο...ακομα και στο task manager φαινεται οτι το παιχνιδι πιανει 100/100 της cpu,πραγμα απιθανο με βαση τις ελαχιστες απαιτησεις που προυποθετει το παιχνιδι...παρολα αυτα δεν κολλαει καθολου και ολα ειναι φυσιολογικα!οποιος εχει παρομοιο προβλημα η καποιος που μπορει να βοηθησει ας απαντησει!
billpeppas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 εσύ έκανες ρε μάστορα τον Pentium 3 450MHz Slot1 να πάει 950MHz με αερόψυξη, και δεν μπορείς να λύσεις αυτό το απλό προβλημά σου ?
technofreak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Αδερφος του ειμαι αλλα εχω μαθει τι παιζεται και εχω καταλαβει ποσα ξερεις κι εσυ!!!καταφερε να κανεις αυτο που εκανε και μετα μιλα και κανε τον εξυπνο στα forums!!!τελος παντων...υπαρχει κανενας αλλος που να ξερει??
hipro5 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μικρός που είναι ο κόσμος.......του Internet!........
panoc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 έλεος.... στο θέμα μας τώρα... ίσως να χρεισιμοποιεί πολύ την κάρτα γραφικών σου με αποτέλεσμα η τελευταία να ζεστένει τον άερα μέσα στο κουτι με συνέπεια όλων την αυξημενη θερμοκρασια του επεξεργαστη... αλλά καλοκάίρι ειναι οι 3 βαθοί σε χάλασαν δεν εγινε και τίποτα...
greeneye Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 kai poios ipe oti i thermokrasies ine real kai oxi psilomoufa?
technofreak Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Σωστο αυτο αλλα πως εξηγειται να πιανει 100/100 cpu??και πως αλλιως να δεις τις θερμοκρασιες στιγμιαια και οχι απο το bios??
billpeppas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Το ότι δεν είναι βαρύ, δεν σημαίνει ότι το CPU Utilization δεν θα είναι μεγάλο. Και άλλος ένας λόγος είναι και η όλη υλοποίηση των Windows...ιδιαίτερα στα multitasking windows... Επίσης θα 'πρεπε να 'ξερες πως τα Strategy/RPG games τραβάνε αρκετά την CPU, και πιέζουν και τις κάρτες γραφικών... Και πρός θεού ο Celeronάκος είναι μια χαψιά για τα games... το ίδιο και η FXούλα 5500 Και εδώ σε μεγάλο σύστημα τρέχεις π.χ. το Rainbow Six, και το CPU Utilization είναι 90-100 συνεχώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.