marios1957 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Κανένας πάντως δεν απάντησε,πόσο μικρότερος είναι ο χρόνος του rip,σε σχέση με PC. Wintel εδώ,σε 5' ρίχνω το dvd στο σκληρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μάριε, αυτό νομίζω πως έχει να κάνει περισσότερο (για να μην πω εξ' ολοκλήρου) με την ικανότητα για γρήγορη ανάγνωση του DVD Drive που κάνει το rip παρά με το λειτουργικό ή τον επεξεργαστή. Αν πάρεις το (ομολογουμένως) super γρήγορο drive σου και το βάλεις σε ένα Mac, πάλι γρήγορα θα το κάνει το rip... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 @georgeadams simfona me episimi anakoinosi tou STEVE JOBS sta mac me intel cpu x86 arxitektoniki tha mporeis na egkatastiseis WINDOWS ektos apo MAC OS. opote giati na min trexoun ta programmata auta afou tha mporeis na trekseis windows??? to antitheto de tha ginetai na trekseis sta PC to MAC OS X86 Apple won't stand in the way of people who want to run Windows on its forthcoming Intel-processor Macs. But whether or not users will be able to run Windows directly on the machines is still a mystery. "In theory, you could run Windows on top of Mac OS, which is how it works on Mac today with Virtual PC," McCarron said. "The difference is, with hardware virtualization, you'd be running at almost full speed. By and large you'd end up with a full-speed virtual system." Running Windows as "a primary OS on [Mac/Intel] hardware is going to require OS support at the driver level. There may or may not be BIOS issues and that sort of thing," said Dean McCarron, analyst with Mercury Research. "Going off the assumption that the [intel] Mac hardware is not a PC—that it's their own layout hardware-wise—in order to make Windows run on that, it's going to have to have the appropriate drivers." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Αλλο λέω εγώ. Έτσι όπως το είπες πριν φάνηκε σαν να ήθελες να τρέξεις τα windows προγράμματα σε λειτουργικό MacOS. Αλλά, είναι δυνατόν να πάρεις Mac και μετά να τρέχεις πάνω του Windows?? Αν είναι έτσι, δώσε τα μισά λεφτά και πάρε κατευθείαν ένα Windows PC... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skouket Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Μάριε' date=' αυτό νομίζω πως έχει να κάνει περισσότερο (για να μην πω εξ' ολοκλήρου) με την ικανότητα για γρήγορη ανάγνωση του DVD Drive που κάνει το rip παρά με το λειτουργικό ή τον επεξεργαστή. Αν πάρεις το (ομολογουμένως) super γρήγορο drive σου και το βάλεις σε ένα Mac, πάλι γρήγορα θα το κάνει το rip... [/quote'] Αυτο ειναι εξ' ολοκληρου ΛΑΘΟΣ,ΑΝ αναφερεσαι στο encode και οχι στο decrypt. Επαναλαμβανω οτι οταν αναφερομαι στο DVD-rip εννοω τον encoding (κατι που ξανα-ανεφερα στο ακριβως προηγουμενο μου ποστ σε αυτο το θεμα) Να το πω λιανα.Το Altivec ειναι μικροκωδικας μεσα στην CPU. Ειναι υπευθυνο σε συντριπτικο ποσοστο στο DVD-rip οταν εχεις optimized software για PPC κατι που συμβαινει με τις εφαρμογες που αναφερατε εσεις. Λοιπον αυτος ο μικροκωδικας χρησιμοποιει καποιες μεταβλητες της οποιες αποθηκευει ή διαβαζει MONO στην RAM.(ετσι ειναι η αρχιτεκτονικη του) Οσο πιο γρηγορα γινεται η συννεοηση μεταξυ RAM και CPU και οσο πιο γρηγορα "τρεχει" η μνημη (συχνοτητα λειτουργειας) τοσο καλυτερα αποτελεσματα θα εχουμε γιατι ειπαμε οτι οι μεταβλητες που χρησιμοποιει το Altivec αποθηκευονται ή διαβαζονται ΜΟΝΟ στην RAM. Aνεφερα παραπανω οτι υπαρχει διαφορα στο FSB του G4 (που εχει το mini) και στον G5 (iMac και PowerMac) ετσι η επικοινωνια μεταξυ RAM και CPU γινεται πιο γρηγορα στον G5 απο οτι στον G4. Επισης ο G5 δεχεται μνημες σε μεγαλυτερες συχνοτητες απο τον G4 και ειναι full 64bitos. Αυτα τα ολιγα Αναμενω νεοτερα @SkYwaLkGR : εγραψα παραπανω οτι μερικες εκδοσεις του G3 εχουν Αltivec κατι που διαβασα @ http://en.wikipedia.org οπου μπορειτε να βρειτε αρκετες πληροφοριες Ρε παιδια το encode ειναι αυτο που μας καιει και οχι το ποση ωρα κανουμε να το κανουμε decrypt απο το DVD στον σκληρο δισκο. Ζητω συγνωμη που δεν το ξεκαθαρισα απο την αρχη και ισως αυτο σας μπερδεψε.Αυτο ειναι που εννοω και για το encode ζηταω χρονους κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theglassicon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Διαβάζει κανείς τα ποστ του άλλου; Από το εσωτερικό κομπο ντραιβ στον πάναργο δίσκο του Μίνι μου σε πρόγραμμα που κυκλοφορεί ευρέως και για πισί είδα διαφορά20-30% στη μετατροπή 8,3 γι ταινίας σε 4,3...... Ελπίζω να είμαι σαφής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theglassicon Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Να προσθέσω τώρα για την ποιότητα..... Τα χρώματα κτλ βγήκαν τέλεια, ελαφρώς καλίτερα του σρινκ.....αλλά σε γρήγορη κίνηση μου έκανε ιντερλεϊς...... Απέδοσα το γεγονός στην πηγή (ήδη συμπιεσμένη από μαμά.....γιαυτό λέγεται τρίωρο θέαμα....) και δεν έδωσα σημασία.Το περιεχόμενο μετράει. Α και μια και μιλαμε για ρίπινγκ το κομπο μεταφέρει το ίδιο η ελάχιστα γρηγορότερα από το Σόνι του σπιτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Αλλο λέω εγώ. Έτσι όπως το είπες πριν φάνηκε σαν να ήθελες να τρέξεις τα windows προγράμματα σε λειτουργικό MacOS. Αλλά' date=' είναι δυνατόν να πάρεις Mac και μετά να τρέχεις πάνω του Windows?? Αν είναι έτσι, δώσε τα μισά λεφτά και πάρε κατευθείαν ένα Windows PC...[/quote'] osoi pernoun mac to pernoun gia to mac os. alla ektos apo tin plithora ton programmaton se merikous tomeis xanoun kai sta games. me auton ton tropo diladi na mporeis na trexeis windows se macintel linei ta xeria. kai games mporeis na paikseis kai mac os na trekseis kai na kaneis ti douleia sou. apo auti ti skopia to leo. allios perneis kateutheian ena pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skouket Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Διαβάζει κανείς τα ποστ του άλλου;Από το εσωτερικό κομπο ντραιβ στον πάναργο δίσκο του Μίνι μου σε πρόγραμμα που κυκλοφορεί ευρέως και για πισί είδα διαφορά20-30% στη μετατροπή 8' date='3 γι ταινίας σε 4,3...... Ελπίζω να είμαι σαφής.[/quote'] Σε προηγουμενο μου ποστ εγραψα οτι εντυπωσιαστικα απο αυτο που εγραψες αλλα ηθελα περισσοτερες λεπτομερειες για να βγαλω ενα καλο συμπερασμα Αν ειναι ευκολο πες μας σε τι x86(πισι) μηχανημα(cpu-μνημες-δισκος) κανεις το DVD-rip και το συγκρινεις με αυτο που κανεις στο mac. Οταν λες shrink εννοεις encode ???(ειμαι ασχετος απο dvd-rip) Οταν λεω dvd-rip εννοω encode δηλαδη απο DVD-->AVI ::: κατι τετοιο εχεις δοκιμασει ?? μιας και βλεπω οτι εισαι ο μονος που εχει κανει rip με mac :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 @skouket : Encoding απο DVD (mpeg2) σε divx ή xvid (avi) δεν εχω κανει με μακ. Το μονο που εχω κανει ειναι συμπιεση του DVD mpeg2 (DVD9->DVD5) και σε αυτο μπορω να σου πω οτι δεν εχει τεραστιες διαφορες με το πισι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skouket Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 @skouket : Encoding απο DVD (mpeg2) σε divx ή xvid (avi) δεν εχω κανει με μακ. Το μονο που εχω κανει ειναι συμπιεση του DVD mpeg2 (DVD9->DVD5) και σε αυτο μπορω να σου πω οτι δεν εχει τεραστιες διαφορες με το πισι. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι το encode και σορρυ που δεν το ανεφερα στο αρχικο μου ποστ. Ειναι το μονο σημειο που θα δουμε τις διαφορες του Αltivec με τις SSE/2/3 των Pentium. Γιατι το encode στους x86 γινεται με την χρηση των εντολων SSE , SSE2 και SSΕ3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theglassicon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2005 To x86 είναι Αthlon XP thorton sta 2500 1g dual chanel se Via880 . Αυτό που ρωτάς δεν το έχω κάνει με το Μακ αλλά γενικά τα μουλτιμέδιά του θερίζουν. Η παρατήριση πήγενε στο αδελφό Μάριο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Αυτο που με ενδιαφερει ειναι το encode και σορρυ που δεν το ανεφερα στο αρχικο μου ποστ. Ειναι το μονο σημειο που θα δουμε τις διαφορες του Αltivec με τις SSE/2/3 των Pentium. Γιατι το encode στους x86 γινεται με την χρηση των εντολων SSE ' date=' SSE2 και SSΕ3[/quote'] giauto to logo oi intel einai pio grigoroi apo tous amd sto thema encoding kai genika se multimedia efarmoges Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skouket Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 giauto to logo oi intel einai pio grigoroi apo tous amd sto thema encoding kai genika se multimedia efarmoges και οι ΑΜD εχουν SSE/2/3 εντολες. απλα οι SSE ειναι πατεντα της Intel και γι'αυτο ειναι γραμμενες καλυτερα απο αυτες της ΑΜD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 auto einai sigouro. afou i AMD exei plirosei tin INTEL gia tis SSE extensions na simpliroso oti arxika i AMD den ipostirize tis SSE3. auto egine tora teleutaia MD has released the Venice core Athlon 64 (E3). 1.) Athlon 64 now supports SSE3 2.) More advanced memory controller. Compatable with more memory, at tighter timings. 3.) Clock for clock with all else the same, it's a faster processor than Winchester and NewCastle. 4.) Overclocking: 2.7+ Ghz with stock voltage, 2.9Ghz increasing the voltage...Prime Stable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.