Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή επιλογών από αυτόματη εκτέλεση!

giogr4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να διαγράψω μερικές επιλογές που υπάρχουν στο παράθυρο της αυτόματης εκτέλεσης όταν βάζω CD στον υπολογιστή! Υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο; Απεγκατέστησα το Nero το οποίο είχε προσθέσει εκεί μερικές επιλογές και αυτές τώρα έμειναν...

Δημοσ.

@Mithrantir

H απεγκατάσταση έγινε μέσα από την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων του Πίνακα Ελέγχου των Windows...

@antonl

θα το ψάξω και αυτό!

Nα σημειώσω ότι έψαξα και σε registry αλλά και στα windows μήπως έμεινε τίποτα και δεν βρήκα κάτι! Νομίζω όμως ότι έχει να κάνει με καμιά ρύθμιση στην registry!

Δημοσ.

pigaine sto registry ton windows kai kane search me tin leksi "Nero".oti sou emfanizei to sbineis ME MEGALH PROSOXH OMWS MHN SBHSEIS TIPOTA ALLO KAI MEGALH PROSOXH STO TI THA SBHSEIS(sori gia ta caps)!!!!!egw palia an mou eemenan blakeies sti lista tou add remove programs etsi ta esbina...

edit : xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Δημοσ.

Η σωστή λύση είναι να εγκαταστήσεις το Tweak UI που συμπεριλαμβάνεται στα powertoys τα οποία διανέμει δωρεάν η m$. Δεν χρειάζεται να επέμβεις στο registry.

Δημοσ.
Το Tweak UI πάντως είναι η μόνη "επίσημη λύση".

Το έψαξα λίγο το συγκεκριμένο προγραμματάκι αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό...

απλά έχει την ρύθμιση για το τι θέλεις να κάνει μετά την είσοδο cd στο drive!

Tελικά κατάφερα μέσα από registry να τα σβήσω αλλά μάλλον έσβησα παραπάνω...;)

υπάρχει τρόπος να κάνω το αντίθετο, δηλαδή να προσθέσω μερικές επιλογές μόνο που θέλω;:roll:

ευχαριστώ

Δημοσ.

Οι αντίστοιχες επιλογές του Tweak UI βρίσκονται στο

My Computer -> AutoPlay -> Handlers

Εκεί μπορείς να δημιουργήσεις νέους handlers.

Απ' ότι βλέπω τώρα, τελικά δεν μπορείς να σβήσεις οποιονδήποτε handler αλλά μόνο αυτούς που έφτιαξες μέσω Tweak UI. Άρα δεν μπορεις να κάνεις αυτό ζητούσες στο πρώτο post. :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...