daskalos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΜΕΓΑΛΗ ΝΕΚΡΑ ΕΠΕΣΕ!!ΠΑΛΙΑ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΙΣΙΔΙ!ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΜΠΕΝΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥ!!ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΝΕΚΡΑ!!ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΑΝΕ ΚΑΡΤΕΣ ΙRDETO2? ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΡΤΕΣ !!ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΘΕΜΑΤΑ!!!
marios1957 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Ρε φονια,πως φαινεται οτι τρεφεσαι με αιμα!(lol).<p>Απο σας ρε-τους ψαγμενους-περιμενουμε να ακουσουμε τπτ νεο...Περα απο κατι κειμενα "δηθεν και δια ταυτα",τι υπαρχει?
daskalos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 tipota re marie den iparxei akoma!!!! sto psaximo eimaste oloi !!! exoume stegnosei!!!!
ex_tep Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 Ontos nekra,ki ego perimeno na mou apantisei kapios sxetikos sto topic pou xo valei gia thn EON alla tipota(Ma kaneis den kserei pia?),kai thn allh evdomada pao na ta agoraso....Re si satkiller epeidi eisai apo tous pio sxetikous edo mesa,boithise ligaki an den sou kanei kopo.Auta....!!!
daskalos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 AN TO LNB SOU EINAI DIPLO BOREIS!!iparxoun tetoia sto eborio
bambaataa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 Για να σε δούμε ρε φονιά, τι ψάρια πιάνεις... ;-) Λοιπόν, δώσε βάση, γιατί βρίσκομαι σε απόγνωση. Έχω εδώ και ένα μήνα EOL. Μόλις προχτές, μαθαίνω από άλλο μέλος του forum οτι μπορώ να την χρησιμοποιώ και ως proxy έστω και με μκρότερο bandwith (το άτομο μου έκανε απίστευτη εξυπηρέτηση, μου έδωσε σελίδες με τις ρυθμίσεις για το flashget, έκατσε μαζί μου online 4 ώρες για να βρούμε άκρη κλπ.) Δυστυχώς, άκρη δεν βρέθηκε. Το PC μου είναι σούπερ ντούπερ με winme (δυστυχία μου). Έχω πάνω του ethernet card με στατική ip, φυσικά dial up networking (στο οποίο πια δεν μπορείς να επιλέξεις static - dynamic), μία (εικονική) κάρτα δικτύου USB που έρχεται από το motherboard με dynamic ip (σωστά εγκατεστημένη) και τέλος, την DVB κάρτα (δικτύου την βλέπει και αυτή) με στατική ip που έχει πάρει κατά την εγκατάσταση. Το πρόβλημα είναι το εξής: Έχω σύνδεση HOL. Αν ζητήσω να συνδεθώ με τον proxy της HOL στην 8080 (μεσω οποιουδήποτε προγράμματος), όλα πάνε καλά. Αν όμως ζητήσω να συνδεθώ με την διεύθυνση του transponder της EOL (οποιουδήποτε - συνήθως του 113), τότε όλα πάνε κακά (κοινώς, βγάζει αμέσως ένα error 10060 και γειά σας). Μέσα από το ατελείωτο ψάξιμο που έκανα με τον άλλο χρήστη, έφτασα στο συμπέρασμα οτι οι πιο μεγάλες διαφορές που έχουν τα συστήματά μας (το δικό του δουλεύει άψογα - το είδα μέσω desktop sharing) είναι: 1). Έχει XP. 2). Έχω Fazzt client version 6.1.... ενώ αυτός έχει κάποιο προηγούμενο (6.0....). Μήπως άλλαξαν κάποια πράγματα ώστε να μην μπορούν να μπαίνουν πια οι νέοι συνδρομητές κατ' ευθείαν στον transponder? Στην διάθεσή σου για κάθε περαιτέρω διευκρίνηση.
daskalos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2001 file BAMPAATA distixos den psarevo opote den piano psaria!kai to an pino psaria i oxi afto to apodiknio me alous tropous!!opote den to pezo exipnos ke gnostis se kati pou den exo gnosi!!etsi lipon sto thema tou doriforikou net meso pc klp den gnorizo polla!!aplos mia mikri epafi exo meso filou pou eixe karta ke sindesi alla tin paratise giati sernotane!! na me rotiseis kati pano stin sat tv meso dekti ,an to xero tha sto po!!s afto pou rotas pados den exo apopsi!!pados na xereis oti ta ME eine palioprogramma ke isos me afta exeis provlimata!ego anagastika ke ta evgala ke xanagirisa sta 98se
bambaataa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2001 thanks και sorry αν σε πρόσβαλα (το reply ήταν γραμμένο σύμφωνα με τον τόνο του αρχικού σου post). [Το όνομα είναι bambaataa]
boredmind Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2001 File bambaataa katarxin to prepei na valeis tin ekdosi 6 tou Fazzt dioti i 6,1 den douleyei(ti dokimasa sta win2K pou exo kai exei provlimata). oso gia to provlima sou tha sou apantiso se 1-2 meres na to koitakso. A kai kati allo tha katexazeis on demand me ton tp 113 se 8080 thira giati oi alloi toulaxiston se emena de mou katevazoun pano apo 30kb.
bambaataa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2001 Ευχαριστώ boredmind και χρόννια πολλά. Την άκρη την βρήκα εδώ κα κάτι ημέρες: Κατέβασα το CD από την ίδια την EOL το οποίο περιέχει την παλαιότερη version από αυτή που έχω εγώ. Οι διαφορές του είναι: Η ip της DVB είναι άλλη. Το skyserver δίνει παραπάνω πληροφορίες για τον transponder τον οποίο ακούει (ip, port etc.) αλλά νομίζω οτι τα ίδια έκανε και αυτός που είχα απλά δεν τα έδειχνε αναλυτικά. Η DVB έχει άλλους drivers τώρα.<p>Γενικά η version που μου έστειλαν στο πακέτο, είναι πιο αυτοματοποιημένη (κυριολεκτικά δεν κάνεις τίποτα παρά να συνδεθείς με την dial up και να ξεκλειδώσεις την κάρτα την πρώτη φορά). Φοβάμαι μήπως πάνε με αυτό τον τρόπο σιγά σιγά να σταματήσουν την χρήση των transponders σαν proxies... Προς το παρόν κατεβάζω μια χαρά (από 12 έως 50 ΚΒ peak με Μ.Ο. περίπου τα 22-28 ΚΒ). Ταινίες δεν μπορώ να βρω ακόμα και τα έχω πάρει στο κρανίο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.