slalom90 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Hello every1 I need a hand!Διάβασα μια καρτούλα 2.2 και πήρα τα στοιχεία εκτός απο PMK k PK γιατί ο Editor δεν έδινε πρόσβαση.Ξέρει κανείς πως μπορώ να χρησιμοποιήσω τους άλλους αριθμούς για να το κάνω να λειτουργήσει?Δεν είμαι βρυκόλακας οπότε μη μου στέλνετε private messages!!!!thanx
daskalos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 me ti programma tin diavases file slalom 90?me pion editor? grapse perissotera an thes
slalom90 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 Υπάρχει ενας του JoonyB που βλέπει μέχρι και 2.2.Για πλήρη όμως πρόσβαση θέλει εγγραφή(το που δεν έχω ιδέα γιατί μου το δώσανε το πρόγραμμα).Εχεις καμιά καλή ιδέα πως θα΄το κάνω να δουλέψει?΄Τί παίζει με τα κλειδιά το καινούργιο σύστημα?Εχω ακούσει για διπλά κλειδιά σε κάθε κανάλι κοκ.
daskalos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2001 gia pes mou pos legete to programataki ke tha sou po meta. an boreis steile sto [email protected] pados ta perisotera programatakia(exo k iego arketa)eine fake!!pes mou pos legete na sou po an to exo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.