adi32 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Υπαρχει τροπος να χρησιμοποιησω αλλα προγραμμα για σκαναρισμα αντι γιαυτο που δινει το σκανερ μου (HP1310)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Ναι. Να το εγκαταστήσεις.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δεν διευκρινίζεις τι ακριβώς θέλεις: για φωτογραφίες ή για ανάγνωση κειμένου; Για ανάγνωση κειμένου (και ελληνικού) έχει αναφερθεί πολλές φορές το Abbyy Finereader και είναι πράγματι εξαιρετικό. Για φωτογραφίες-σχέδια δεν ξέρω.
adi32 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 apla gia foto kai fax (xwris anagnwrish keimenou)
nemos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δες την λειτουργία "batch scanning" του IrfanView (http://www.irfanview.com). Υπόψη ότι δεν παίζει άν δεν υπάρχει εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα ανάλογο με αυτό που σου δίνεται με το scanner, αλλά εκτιμώ ότι η διαχείριση μίας σκαναρισμένης εικόνας σε βασικά πράγματα γίνεται πολύ πιο απλά στο IrfanView απ' ό,τι σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. ___________________________________________ Note: Batch Scanning feature works only if your device (scanner, camera etc.) supports batch (Paper feed etc.). Otherwise, you must deactivate the option: Properties -> Misc 1 -> Close TWAIN dialog after acquire. Click on the File menu, click Batch Scanning. First, you can set: · output file name · starting index for output files · index increment number (can be also a negative number) · number of index digits showed in the file name · option to skip existing files, with same file name (no overwrite) · output directory for scanned images · save file type If you are using the TIF format for output, you can create a multipage TIF file from the scanned images (only one file is saved as result, no increment). The program that runs your scanner, or any other TWAIN compatible device (digital camera, TV card etc.), will appear. Follow the steps given in your scanner's manual for scanning an image. Images will be saved in the output directory as image files. The file names are "ScanImage001.bmp", "ScanImage002.bmp" etc. (if default settings). When finished, the last scanned image will be placed into IrfanView.
alkisg Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Το έψαξα κι εγώ ΛΙΓΟ το ζήτημα και το μόνο που βρήκα ήταν το vuescan στο http://www.hamrick.com/ Καλό είναι, αλλά εμένα δεν μου έκανε αυτά που ήθελα και πάλι γύρισα στο ενσωματωμένο της HP... Κανείς άλλος καμιά καλύτερη πρόταση;
kleidokratwr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Χμ το Finereader νομίζω μπορεί να σώσει και σαν αρχείο εικόνας. Δηλαδή εκτός απο OCR είναι και πρόγραμμα για scan γενικότερα.
Adavis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Ναι την απορία του adi32 την έχω και εγώ... Παράξενο πάντως να μην υπάρχει κάτι άλλο...
cassidy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Στα winxp μπορείς να πας στο "my computer" κι από εκεί δεξί κλικ και scan Ακόμα όλα τα προγράμματα επεξεργασίας/σχεδιασμού έχουν τέτοια δυνατότητα πχ Microsoft Paint, Paint.NET, Pixia, Paintshop Pro κτλ κτλ
BalDwin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Και το δημοφιλές ACDSee σκανάρει πατώντας στο κουμπάκι Acquire.
sa1901 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Ναι την απορία του adi32 την έχω και εγώ... Παράξενο πάντως να μην υπάρχει κάτι άλλο... Πως δεν υπάρχει βρε παιδιά; Start -> Programs -> Accessories -> Imaging Μόλις ανοίξει το πρόγραμμα File -> Select Device (TWAIN sources) και επιλέγετε τον σκάνερ. :smile:
atvelos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 kai otan thelis na skanaris parapano apo apo mia selida mazi iparxi kati exo to Hp 3500c kai auto pou mou vgazi san epilogi to Microsoft Scaning document mou diavazi san tsalakomeni ti selida
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.