Προς το περιεχόμενο

ρυθμισεις για να μην με αποσυνδεει στα online games?

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω isdn 64 και χρησιμοποιω το netmod. μπορει καποιος να μου πει ρυθμισεις ωστε να μην με πεταει ενω παιζω Online games? φανταζομαι οτι αυτοι που εχουν adsl δεν τους αποσυνδεει ποτε, σωστα?

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο να φταίς εσύ.

Μπορεί να πέσει ο server ( system crash / server runtime crash )

Μπορεί να κάνει κάποιο προσωρινό time-out η σύνδεση του server...

Μπορεί να σε κάνουν kick :D { lol πλάκα κάνω )

Εσύ τώρα με το ISDN, τι να κάνεις ?

Α) Να έχεις έναν καλό ISP για pings, και με σταθερή σύνδεση...

Β) Χμ...αν πω ότι δεν έχω κάποια άλλη ιδέα ?

ααα, να είσαι φυσικά Spyware/Malware/VirusFree { μην απασχολείται από αλλού η γραμμή και έχεις μεγάλο lag με τον server, σε σημείο που να θεωρήσει ο server ότι έπεσες... }

Δημοσ.

παντως ορισμενες φορες οταν παιζω age of mythology με πεταει μετα απο 40 δευτερολεπτα αφου αρχιζω να παιζω.. δεν με πεταει ενω ειμαι στο room, ουτε οταν κανω ρυθμισεις. μονο οταν παιζω γινεται αυτο.. αλλες φορες με πεταει στο πρωτο λεπτο και αλλες φορες μετα απο μιαμιση ωρα ( το maximum ) .

αλλα αναρωτιεμαι γιατι οταν surfaro ή οταν κατεβαζω τραγουδια ή οταν κανω chat, γιατι με πεταει πουλ σπανια? ( μεσα σε 2 χρονια με εχει πεταξει ετσι κατω απο 20 φορες.. )'

οτενετ μια χαρα ειναι πιστευω..

Δημοσ.

file lazare eixa kai egw palaiotera to idio problima..... arxika den eixa problima kai epaiza kanonika argotera omws metakomisa kai o ote mou allakse to netmod fernontas mou ena pio kainourgio apo ayto pou eixa. apo tote arxise to kainourgio modem na me petaei eksw enw ta pings mou itane mia xara (gia ta dedomena tis isdn fysika.... )

gia periissoteres plirofories des ayto....

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=52975&highlight=stelpap14

Δημοσ.

Να ξέρετε πάντως πως με κάποιο καλύτερο ISDN Modem, θα έχετε καλύτερα ping και πιο σταθερή connection... ( α....και λιγότερα Windows USB Driver problems :D )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...