Προς το περιεχόμενο

προβλημα με kasperksy.

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω το βαζω αν κανει automatic updates καθε εξι ωρες, αυτο δεν κανει τιποτα. μαλιστα ουτε με ενημερωνει οτι υπαρχουν καινουρια updates. πρεπει εγω να το ενημερωνω χειροκινητα.. παλια δεν μου το εκανε αυτο.

Δημοσ.

ισως καποιος που εχει kasperksy να μπορει να βοηθησει? στο configure updater τα εχω τικαρισμενα ολα. στην συχνοτητα το εχω ανα εξι ωρες και στο αλλο την δευτερη επιλογη που λεει : " from internet, extended databases " .

μηπως εννοει ανα εξι ωρες scanning αφοτου κανω συνδεση στο Internet?

Δημοσ.

Το Kaspersky το χρησιμοποιούσα για λίγο καιρό, αλλά ήταν πολυ βαρύ και προτίμησα το NOD32 (δοκίμασέ το αν μπορείς). Τέλος πάντων, στο θέμα μας. Το πρόβλημά σου πρέπει να είναι στην επιλογή " from internet, extended databases ". Αν έχεις διαβάσει το manual αυτές είναι άλλες βάσεις δεδομένων (όχι οι κανονικές και είναι και πειραματικές νομίζω). Να διαλέξεις τις απλές (δεν θυμάμαι πως τις λέει). Οι extended δεν σου προσφέρουν μεγαλύτερη προστασία και δεν ανανεώνονται και τόσο συχνά (γι'αυτό μάλλον δεν σου κάνει update). Ελπίζω αυτό να σου λύσει το πρόβλημα.

Δημοσ.
ενω το βαζω αν κανει automatic updates καθε εξι ωρες, αυτο δεν κανει τιποτα. μαλιστα ουτε με ενημερωνει οτι υπαρχουν καινουρια updates. πρεπει εγω να το ενημερωνω χειροκινητα.. παλια δεν μου το εκανε αυτο.

ama den petixei afto me ton server, dokimase na to valeis kathe 3 wres

to kaspersky einai kalo anti-virus, an kai mou sernotane me to paliotero PC

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...