kavaliotis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Καλημερα σε ολους, το προβλημα με το συγκεκριμενο προιον ( http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.575590 ) ειναι οτι και το keyboard αλλα και το mouse, οντας wireless και τα δυο, χανουν συνεχεια επαφη με την βαση τους και θα πρεπει να ξαναπατησω καποιο πληκτρο ή να κανω ξανα click γα να επανελθει. Τι εννοω? Πχ παιζω ραλλακι και εκει που εχω συνεχεια πατημενο το γκαζι, αρχιζει και χανει ταχυτητα το αμαξι σαν να εχω αφησει το γκαζι. Οποτε θα πρεπει να ξαναπατησω το γκαζι για να το πιασει... Καταλαβαινετε οτι ειναι παρα πολυ σπαστικο. Το ιδιο γινεται και με το mouse. Το ενα το εχω σε PS2 θυρα (δεν εχει αλλη εξοδο ετσι κι αλλιως) και το αλλο σε USB. Εχω κανει κανονικα install το software του και κατεβασα και το πιο καινουργιο μπας και αυτο φταιει αλλα τιποτα. Η ενδειξη του σηματος μεσα απο το προγραμμα ειναι HIGH οποτε δεν παιζει να το εχω μακρια, αλλωστε το εχω αρκετα κοντα. Να σημειωσω οτι πριν παρω αυτο ειχα ενσυρματο πληκτρολογιο και ασυρματο mouse παλι της microsoft και δουλευαν κανονικα. Και τωρα που τα ξαναδοκιμασα παλι μια χαρα ειναι, οποτε δεν φταιει το PC. Εχει καποιος καποια εξηγηση για το τι μπορει να φταιει? Και τι γινεται με επιστροφες στο eshop σε τετοιες περιπτωσεις που δεν ειμαι ικανοποιημενος με το προιον? Καποιος που να το εχει ηδη αυτο το πακετο να μου πει αν του πανε ολα καλα? Ευχαριστω εκ των προτερων...
petros pepe Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Asirmata? giati na pas ekei? den ta simpa8isa pote mou. se FPS paixnidia einai mapa. Ta neyra mou mono pou to 8imi8ika. eixa k egw MS asirmato k eixa diafora problimatakia alla oxi k san to diko sou. prepei na ftaiei to hardware pou pires. dokimases na to baleis se allo pc enos filou sou dokimastika? mporei na ftaiei to receiver tou. na 8elei antikatastasi. (ensirmata gia panta...mexri na parw bluetooth) <<oti ponaei aksizei k einai diskolo>> PAVILION ZV5481EA
MpOuZ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 To MS WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 COMFORT είναι πανέμορφο, κομψό, μουράτο αλλά δυστηχώς δεν απευθύνετε ούτε σε gamers, ούτε σε απαιτητικούς χρήστες. Σίγουρα θα διαπιστώσεις και άλλα προβλήματα όπως πλήρη απογοήτευση σε παιχνίδια σαν το quake & unreal, καθώς επίσης και σε μια απλή δακτυλογράφηση. Αν γράφεις πάρα πολύ γρήγορα πιθανότατα να παρατηρήσεις ότι σου τρώει κάποια keystroke, με κάποια αριθμιτική πρόοδο ας το πούμε. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει βλάβη, απλώς αυτό είναι το προιόν. Γνώμη μου είναι να μπορέσεις να το αντικαταστήσεις με κάτι άλλο. Όσον αφορά e-shop και επιστροφες δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί απλούστατα δεν αγοράζω από εκεί....
dimiz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Simfono me ton MpOuZ alla mono se oti afora to mouse ego exo to wireless desktop elite kai den parousiazei kanena prob vevea giata games to mouse einai gia ton .... giafto kai peira to RAZER dimondblack kai ola einai ok
nloupet Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 file mou dokimase na to sundeseis MONO sthn usb 8ura (afairese to ps2 busma).... To exw pa8ei....
getsa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Αυτό ισχύει για το συγκεκριμένο μοντέλο και δεν έχεις μόνο εσύ το προβλημα αυτό.
Λαλάκης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Αυτό γίνεται γιατί "κόβεται" η επικοινωνία,όταν δεν πατιέται για πολύ ώρα κάποιο πλήκτρο(αν το πατάς συνέχεια μπορεί να μην το "καταλαβαίνει") για να εξοικονομεί μπαταρία από ότι ξέρω.Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια επιλογή που να το απενεργοποιεί.Κοίτα μήπως βρεις τπτ.
nikos_gr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Αν ψάξεις λίγο στο internet θα δείς οτί το πρόβλημα δεν το έχεις μόνο εσύ.Υπάρχουν αρκετά θρεντς που το αναφέρουν.Βάλε στο google σαν keyword τον κωδικό του πληκτρολογίου και θα δείς. :wink: Τώρα τι κάνεις.Μετά απο τις πιέσεις η M$ δέχτηκε το πρόβλημα και θα τα αντικαταστήσει.Αν το προϊόν που πήρες είναι ΟΕΜ (θα το καταλάβεις απο το s/n στην πίσω όψη) τότε επικοινωνείς με τον προμηθευτή σου δλδ το e-shop.Αν δεν είναι ΟΕΜ παρε ένα τηλ την Μ$ κατ' ευθείαν.Πάντως αν μπλέξεις με e-shop μάλλον θα αργήσει.Τα έχω στείλει πίσω εδώ και 2 βδομάδες (οχι στο e-shop αλλού) και ακόμα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.Κάτι άκουσα για έκδοση 4 αλλά από αναξιόπιστη πηγή (αυτός που μου πούλησε το 3 ).Στην ίδια αναξιοπιστία πιστεύω οφείλεται και η καθυστέριση...
ViPeRMaN Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 antimetopizo akrivos to idio provlima me idio montelo. vgalate kamia akri?
Belial Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Φίλε Νίκο το μόνο που μπόρεσα να βρώ είναι αυτό http://support.microsoft.com/?scid=kb;en-us;245537 Σε ποιά σελίδα βρήκες τα περι αντικατάστασης από την microsoft; Ευχαριστώ προκαταβολικά.
deathlok Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2005 paidia to ipe kai kapios allo parapano.den xriazete kai to ps2 kai to usb MONO TO USB.endexomena na kanei conflict gia afto na xanete kai to sima kathe tris kai ligo.
ViPeRMaN Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 egw to exo mono usb k to provlima paramenei. any ideas?
REDBOUL Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 den einai logika kapoio provlima exeis.(na aposyntonizetai teleiws apo thn vasi?grhgora allagh an ginetai...) Egw pantws poy exw to wireless desktop elite ths microsoft den exw oyte diakopes oyte provlimata.......
kavaliotis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2005 Το δοκιμασα και μονο USB αλλα παλι τα ιδια. Αφου εχουν και αλλοι το προβλημα, αρα παει πισω για αλλαγη. Θα ρωτησω τι μπορει να γινει. Και απο οτι φαινεται, θα παω να αγορασω το Bluetooth version της microsoft, το MS WIRELESS OPTICAL DESKTOP ELITE BLUTOOTH USB ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575593 ). Εχει κανεις γνωση αν ειναι ολα ΟΚ με το συγκεκριμενο? Ειναι καλη προταση γιατι με ενδιαφερει η ασυρματη λυση σε keyboard-mouse και ετσι θα αποκτησω και bluetooth στο PC για να συνδεω το κινητο.
ViPeRMaN Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 kavaliotis an vgaleis kamia akri me tis epistrofes pes mou ligo na dw ti tha kano k egw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.