lazaross Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 η μητερα μου απο την δουλεια της προσπαθει να μπει στο http://www.taxisnet.gr αλλα βγαζει μηνυμα οτι την παρασκευη ( που περασε ) θα ειναι κλειστο για λιγες ωρες! εχει κολλησει εκει και μεχρι σημερα προσπαθει αλλα δεν γινεται τιποτα. στον αλλο υπολογιστη που εχουν εκει μπαινει κανονικα, και σε εμενα μπαινει. της ειπα να σβησει τα cookies,temporary files και history, μηπως και κολλησε ο χαζο internet explorer. την ειπα να μου παρει τηλεφωνο αφου το κανειγ αι να μου πει τι εγινε. για καλου και για κακου, μπορει και καποιος αλλος να δωσει καμμια συμβουλη για το τι να κανει? προφανως το προβλημα βρισκεται μονο σε εκεινον τον υπολογιστη.. EDIT οκ αυτο ηταν. μολις τωρα με πηρε τηλεφωνο. αλλα γιατι εγινε αυτο??
lazaross Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 τελικα γιατι δημιουργηθηκε αυτο το προβλημα??
primax Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Internet Explorer->Internet Options->Temporary Internet Files->Settings->Check For Newer Versions Of Stored Pages, δωσε Every Visit To The Page
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.