Antonisk2003 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα. Έχω ένα ήδη συμπιεσμένο βίντεο που έχω κατεβάσει, αλλά θέλω να του αλλάξω ανάλυση. Ξέρει κανείς πώς μπορεί να γίνει αυτό;
adams Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Nα επαναλαβω οτι το forum του insomnia ειναι προνομιο και οχι δικαιωμα.Μηπως εαν ησουν περισσοτερο επεξηγηματικος θα λαμβανες την\τις απαντησεις που θα ηθελες? Τι σημαινει συμπιεσμενο video? σε τι container?(avi,mpeg,ogg?) και με ποιον codec συμπιεσμενο?O ηχος σε τι μορφη ειναι θα τον ξανασυμπιεσεις και αυτον?Για ποιο λογο θελεις να κανεις κατι τετοιο resize δηλαδη? Τα ερωτηματα οπως βλεπεις ειναι πολλα.Οφειλουμε να ειμαστε ακριβεις στο τι ζηταμε ωστε να παρουμε την καταλληλη απαντηση. Αυτο το sticky http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=98600 που με κοπο εγραψε και ανανεωνει ο cybereddie το κοιταξες? Εχει για καθε τυπο αρχειου και εργαλεια . Επισης ενα search να εκανες με το "κλειδι" resize θα εβρισκες απαντησεις. Μαλλον η ευκολη λυση ειναι να γκρινιαζουμε. :-?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.