mert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Samarian To spring,summer.... παρεπιπτοντως ειναι πανεμορφο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Mondayspring' date=' summer, fall, winte and... spring againr[/quote'] Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας και πάλι Άνοιξη. Άλλη "άγνωστη" ταινία. Παίχτηκε πέρσυ στους κινηματογράφους! :-|
razkal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 molis xthes eida mia poli kali tenia, dekaetias 90, sxetika agnwsti sto evry koino, to Seven, yparxei kaneis pou na tin exei dei?!! sovara twra, poli kalo ergo einai to ID (ellhnikos titlos: Xwris taytotita!), agglikh paragwgh, to eixe deixei i net (prin akoma onomastei net), osoi exoun ghpedikes 'anhsyxies' tha to ektimhsoun. poly kala epishs to kids (clark), football factory (estw kai me 1 xrono kathisterisi i kikloforia tou dvd stin ellada) kai to wildstyle (hip hop culture), opoios exei to wildstyle se dvd as steilei 1 pm. mia kathgoria mono tou einai to Koyaanisqatsi. a, kai to spirtokouto!
Panathachamp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Άνοιξη' date=' Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας και πάλι Άνοιξη. Άλλη "άγνωστη" ταινία. Παίχτηκε [b']πέρσυ[/b] στους κινηματογράφους! :-| Ας έχουμε λίγη ελαστικότητα σ'αυτό το θέμα.Όλο και μερικοί θα υπάρχουν που θα ανακαλύψουν εξαιτίας αυτού του θέματος κάποιες υπέροχες ταινίες σαν την παραπάνω σε τέτοιους εμπορευματοποιημένους/mainstream καιρούς.Άλλωστε,η συγκεκριμένη,χωρίς να είμαι σίγουρος, δε νομίζω να είχε προβληθεί (με όλες τις έννοιες) αρκετά,όπως και το Oldboy(σε 1 κινηματογράφο -στην Αθήνα- νομίζω παιζότανε; ) και άπειρες άλλες...
Dj_kourampies Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Άνοιξη' date=' Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνας και πάλι Άνοιξη. Άλλη "άγνωστη" ταινία. Παίχτηκε [b']πέρσυ[/b] στους κινηματογράφους! :-| το οτι εχει παιχτει σε εναν κινηματογραφο δεν σημαινει οτι ειναι γνωστη. αν δεν ηταν η sony απο πισω κανεις μας δ θα την ηξερε.
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Σε καναδυο κινηματογραφους στην Αθηνα και σε Θεσσαλονικη παιχτηκε, σε αλλες πολεις δεν πιστευω...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Παίχτηκε και στη Λάρισα και μου την έχουν προτείνει ήδη τρείς φίλοι μου, αρα...
tech25 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 offtopic Gia na min anoigo kainoyrgio topic, tha to postaro edo, kai as einai gnosti. Akomi paizetai sta cinema, to Machuca. http://www.imdb.com/title/tt0378284/ Poli kalo....
Chinaski Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Zardoz me ton connery sta niata tou(poli "xasimo" i tainia....lolololol.....) To buffalo 66 me vincent gallo(skinotheti kiolas) kai ricci. Logan's Run (arketes metagenesteres tainies fantasias danistikan stoixeia apo auti) Deliverance voight kai reynolds sta niata tous. Na po kai to Barfly?O Rourke se pro-sfixterman epoxi na dinei resital.........to all my friendssssssssssssssss.Stin ugeia sou re Buk. Prosoxi, kamia apo tis parapano tainies den einai aristourgimata.An eimai ektos thematos tha automastigotho gia na epaneltho sto sosto dromo.
madcap Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Τι Κάνεις Οταν Πιάσεις Φωτιά (Γερμανική) Ο Βασιλίας (Ελληνική) Καφές και Τσιγάρα (ΗΠΑ) Πές Στήν Μορφίνη Ακόμα την Ψάχνω (Ελληνική)
ALR Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Παλιότερα είχα δεί μια ταινία που μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση και όταν θέλησα να την ξαναδώ κάποιους μήνες αργότερα, δεν την έβρισκα σε κανένα video club..Το όνομα της ήταν Entropy και πρωταγονιστής έιναι ο steven Dorf (ο κακός στο blade 1).
CyberWalker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2006 Δύο παρατηρήσεις : ------------------- 1. Το thread σιώπασε για καιρό, νομίζω πως ήρθε η στιγμή να ταράξω τα λιμνάζοντα νερά του... 2. Ο επόμενος που θα προτείνει μια ταινία, τον παρακαλώ πάρα πολύ να πει δύο πράγματα παραπάνω για την ΑΓΝΩΣΤΗ ταινία που του άρεσε! Ακόμα και κάτι σε στυλ, "...είμαι psycho-freak και η ταινία που μου άρεσε ανήκει στο είδος elementary gothiculture (= ό,τι να 'ναι!) και με βάση αυτά σας προτείνω το 'γοργοί σφυγμοί παρθένας'..." Ακόμα κι αυτό είναι αποδεκτό! Ελπίζω να με νοήσατε!
Edgar Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 [...] σας προτείνω το 'γοργοί σφυγμοί παρθένας'..." Εκτός θέματος αλλά δεν κρατίεμαι... Εκπληκτική ταινία όντος αυτή και με φοβαρό finale :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα