TheBoyFromSalina Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Ett Hal i mitt hjarta[A Hole In My Heart] Να σε ρωτησω που τη βρηκες?
Panathachamp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Ε τι να λέμε τώρα...Δεν πρέπει έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε DVD,αν και έχω πολύ καιρό να πατήσω σε βκλαμπ.Πάντως,αν έχεις δει τις 2 προηγούμενες,μην δεις αυτήν έχοντας τες υπόψιν...
Dreamstorm Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 The Warriors... http://www.imdb.com/title/tt0080120/ Την έχω πετύχει δύο φορές ξημερώματα, η ταινία είναι κορυφή.
Chi Chi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 An & einai poly gnostoi, isos kapoies tainies tous na mas exoun ksefygei... Gaspar Noe Nicolas Winding Refn
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Manuel tha ta lew egw gia sena?? ''The Return'' tha to dw mesa stin vdomada mallon Manuel Χεχε. Δεν τη θεώρησα ιδιαίτερα άγνωστη. Είχε αρκετά καλή απήχηση. Σίγουρα αξίζει πάρα πολύ περισσότερο απ'όσο ακούστηκε but again, so are the classics mon ami. Καλή (οικιακή) προβολή ! εδιτ: Α! Βρήκα το Santa Sangre. Θα το δω (μόλις το αποκτήσω πλήρως - ελπίζω σε κανένα 4ωρο) και θα σου πω γνώμη
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 O agios aima?? i kano kati lathos? Το άγιο αίμα...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 tainies tou Alejandro Jodorowsky proteinomenes tainies: el topo' date=' santa sangre, holy mountain[/b'] Είδα το "Santa Sangre"! Στο πρώτο μισό της ταινίας είχα ανάμικτα συναισθήματα, γιατί οι "περίεργες" σκηνές με ενοχλούν (γι'αυτό δε μου άρεσαν ιδιαίτερα τα Oldboy και Kill Bill), αλλά είχε καταπληκτικές εικόνες,και βέβαια ήταν ολοφάνερο ότι ο σκηνοθέτης ήξερε πολύ καλά τι έκανε, οπότε δεν ήταν ότι βαριόμουν, απλά ήμουν επιφυλακτικός για το αν θα ξετρελαθώ. Στο δεύτερο μισό και κυρίως στο τέλος όμως, η ταινία απογειώθηκε! Ίσως το μόνο πρόβλημα μου με την ταινία, είναι τελικά ότι την είδα σε λάθος εποχή. Καταπληκτική αισθητική ( οι σκελετοί από το Grim Fandango, ε; ) και ερμηνείες. Μάλλον όμως θα αργήσω να ξαναδώ ταινία του συγκεκριμένου σκηνοθέτη. Αυτή η ταινία, είναι ένα καλό παράδειγμα πάντως του τι ταινίες να προτείνονται. Είπαμε: Κάτι που ανακαλύψατε (τυχαία ίσως). Ε, όχι Ταρκόφσκι και Oldboy (αν είναι δυνατόν...)
Panathachamp Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Ok Manuel,μπήκε στην 'λίστα αναμονής' :razz: Ούτε άγνωστη ούτε ακριβώς καταπληκτική,το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Danny Boyle[στη μεγάλη οθόνη]:Shallow Grave Ομοίως για την πρώτη του Christopher Nolan,Following Αρκετά ενδιαφέρουσα βρήκα και το Les Egares,παίζει άλλωστε και η καρακουκλάρα Emmanuelle "Ποια είναι η Μπελούτσι;" Beart... Όσο για τις προτάσεις,ας μην είμαστε και τόσο περιοριστικοί,πχ το Oldboy μπορεί κάποιος να το ακούσει για πρώτη φορά εδώ,οπότε...
the_maniac Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 the gury.....πολυ γελιο....ειδικα οταν αρχιζουν τα χορευτικα. Και φοβερη μουσικη. Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα.......ξερει κανεις αλλους τιτλους απο ταινιες bollywood; Κοιταξα στο cine.gr ....ρωτησα και στο βιντεοκλαμπ....αλλα εκτος απο το gury και το bollywood hollywood δεν βρηκα αλλες. Καθε προταση δεκτη
TheBoyFromSalina Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Αρκετά ενδιαφέρουσα βρήκα και το Les Egares' date='παίζει άλλωστε και η καρακουκλάρα Emmanuelle "Ποια είναι η Μπελούτσι;" Beart... [/quote'] Θα συμφωνησω για αλλη μια φορα με τον φιλτατο Και μιας και αναφερθηκαν καποιες γνωστες ταινιες, προτεινω 2 πολυ ενδιαφεροντες τιτλους απο γνωστους σκηνοθετες Hi, mom! του DePalma (ρεαλισμος, σατιρα) Blow up του Antonioni (η τεχνη της εικονας σε ονειρικα μοτιβα)
Em_Zed Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Ωραιότατο το ποστ. Εύγε στον...πως να λέγεται αυτός που ξεκινάει κάτι; Μίζας ;;; Χμμμ... Χάρηκα γιατί είδα οτι ταινίες που είχα δει κι εγώ και μάρεσαν, τελικά άρεσαν και σε άλλους. Όπως οι δύο του Μούντισον, το Lijla και το Fucking Amal, που είναι και οι δύο τρομερές. Έχω βάλει ήδη πολλές από δω στην λίστα μου. Εγώ θα πρότεινα τις εξής : Moving August : Σχεδόν άγνωστη ταινία, με άγνωστους ηθοποιούς. Την πέτυχα ένα βράδυ, αργά σε ένα κρατικό κανάλι και το είδα μέχρι το τέλος, το οποίο είναι αναπάντεχο και κάπως συμβολικό. Παρέα φίλων - εραστές βοηθούν φίλο να μετακομίσει. Μαζεύονται όλοι για βοήθεια και το "παιχνίδι" αρχίζει... What's eating Gilbert Grape : του Λάσε Χάλστρομ. Δεν θυμάμαι πότε την είδα αυτή την ταινία, αλλά θυμάμαι ότι με είχε αγγίξει πάρα πολύ. Στόρυ δεν θυμάμαι πολύ καλά, αλλά ξέρω οτι έχει τρομερό καστ με Johnny Depp Leonardo DiCaprio και Juliette Lewis. Είναι η καλύτερη ερμηνεία του DiCaprio που έχω δει. Home for the holidays : Μετά από πολύυυ καιρό, την ξαναπέτυχα χτες βράδυ στην ΝΕΤ. Κάποιοι από εσάς μπορεί να την είδαν. Η σκηνοθεσία είναι της Jodie Foster, με τους Holly Hunter, Robert Downey Jr., Anne Bancroft, Charles Durning, Dylan McDermott, Geraldine Chaplin. Αμερικανική οικογένεια μαζεύεται να γιορτάσει τις Ευχαριστίες. Και μόνο αυτό που δεν κάνει. Πολύ ζεστή ταινία, παρουσιάζει με κάπως αστείο, αλλά ουσιαστικό, τρόπο τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζει μια οικογένεια. Οι χαρακτήρες είναι αξιαγάπητοι, το σενάριο κάτι παραπάνω από έξυπνο και ο Robert Downey απλά δίνει ρέστα. Το tagline της ταινίας; On the fourth Thursday in November, 84 million American families will gather together... And wonder why.
Toufas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 clerks, mallrats , ta prota mou vimata sto view askew simpan...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα