kova Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Ποια κάρτα ραδιοφώνου μου προτείνετε ώστε να ακούω άνετα στερεοφωνικά μουσική και χωρίς προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Το Πλαίσιο έχει μια εξωτερική σε USB, της Avermedia. Για τα λεφτά της (22 ευρώ) μια χαρά είναι.. μπορείς να κάνεις και απευθείας record σε mp3. Απο την αλλη, μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις ενα TV Tuner μαζί με FM Tuner. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverickanos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Simfwnw me ton Angeldust. Mporeis na vreis me ta dipla lefta pou tha edines gia karta FM mia karta tv pou kanei kai gia radio kai eisai kalimenos . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kova Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 εχω την τεραττεκ 600, απλως θελω και μια καρτα ραδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyduck Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Με 37,5 ευρω παιρνεις την Avermedia Go 007 που επιπλεον μπορεις να δεις και τηλεοραση.Θα σε ικανοποιησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 εχω την τεραττεκ 600, απλως θελω και μια καρτα ραδιο. Αυτή η κάρτα ενσωματώνει ήδη έναν stereo FM+RDS Decoder, κι εσύ θές να αγοράσεις και μία κάρτα radio extra? :???: :???: :???: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.