Προς το περιεχόμενο

Ποια 6600GT AGP ειναι η πιο αθορυβη?

doctorkostis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους.Σκεφτομαι να παρω μια καρτα γραφικων.Εχω κανει ενα σχετικο ψαξιμο και κατεληξα στην 6600GT.Η μητρικη μου ειναι AGP8x(s.754).

Επειδη εχω ενα κολληματακι με το θορυβο(οχι μεγαλο) δε θελω να ακουγεται πολυ το ανεμιστηρακι της καρτας.Οποτε,μηπως ξερετε ποια υλοποιηση εχει την πιο αθορυβη ψυξη???Λιγο που εψαξα ακουσα καλα λογια για την Gigabyte σε αυτο το θεμα.

Να τονισω οτι δε θελω να καταφυγω σε aftermarket λυσεις για ψυξη(zalman

κλπ),θα το κανω μονο αν δω οτι ο θορυβος του cooler ειναι ενοχλητικος για την ψυχικη μου υγεια....

Στο συστημα μου ο θορυβος δεν ξεπερνα τα 23-24 db,δεν το εχω μετρησει,απλα ακουγεται μονο ενα ανεμιστηρακι που αποτι ειδα στο κουτι του εχει 22-23db στις 1400rpm που δουλευει τωρα.Τα υπολοιπα συνδεονται με controller και ειναι χαμηλωμενα στις 900 στροφες και ουσιαστικα δεν ακουγονται καθολου.

Ευχαριστω.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

mono mia simeiwsei, an kratas tous anemistires xamila kai i thermokrasia tou PC apaitei perisoteres strofes (px otan "ksepastrefeis" ta grotesques tou doom3) tote ftheireis ton antistoixo eksoplismo, i kai mporei na ton "steileis" prin apo tin wra tou

kai egw epsaxna athorivi karta. telika pira tin 6800gt pou kanei san ntalika, alla to sinithisa. den exw idea an mporeis na vreis mia 6600 low-noise. eplizw na vreis

mono mia simeiwsei, an kratas tous anemistires xamila kai i thermokrasia tou PC apaitei perisoteres strofes (px otan "ksepastrefeis" ta grotesques tou doom3) tote ftheireis ton antistoixo eksoplismo, i kai mporei na ton "steileis" prin apo tin wra tou

Καταλαβαινω τι εννοεις,απλα τα ανεμιστηρακια τα χαμηλωνω σε συνθηκες ησυχιας.Οταν παιζω δε με πολυνοιαζει ο θορυβος,οποτε ειναι στο τερμα.Μονο για το δισκο φοβαμαι,γιαυτο το ανεμιστηρακι που ειναι μπροστα του δεν το χαμηλωνω ποτε(μεχρι να παρω ενα με 18db).Απλα θα με ενοχλει πολυ να βλεπω dvd πχ,και η καρτα να βουιζει,γιαυτο το ψαχνω..........Thanks παντως.

Απο μια Gigabyte 6600 GT δεν εχω απολυτως κανενα παραπονο απο θεμα θορυβου.

Ειναι πιστευω σε πολυ ανεκτα πλαισια. Βεβαια ο θορυβος ειναι υποκειμενικο θεμα το οποιο το εκλαμβανει ο καθενας διαφορετικα...

egw tha sou elega na apofugeis thn dikia mou XFX..oxi oti einai kati tromero....alla otan uparxei isixia thn akous kala:)egw na fadasteis ekana pateda....xesindesa to anemistiraki ths pou eixe...kai vidosa panw sthn psiktra ths ena athorivo 80ari vlepodas kai diafora 5 vathmous katw :):):)

GrMikeD to NV Silencer 6 (Rev. 2) einai gia 6600GT PCIe.

To mono kit pou yparxei Ellada gia psuksh ths 6600GT einai to Schooner

ths Thermaltake to opoio einai fanless me kostos konta sta 35?.

nikoskon, να υποθέσω ότι εσύ το έχεις φορέσει το Schooner στην 6600GT σου; Αν ναι, πες μου υλοποίηση. Ενδιαφέρομαι (εν' όψει DSL) να μειώσω το θόρυβο και η 6600GT είναι μακράν το πιο θορυβώδες κομμάτι του PC. Έχω την υλοποίηση της Albatron. Απλά αναρωτιέμαι αν "κάτσει" καλά το Schooner πάνω της. Θα τσεκάρω και κατά πόσο μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα το ενσωματωμένο fan της κάρτας. Πάντως από ένα μικρό search στο Google διάβασα καλά πράγματα για το Schooner...

konnak den to exw foresei to schooner.To exw dei omws sto diktyo.

Sygkekrimena (se review) eixe topo8eth8ei se mia AGP 6600GT(ths ASUS nomizw)

kai se idle erikse thn 8ermokrasia 7 va8mous.Se full load h 8ermokrasia htan idia me prin(nomizw 65°C).To fan to vgazeis se 2 kinhseis,den einai ekei h duskolia.

To 8ema einai kata poso 8a anevainei h 8ermokrasia toy case otan exeis to Schooner

sthn VGA sou.Einai terastia h psuktra kai 8a ekleiei episis terastia posa 8ermothtas.

Episis diathrw tis amfivolies mou gia tis fanless luseis.Pantws kapoies dokimes pou exw

dei sto diktyo einai e3airetika en8arryntikes.8a deiksei.

An kapoios exei valei thn sygkekrimenh psyktra sthn AGP 6600GT toy as postarei mpas

kai ksestravw8oume...:)

Aaaa tora malista, oson afora tin Gigabyte den ksero, alla na exeis fanless modelo (poy einai kai ligo pio akrivo) kai na thes na allakseis fan.... den ksero.

a123xxsp' date='

ayto ennow peri symvatothtas:

http://www.zalman.co.kr/product/cooler/VF700_6600GT_eng.html[/quote']

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...