Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Hardware

Λαλάκης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά.Και εγώ έχω του ίδιου τύπου μνήμες Kingston 2x512 MB.Και σε μένα βγάζει σφάλματα το memtest (failing address) αλλά όταν είναι πάνω και τα δύο modula.Αν τεστάρω μία-μία ξεχωριστά τη κάθε σοκολάτα δεν μού βγάζει σφάλματα.Δεν είναι τρελό?Αφού ξέρουμε όλοι ότι μετά την εμφάνιση σφαλμάτων προσπαθούμε να βρούμε ποιά απο τις μνήμες έχει πρόβλημα δικιμάζοντάς την μόνη της.

Δημοσ.

Και κατι αλλο.Μηπως η μνημες σου ή ο σκληρος θερμαινωνται πολυ?Προγραμμα δεν ξερω να σου πω καποιο για να δεις θερμοκρασιες σε αυτα,αλλα αν τις ακουμπησεις,θα καταλαβεις αν εχουν προβλημα ή οχι.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι ανεβαζουν θερμοκρασίες,αλλά θα πάρω και δύο ανεμιστηράκια καλού κακού.Το κουτί είναι πάντα ανοιχτό.Έτρεξα το pccheck.Μου έβγαλε Failed στη mobo στο system timer.Λες να φταίει η μπαταρία?Τη μνήμη και τα υπόλοιπα μου τα έβγαλε ok.Παίζει να φταίει το cdακι των xp?Έχει ξεφτύσει κάπως...Στα 2000 pro δεν μου κάνει τέτοια πράγματα,αλλά συχνά πυκνά μου βγάζει μπλε οθόνες,όταν κάνω restart ή shut down.Θα (ξανα)κάνω format με 2000 pro και θα σου πω αν έχω πρόβλημα.

Δημοσ.

Ναί δοκίμασα και τα τεσσερα slots αλλά φαίνονται να είναι εντάξει.Όσο για τις θερμοκρασίες που λες πρόσφατα αλλαξα κουτί και έχω τώρα το τσουνάμι της Thermaltake με δύο δωδεκάρηδες ανεμιστήρες και ένα πλαινό ογδοντάρη.Ένας φίλος τεχνικός Η/Υ μου πρότεινε να βάλουμε κάτι χάλκινες ψύκτρες στις μνήμες πράγμα που έκανα.

Λέτε να είναι πρόβλημα σωστής λειτουργίας του dual channel και να οφείλεται δεν ξέρω και γω που?Το mobo MSI NEO FIS2R 865PE.Πάντως ο φίλος τεχνικός μου πρότεινε τότε τις Κingston αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος.Τώρα βέβαια φωνάζει και διαλαλεί τις Corsair.

-Και κάτι ακόμη.Δουλεύοντας βιαστικά μέσα στο κουτί τράβηξα λίγο δυνατά και πλάγια το καλώδιο data απ'ο ένα δίσκο serial ata και κόπηκε το πλαστικο υποστήριγμα και έμεινε μέσα στο καλώδιο.Το τοποθέτησα έτσι, και κάθε τόσο, μάλλον λόγω της όχι καλής επαφής η προβολή συμβάντων με προτρέπει να κάνω backup γιατί επίκειται αστοχία του δισκου.Τον έβγαλα λοιπόν και αφησα τον δεύτερο δίσκο που εχω.Υπάρχει τρόπος να φτειάξει ο δίσκος?Σίγουρα ναι αν αλλαζα την πλακέτα του δίσκου.Αλλός τρόπος?Τίποτα ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...