Λαλάκης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Καταρχήν γεια σε όλους στο forum.Στο ψητό τώρα.Ενώ το pc λειτουργεί κανονικά και χωρίς απαραίτητα να τρέχει κάποια βαριά διεργασία(μόνο το winamp ας πούμε) σταματάει να λειτουργεί για 5 δευτερόλεπτα και μετα συνεχίζει κανονικά από εκεί που έμεινε.Αν τρέχει παιχνίδι δείχνει να ζορίζεται μετά το κόλημα για λίγο και μετά συνεχίζει κανονικά.Έτρεξα memtest στα windows και μου έβγαλε το εξής: "error found with word pair #14358387,values 3409031400, 3409031258 do not match".Συνολικά μου το έβγαλε 8 φορές συνεχόμενες με κάποια αλλαγή στο μήνυμα.Το θέμα είναι ότι το έβγαλε μετά από 7,5 ώρες που έτρεχε το memtest.Μέχρι τις 7 ώρες δεν είχε βρει τίποτα.Έχει σίγουρα η μνήμη πρόβλημα?H μνήμη είναι μια kigston 512 MB kvr400x64c3a 400mhz.Kάθε ιδέα ευπρόσδεκτη.
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Γεια χαρά. Ρίξε μια ματιά εδώ http://forums.ubi.com/eve/ubb.x/a/tpc/f/170106891/m/3441014713/p/1 Ελπίζω να βοήθησα
Melissa_virus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Κατατοπιστικό το link που σου έδωσε ο Μανώλης. Αυτό το κάνει καιρό? Το κάνει συχνά? Και μετά από format? Γιατί και εμένα μου έκανε κάτι τέτοια περίεργα παλιά αλλά με ένα format δεν ξαναπαρουσίασε τίποτα. Βεβαια δεν είχα τρέξει το mentest για να δω αν παίζει κάτι με την μνήμη. Απλά συνέβαινε το ίδιο.
billpeppas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Πάντως το ότι βγάζει errors το memtest σημαίνει ότι η μνήμη σου μετά από ζόρισμα κάνει fail ( βγάζει errors ). Άρα αν δεν θες να δώσεις λεφτά χαλαρώνεις και άλλο τα timings & ίσως ρίξεις και λίγο την συχνότητα λειτουργίας της μήπως και δουλεύει κανονικά συνεχώς εκεί πιο κάτω... αλλιώς παίρνεις καινούργια μνήμη.
Λαλάκης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Τhx πολύ καλό το link .Πριν δεν είχα ιδέα τι μπορεί να είναι εκτώς από μνήμη και τώρα έχω ήδη αρκετές.Το πρόβλημα είναι ότι μου το βγάζει και μετά από λίγο χρόνο,οπότε μάλλον δεν φταίει η θερμοκρασία,αν και με τους υπολογιστές ποτέ δεν ξέρεις...Τώρα έβαλα 2000 pro να δω μήπως ξέφτυσε το cd των xp.Θα ξανατρέξω memtest όλο το βράδυ.Ευχαριστώ για την βοήθεια.
petros pepe Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Ax aftes oi kigston... polla problimata simbatotitas se diafora mobo exw brei egw. Exeis dokimasei na alakseis RAM gia mia dio imeres (mia Twinmos kserw gw) kai na deis ti paizei prin kaneis kamia alli treli allagi. an trexei ok me mia alli tote pistebw oti exeis problima simbatotitas me to mobo sou. <<oti aksizei ponaei k einai diskolo>> PAVILION ZV5481EA
madsc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Μακάρι να ήταν πρόβλημα συμβατότητας. Οι μνήμες kingston εδώ κ πολύ καιρό φαίνεται να έχουν χάσει κάτι από την αίγλη που είχαν παλιότερα όπως κ κάτι από την ποιότητα υλικού/κατασκευής τους. Όλο κ λιγότερος κόσμος τις εμπιστεύετε πλέον. /sc
Λαλάκης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Βασικά δεν έχω δοκιμάσει άλλη μνήμη,γιατί δεν έχω κάποιον να μου δώσει.Τώρα έτρεξα το 8ο τεστ του memtest 3.2 250 φορές και 8 ώρες και δεν μου έβγαλε error.Το κακό είναι ότι θέλω μεν να αγοράσω άλλα 512 ram,αλλά μάλλον θα πρέπει να πάρω kingston και όχι twinmos για να μην έχω προβλήματα με την μνήμη που έχω τώρα.
Λαλάκης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι.Έβαλα και μια Twinmos και μου κάνει πάλι το ίδιο.Ιδίως αν είμαι στο internet κολάει για 5 δεύτερα και με αποσυνδέει.Και να μην είμαι στο internet πάλι τα ίδια μου κάνει.Καμιά ιδέα?Μου έχει σπάσει τα νεύρα.
nimik Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 τελικα πολυ ευκολα τα ριξαμε ολα στις Kingston....αρον αρον...
madsc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 τελικα πολυ ευκολα τα ριξαμε ολα στις Kingston....αρον αρον... Το ότι δεν έχεις συναντήσει εσύ πρόβλημα με κάποιο hw part , δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταται. Σαν σωστοί καταναλωτές οφείλουμε να μοιραζόμαστε θετικές ή αρνητικές εμπειρίες ώστε να βγεί κάποιο "αντικειμενικό" συμπέρασμα. @Λαλάκης, η υπόλοιπη σύνθεση του pc σου; psu; temps; /sc
Λαλάκης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Από θερμοκρασίες καλά είμαι.Τώρα το καλοκαίρι μου ανεβαίνει το cpu κάπου 50 βαθμούς,αλλά αυτό μετά από ώρα παιχνιδιού.Και στους 30c μου το κάνει αυτό.Τώρα το psu,που είναι λίγο ύποτπτο,είναι noname και είναι 450 watt(θεωρητικά πάντα).Σκέφτομαι μήπως φταίει αυτό γιατί πρόσφατα έβαλα μια pci συσκευή.Ελπίζω με αυτό το τροφοδοτικό να λύσω το πρόβλημα.Καλό είναι,έτσι?
madsc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Ελπίζω με αυτό[/url'] το τροφοδοτικό να λύσω το πρόβλημα.Καλό είναι,έτσι? Καλό ίσως να είναι για κάποιον σε αυτά τα χρήματα, αλλά αν δεν μας πεις την σύνθεση του συστήματος σου, πώς θα ξέρουμε αν είναι καλό για σένα; /sc
Λαλάκης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2005 AMD 64-bit socket 754 3000+ Gigabyte K8VT800 PRO twinmos 512 400mhz pc 3200(από μεθαύριο και άλλη μια) ASUS RADEON 9600 XT AUDIGY 2 MODEM pci KAI EXW KAI ENA TV TUNER που μάλλον θα το βάλλω πάνω oc δεν έχω κάνει ακόμα,αν και το σκέφτομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.