chkafe Δημοσ. 23 Μαΐου 2002 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2002 Έχω τον αποκωδικοποιητή του alpha(sagem) και έχω πάρει και cam irdeto για να παίρνει και την κάρτα του nova.Δεν ξερω πολλά πράγματα πάνω στο θέμα αλλα ΄θελω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να βλέπεις free αυτά τα μπουκέτα.Έχω ακούσει ότι υπάρχουν κάποιοι που πουλάνε σπασμένες κάρτες...Οτι υπάρχει τρόπος να τις σπασεις μόνος σου κ.τ.λ.Όποιος γνωρίζει κάτι ελπιζω να επικοινωνήσει μαζι μου...please help!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_antonis Δημοσ. 24 Μαΐου 2002 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2002 ta idia pantelaki mou ta idia panteli mou. kartes gia alpha kai gia nova den yparxoun, ki an yphrxan den milame etsi xyma gia ayta ta themata.kapos etsi girise h nova se iderto 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsom14 Δημοσ. 24 Μαΐου 2002 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2002 AN ΗΤΑΝΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η NOVA H Ο ALPHA ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑΙΝΙΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΣΠΑΣΗ ΤΩΡΑ Ο ALPHA ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΙΚΗ ΒΑΣΗ Η NOVA ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΕΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΧΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΠΡΙΝ ΠΟΥ Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΥΛΙΩΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΑ ΜΕ ΤΟΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΧΤΙΚΑΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΡΑΓΔΑΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΣΤΗ ΜΑΡΙΑ (ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΑΡΙΑ )ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΤΙΜΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark Δημοσ. 24 Μαΐου 2002 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2002 exeis dikio file an einai na dinw 35000 to mina gia na vlepw 4 agwnes ths omadas mou kai tainies ths kakias oras na mou leipei h pairnw ena diarkeias h dinw 700drx kai paw sto kafeneio kai to vlepw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.