Προς το περιεχόμενο

Τι γίνετε επιτέλους με το Skype?

Fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν μπορώ να βάλω μονάδες στο Skypeout. Χρησιμοποιώ όλες τις κάρτες Visa Electron που έχω αλλά τίποτα. Μέχρι πριν ένα μήνα τις χρησιμοποιούσα!

Μετά κάνω καινούριο λογαριασμό και μου λέει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο money Bookers!

Ρε παιδιά βοηθήστε είμαι απελπισμένος γιατί το χρησιμοποιώ πολύ το skype!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν μπορώ άλλο ρε παιδιά ακόμα δεν μπορώ να βάλω μονάδες παρά μόνο με moneybookers. Τι να κάνω πια.

Ξέρει κανένας το email των διαχειρηστών του Skype?

Δημοσ.

E-mail???

Oh!!!!!!

Min to kaneis afto to lathos kai tous stileis mail giati apandisi den tha laveis pote.

Sou milao ek piras.

Vlepeis oi tipoi epidi exoun piasi kai epidi exoune me to meros tous kati ekatomiria kosmo to pezoun megali eteria tora kai adinatoun na apandisoune sta provlimata tou kosmou.

Paleotera thimame otan proto enfanistike to Skype mexri kai ta @@ mas filousane na to dokimasoume kai na epikinonoume gia tixon provlimata.

p.s Na sou po kai kati prosopiko?

To skype gia mena einai teliomeni istoria logo ton provlimaton teleftea me tin piotita.Edo kai peripou 2 mines exo ali eteria pou xrisimopio gia ta eksoterika tilefononimata mou

Δημοσ.

mipos....exeis xrhsimopoihsei ton idio arithmo kartas se diaforetika account sthn prospatheia sou na to xrhsimopoihseis kai to exoun mplokarei gia auto ton logo....upothesi kanw...

Δημοσ.

Φιλε FAN μια απο τα ιδια <ειχα> κι εγω με τους !@#$!@$bookers.

Τι λεει ρε που θα τους στειλω ΟΛΑ αυτα που ζητουν για να "δεχτουν" την πληρωμη μου...

Μηπως να τους εστελνα και την πιστωτική μου να εκαναν αυτοι κουμαντο?!

Λοιπον η λύση ειναι μια .... (απο παλιοτερο post στο INSOMNIA αλλωστε)

https://online.hgc.com.hk/skype/en/pay

Ασφαλως ΑΣΦΑΛΕΣ - ΣΙΓΟΥΡΟ - ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Α Και να μην ξεχασω

Skype rules

Δημοσ.
Φιλε FAN μια απο τα ιδια <ειχα> κι εγω με τους !@#$!@$bookers.

Τι λεει ρε που θα τους στειλω ΟΛΑ αυτα που ζητουν για να "δεχτουν" την πληρωμη μου...

Μηπως να τους εστελνα και την πιστωτική μου να εκαναν αυτοι κουμαντο?!

Λοιπον η λύση ειναι μια .... (απο παλιοτερο post στο INSOMNIA αλλωστε)

https://online.hgc.com.hk/skype/en/pay

Ασφαλως ΑΣΦΑΛΕΣ - ΣΙΓΟΥΡΟ - ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Α Και να μην ξεχασω

Skype rules

Είσαι σίγουρος γι' αυτό το πρόγραμμα? Από την Skype είναι?

Δημοσ.
E-mail???

Oh!!!!!!

Min to kaneis afto to lathos kai tous stileis mail giati apandisi den tha laveis pote.

Sou milao ek piras.

Vlepeis oi tipoi epidi exoun piasi kai epidi exoune me to meros tous kati ekatomiria kosmo to pezoun megali eteria tora kai adinatoun na apandisoune sta provlimata tou kosmou.

Paleotera thimame otan proto enfanistike to Skype mexri kai ta @@ mas filousane na to dokimasoume kai na epikinonoume gia tixon provlimata.

p.s Na sou po kai kati prosopiko?

To skype gia mena einai teliomeni istoria logo ton provlimaton teleftea me tin piotita.Edo kai peripou 2 mines exo ali eteria pou xrisimopio gia ta eksoterika tilefononimata mou

Ποιά εταιρία χρησιμοποιείς και ποιό είναι το email για τους $$#$#@#@ του Skype?

Δημοσ.

Καταρχήν να γίνω πιό σαφής.Η ανωτέρω διεύθυνση δώθηκε για να μπορεσει ο φίλος FAN να αγοράσει μονάδες για το ήδη υπαρχων skype του.Αρα το μόνο που έχει να κάνει είναι να ακολουθήσει τα links για skypeout και το site "ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ" θα τον πάει σε "φόρμα" συμπληρωσης στοιχείων για ανανέωση χρόνου ομιλίας.Προσωπικά είναι ο μόνος τρόπος που χρησιμοποιώ <πλέον>,καθότι οι moneybookers μου κάθησαν στο λαιμό με όλα αυτα που ζητούσαν για "πιστοποίηση" οτι εγώ είμαι ο κάτοχος της πιστωτικής και όχι κάποιος ....κλέφτης.Αδυνατώ λοιπόν να τους στείλω scanned image της κάρτας μου,της ταυτότητας μου,λογαριασμών μου ή οτιδήποτε άλλο...

Τώρα αν κάποιος δεν έχει καθόλου skype θα μπορουσε κάλιστα να το κατεβάσει από την παραπάνω διεύθυνση αν και νομίζω δεν ειναι και η ποιό updated.

Επαναλαμβάνω οτι η ενημέρωση του λογαριασμου skype γίνεται ακαριαία και με απόλυτη αξιοπιστία.

Υ.Γ. από την νορμάλ διαδικασία για ανανέωση χρόνου δεν μου βγάζει άλλη επιλογή (π.χ. paypal) παρά μόνο Moneybookers......κριμα!!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.
egw evala xthes 10 euro me visa elettron k ta phre mia xara...

-=yns=-

bologna

Egw evala 10 euro dokimastika me visa + alla 10 free minutes pou mou edwse, kai edw kai 5 wres akomh perimenw thn enhmerwsh! Esteila apeira mail alla den elava kan to apodeiktiko oti ta paralavane! Prin 10 letpa emfanistike to poso sta:services alla akomh den mporw na kanw klhseis... Apo oti eida sta forums to ehoun pathei poloi shmera... Ante na synehisei etsi kai tha deis ti wraio ...po*lo pou tha parei (exagorasthke apo yahoo lene oi fhmes!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...