marios1957 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 .....Αν θυμαμαι καλα' date=' ο Ληστης δεν ηταν ο υποκινητης για την πορεια ? ....[/quote'] Ελπίζω μόνο να μη σοβαρευτεί (!),τώρα που υπουργοποιήθηκε και να συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε.
predator Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Ήδη καλωσορίζουμε δύο νέους moderators' date=' τον apoikos στην ενότητα Linux και τον bandito στην ενότητα Προγραμματισμός. συγχαρητήρια στους νέους μας mods! άξιοι! καλώς σας δεχτήκαμε στους "forum leaders"!
joss Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Ένα μπράβο και από εμένα, κατηγορίες πολύ καλές και συγχαρητήρια στους δύο νέους moderators
Oberon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 sthn arxh ta exasa giati eida ksafnika oti megalwse poly to forum... kai elega mhpws mphka se la8os :razz: telika eimai sto swsto Bravo paidia !!! :grin:
nk_surfer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Kalh kinhsh pou htan aparaithth pleon....Ante kai se anwtera!!!
polaki Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Εμενα δεν μ'αρεσει, μου φέρνει σε διάφορα αλλα forum που εχουν 1500 κατηγορίες και απο 20 topics η κάθε μία.. Ελπίζω μην βγαλουμε και διαφορετικα φορουμ για μνημες, καρτες γραφικών, καρτες TV, κάρτες radio, καρτες capture κλπ..... Sorry αλλά προτειμάω ΥΠΟκατηγορίες παρά ολόκληρες εννότητες, οπως πχ στις αγγελίες έχουμε default την πώληση και υποκατηγορία την ζήτηση.. Ετσι και στο hardware θα μπορούσαμε να έχουμε το ίδιο πράγμα. Τώρα κάνεις 5 ωρες scroll για να βρεις το τμημα που θες..
grigas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 :D:D Well done...ένα ορθογραφικό μονάχα... Ψάχνεται Drivers, Firmwares για τα Windows x64, Linux η για οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα και συσκευή; Θέλετe να σχολιάσετε τις επιδόσεις συγκεκριμένης έκδοσης; Εδώ είναι το κατάλληλο μέρος To σωστό είναι ψάχνετε
Marcos_Aurilius Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μπήκα μετά από αρκετές μέρες και είδα το νέο πρόσωπο της Insomnia. Έξυπνη και πολύ πρακτικότερη η νέα κατηγοριοποίηση. Με γεια μας
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Μπραβο παιδια....Να ευοδοθει και καποιο...γαυγισμα απο εδω μεσα για τα mac...Ονοματα δεν λεμε...Ετσι ???? :smile: :smile: :smile:
DrLo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Εμενα δεν μ'αρεσει' date=' μου φέρνει σε διάφορα αλλα forum που εχουν 1500 κατηγορίες και απο 20 topics η κάθε μία.. Ελπίζω μην βγαλουμε και διαφορετικα φορουμ για μνημες, καρτες γραφικών, καρτες TV, κάρτες radio, καρτες capture κλπ..... Sorry αλλά προτειμάω ΥΠΟκατηγορίες παρά ολόκληρες εννότητες, οπως πχ στις αγγελίες έχουμε default την πώληση και υποκατηγορία την ζήτηση.. Ετσι και στο hardware θα μπορούσαμε να έχουμε το ίδιο πράγμα. Τώρα κάνεις 5 ωρες scroll για να βρεις το τμημα που θες.. [/quote'] Πραγματικά η πρώτη σελίδα είναι αρκετά "μακριά" και μπερδεύει κάπως (τουλάχιστον στο default theme που όλα εμφανίζονται χωρίς κενά) Νομίζω ότι πρέπει μετά από κάποιο χρόνο να παρατηρηθεί ποιές κατήγορίες πραγματικά "αξίζουν" να είναι στην πρώτη σελίδα και αν όχι να γίνουν subdirectories Παράδειγμα το "Extreme PCs" και το "Insomniac's Reviews" που δε φάνηκε να έχουν ιδιαίτερη επιτυχία αν και ως ιδέες είναι καλές. Στις νέες κατηγορίες, τουλάχιστον εγώ, νομίζω πως το "drivers" θα αξίζει να είναι αυτοτελές όπως επίσης και δύο ξεχωριστές κατηγορίες για Apple.
polaki Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Ναι αυτό εννοώ.. Επίσης πιστεύω με την ίδια λογική που έχουμε ΚΟΝΣΟΛΕΣ ως υποκατηγορία, θα έπρεπε να ηταν και υποκατηγορία ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ εχει να κάνει με MAC & Apple...... Στο κατω κατω τις κονσόλες τις χρησιμοποιούν πάρα πολλοί εδω μεσα και ειναι ενα θέμα που ενδιαφέρει. Για mac εντάξει είπαμε, δεν έιναι Linux που λίγο πολύ όλοι το έχουμε συναντήσει και ενδιαφέρει... Ειναι apple, που το χρησιμοποιούν 10 άτομα..... Τελοσπάντων.. μεχρι στιγμής μου φαίνονται ανεκτές οι κατηγορίες.. πιο πολλές κεντρικές και πιο πολύ θα μας παίρνει να ψάχνουμε σε ποια κεντρική θα μπούμε παρά θα προσφέρει πρακτικότητα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.