KeLeMaN Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Πολυ καλες οι νεες υποκατηγοριες παιδια Χαρας το κουραγιο σας για την μεταφορα των topics
lazaross Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 οντως πολυ καλο! αν βαζατε και καποια ενοτητα για chat θα εισασταν superpower!!!
vagpap Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 ta doryforka ksexasate pali Όχι τίποτα άλλο, αλλά ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε moderator που σχετίζεται με δορυφορικό πρόγραμμα....και δεν ξέρω σε ποιόν/αν να το στείλω για αρχή και για συνέχεια που θα κάνω νέο post (αν επιτραπεί...) Ελάχιστες φορές έχω ασχοληθεί με δορυφορικά, και έτυχε να είναι σήμερα μία από αυτές. Γενικότερα, με γεια τις νέες μας κατηγορίες και σιδηροκέφαλοι και με πολλές ασπιρίνες οι νέοι moderators ;-)
theobabis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Ένας σίγουρος τρόπος να μην γίνετε moderator είναι να προτείνετε κάποιον (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας) ή να σας προτείνει κάποιος. Ηal, επετρεψε μου να αδραξω την ευκαιρια και να προτεινω ολους τους χρηστες του insomnia, πλυν του pd, ως mod για ολες τις κατηγοριες που δεν εχουν καποιον ακομη. By the way, nice work
theglassicon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μόλις μπήκα .........το νέο Insomnia ΓΑΜΑΕΙ........ Αντε όλοι να το γεμίσουμε ενδοιαφέροντα άρθρα...... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ba_eas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Με τι τον απείλησες τον Hal ρε συ paredwse και έκανε κατηγορίες για apple.....????? Τελικά είχες δεν είχες τα κατάφερες και έκανες το section για τα apple.....ή αλλιώς το section των εκλεκτών....
theglassicon Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Πρώην εκλεκτών......ξεπουλήθηκε και αυτή στην σκατέλ.....
LL_NEO Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Με τι τον απείλησες τον Hal ρε συ paredwse και έκανε κατηγορίες για apple.....????? να πω; να πω;
paschalia Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Τελικα ο Παρεδωσε δικαιωθηκε . Αν θυμαμαι καλα, ο Ληστης δεν ηταν ο υποκινητης για την πορεια ? (δεν θυμαμαι σε ποιο μερος) -( η οποια εγινε τελικα και αυτος ειναι ο λογος που εγινε φορουμ μηλων και μοντερειτορ ο bandito ή οχι ?) Καλο κουραγιο και καλη υπομονη στους νεους συντονιστες . Υ.γ. 4. Ο administrator του forum δεν δέχεται υποψηφιότητες για νέους moderators. Ένας σίγουρος τρόπος να μην γίνετε moderator είναι να προτείνετε κάποιον (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας) ή να σας προτείνει κάποιος. Εγω νιωθω τυψεις τωρα ,επειδη προτεινα τρια ατομα καποια στιγμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.