DrLo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δείτε αυτό http://www.markusleonhardt.de/en/oelrechner.html Θα το δικιμάζατε ?
gk1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 pc se enidrio.... gi ayto mas "eprizan" i kathigites moy stin sxoli pos kapoy ekei tha ftasoyme.... emeis rotagame an tha exei k psaria i giala:D!!! basika ayto prepei na eise ligo "magas" gia na to kaneis mono soy... egw den tha to dokimaza an den to exw dei ME TA MATIA MOY MPROSTA MOY!
epote Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 to ladi den psixei kalitera apo nero, alla einai kai monotis opote den katastrefei to simpan
k_w_t Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 και καλα το λαδι ψυχει καλυτερα απο νερο? Δεν ψυχει αλλα δεν επιτρεπει την ανοδο της θερμοκρασιας για αυτο οι κινητηρες εχουν λαδι για να μην ανεβαινει η θερμοκρασια και νερο για την ψυξη! Αλλα οι υπολογιστες δεν παραγουν θερμοτητα λογω τριβης αλλα λογω ηλεκτρικου φορτιου οποτε παμε σε ηλεκτρικο καλοριφερ λαδιου! κατα την ταπεινη μου γνωμη αχρείαστο! Υ.Γ. Αχρείαστο οχι αχρηστο!
gk1 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Εμενα μου αρεσε ο ναργιλες στο backround.... xaxaxaxaxaxa mati poy exeis esy....
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Εμενα μου αρεσε ο ναργιλες στο backround....
deathlok Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 ipervoli re paidia ase pou se mia ebdomada tha exeigini laspi to ladi kai tote..
BlizardBill Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Πάντως δεν φαίνεται άσχημη ιδέα παιδία... αν έφτιαχναν τα πάντα ώστε να μπορούσαν να μπουν μέσα σε κάποιο υγρό δεν νομίζω να υπήρχε περίπτωση να ανέβει πολύ η θερμοκρασία τους, και θα είχαμε γλυτώσει ανεμιστήρες και θόρυβο.
black_rider Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Αν βγάλεις τον 500αρη celeron και βαλεις στη θέση του έναν 840 γινεται και φριτέζα...
Stilewag Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 mpaaa, idropsiksi kalitera. oso se pio polla simeia kokloforei to igro toso megaliteres einai i pithanotites diarois vevaia den ipostirizw kan tin idropsikis. i ipomoni einai i kaliteri lisi: an mporeis na sinitheiseis ton thorivo tote enai i kaliteri lisi
GT1807 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Βασικα δεν λεει κ αν τα ανεμιστηρια ειναι απενεργοποιημενα γιατι αν δεν ειναι λογω αυξημενης φθορας θα σκασουν.Το λαδι δεν προκειται να παθει τπτ εκτος κ αν ο υπολογιστης βαραει απειρες θερμοκρασιες οπου το λαδι θα αρχισει να βραζει.Στο αυτοκινητο γινεται το λαδι λασπη απο τα γρεζια κ τις τριβες με τους κυλινδρους.Αμολας κ ενα καρτερ απο αμαξι διπλα κ βαζεις ενα ανεμιστηρα να το βαραει κ το λαδι ψηχεται κιολας.Λαδοψυξη .Με αγνο ελληνικο παρθενο ελαιολαδο θα ειχε καλυτερο αποτελεσμα .Γ@μ@τη συλληψη παντως.Οταν η βαρεμαρα συνανταει τον Κυρο Γραναζη. Τα σέβη μου
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 giati re pedia sas xalei ekei pou doulevete sto pc na rixente kai kamia patata gia tiganisma ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.