Προς το περιεχόμενο

Εκμετάλλευση καταναλωτών από εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας καταγγέλλει ο ΟΤΕ

KostasV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το καλο ειναι οτι σε μια ιδιωτικη εταιρεια βγαζεις πιο ευκολα ακρη πιστευω απο οτι σε μια δημοσια.πχ αν σου ερθει το ρευμα 100 ευρω παραπανω πιασε το αυγο και κουρεφτο.καποτε απο τον οτε μας εστειλαν δυο φορες τον ιδιο λογαριασμο επειδη εγινε αλλαγη ονοματος στο λογαριασμο.η απαντηση ηταν πληρωστε το και τα μασαγε ο υπαλληλος.δυστυχως ηταν η μητερα μου και το πληρωσε αλλιος αμα ειχαπαει εγω δεν επαιζε.βεβαια το θεμα δεν ειναι μονο ενας λογαριασμος.το θεμα το μεγαλο ειναι οι πωλητες που εξαπατουν τον κοσμο.και δυστυχως αυτοι δεν ειναι μονο σε εναλλακτικους αλλα σε ολους.πολλοι τεχνικοι θυμαμαι πηγαιναν σε ραντεβου και εδιναν connex ετοιμα για ενεργοποιηση για να παρουν τον πελατη πισω η οταν μια γραμμη ειχε προβλημα πολλες φορες ελεγαν px hol εβαλες καλα να παθεις ή σχολια του τυπου:σε εμας θα γυρισεις παλι.γενικως θα επρεπε να γινονται ελεγχοι παντου.γιατι και τωρα αυτο ενας πωλητης για να μην τον διωξουν και για να πουλησει συνδρομες να κοροιδευει τον ηλικιωμενο η το παιδακι και να του λεει εχουμε ιδιοκτητο δικτυο ειναι αστα να πανε.δεν μπορει καποιος να ερθει και στο δικο μου το σπιτι γαμοτο να γελασω η να παρει τηλ?και βεβαια οταν ενεργοποιουν εναν πελατη χωρις να εχει υπογραψει εκει μια καταγγελια στην eett θα ηταν οτι πρεπει.μια δυο πεντε δεκα θα πληρωσει προστιμο η εταιρεια και ο υπαλληλος που κανει τις βλακειες θα φυγει σουμπητος.

Άρα,ή είσαι σε σωστή εταιρία,ή βρίσκεσαι στο υπόλοιπο 80% των ''τυχερών'' !

Η δική σου περίπτωση δεν αποδεικνύει ότι δεν γίνεται, Εκμετάλευση του απονήρευτου,καλόπιστου και καλοπροαίρετου απλού ανθρώπου,και της άγνοιας του,

''άγρια'',κατά την ταπεινή μου γνώμη.

εννοειται οτι εγω δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν.μαλλον ειμαι απο τις εξαιρεσεις αν αυτο πηγαινε για μενα.

Δημοσ.

Πάντως εδώ που τα λέμε οι εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας δεν είναι πιο φθηνές από τον ΟΤΕ, πώς θα μπορούσαν άλλωστε αφού είναι ιδιωτικές και πρέπει να έχουν και κάποιο κέρδος, απλά έχουν κάποιες προσφορές που δελεάζουν αρχικά τους καταναλωτές ώστε να τις επιλέξουν και ύστερα "τους βαράνε στο κεφάλι". Εμείς πάντως την Tellas την βγάλαμε, αφού είδαμε μια διαφορά στο λογαριασμό προς... τα πάνω!!!

Γιατι ο ΟΤΕ θεωρειται δημοσιος οργανισμος;;; Αν δε κανω λαθος το Ελληνικο Δημοσιο εχει κρατησει μολις και μετα βιας ενα 10% των μετοχων του. Μια χαρα ιδιωτικη επιχειρηση ειναι ο ΟΤΕ...

Δημοσ.
Γιατι ο ΟΤΕ θεωρειται δημοσιος οργανισμος;;; Αν δε κανω λαθος το Ελληνικο Δημοσιο εχει κρατησει μολις και μετα βιας ενα 10% των μετοχων του. Μια χαρα ιδιωτικη επιχειρηση ειναι ο ΟΤΕ...
στην νοοτροπια δεν ειναι ακριβως ιδιωτικος αλλιως δεν θα ειχαν προβλημα να πουληθει ολοκληρος.καποιοι συνεχιζουν να καθονται εκειμεσα και καπιοιθ 60 χρονων δεν θελουν να καταλαβουν οτι εχει μπει adsl και αμα σου τυχει τετοιος τεχνικος τραβας τα μαλλιοκεφαλα σου .και απορω βεβαια αν κανεις προισταμενος τους κανει ελεγχο οπως σε κανονικες ιδιωτικες εταιρειες αλλα οκ.
Δημοσ.

Και εγώ σε εναλλακτικό είμαι εδώ και 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Οι λογαριασμοί είναι αυτό που κάνω χρήση και ΔΕΝ προπληρώνω και το πάγιο όπως έκανα στον πΟΤΕ. Και όταν έκανα τη διακοπή του πΟΤΕ τους λέω πως θα γίνει με το πάγιο που το έχω ΠΡΟπληρώσει και μου λένε θα σας έρθει πιστωτικός λογαριασμός... ε δεν ήρθε πΟΤΕ !!!

ποτέ ξανά στον ΟΤΕ.

Δημοσ.

Και εγώ σε εναλλακτικό είμαι εδώ και 3 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... Οι λογαριασμοί είναι αυτό που κάνω χρήση και ΔΕΝ προπληρώνω και το πάγιο όπως έκανα στον πΟΤΕ. Και όταν έκανα τη διακοπή του πΟΤΕ τους λέω πως θα γίνει με το πάγιο που το έχω ΠΡΟπληρώσει και μου λένε θα σας έρθει πιστωτικός λογαριασμός... ε δεν ήρθε πΟΤΕ !!!

ποτέ ξανά στον ΟΤΕ.

συνηθως παντως στελνουν πιστωτικο εκτος αν χρωσταγες τιποτα αλλα λεφτα.συνηθως δηλαδη ερχεται ο τελευταιος λογαριασμος που ειτε ειναι να πληρωσεις πολυ λιγα ειτε να σου επιστρεψουν.βγαινει δηλαδη μειον χ ποσο.

παντως και στους παροχους προπληρωνεις ενα μηνα.οχι οτι με πειραζει.αν ειναι να διακοψω ειτε θα τα παρω πισω ειτε θα κρατησω ενα μηνα παραπανω την υπηρεσια χωρις να την πληρωσω. εκτος αν ο οτε αυτο που προπληρωσες ηταν αυτο που ειχες μεχρι να πας στον εναλλακτικο.ισως δεν σου χρεωσε αυτες τις 20 μερες πχ που θελει η γραμμη σου να παει στον εναλλακτικο αλλα εσυ για αυτο το διαστημα ησουν ακομα στον οτε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...