Founes Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως, τι ακριβώς θα λείψει τόσο πολύ από τους χρήστες κινητών με symbian από ένα τέτοιο κινητό ela de... egw exw to 3230 edw kai ena mina kai den vlepw tin wra na perasei o kairos gia na parw to k750i kai na ksefortothw to nokia...
gfilippas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 ela de... egw exw to 3230 edw kai ena mina kai den vlepw tin wra na perasei o kairos gia na parw to k750i kai na ksefortothw to nokia... Τώρα αυτό ειρωνία είναι αγαπητέ founes; εγώ δεν είπα σε κανέναν να ξεφορτωθεί κανένα κινητό. Και ειδικά ενός μηνός. Αν θες να συζητήσουμε για το symbian, το συζητάμε.
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 ena para poly aplo paradeigma pou mou erxetai prwto sto myalo: an se endiaferei i mouski sta kinita, sta symbian mporeis na egatastiseis programmataki pou paizei ogg. afto simainei diplasia tragoudia stin idia mnimi!!! apla kai wraia
Vaggelis100 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Γ@@ώ την γκαντεμιά μου. Κάθε χρόνο δίνουν στον πατέρα μου λεφτά για κινητά. Φέτος του δώσαν 500 Ε αλλά πρέπει να τα παραγγείλει πριν από τις 21 Ιουνίου. Δεν θα το φτάσω δηλαδή και θα πάρω το K700. Nokia go to h3!! (Παρένθεση: είχα πάρει πρόπερσι το 3650-μεγάλη παντόφλα-κακός χειρισμός και πριν από λίγες μέρες τα έφτυσε. Το είχε δώσει ο πατέρας μου σε έναν γνωστό του. Εγώ έχω το Τ610 αλλά δεν με νοιάζει γιατί είναι πολύ πιο κομψό και εύχρηστο). Το μόνο που μου τη σπάει είναι πως το Κ700 δεν παίρνει κάρτα μνήμης. Η κάμερα δε με νοιάζει αφού έχω και φωτ. μηχανή 5mp όποτε θέλω να πάρω καλές φωτογραφίες χρησιμοποιώ αυτήν (δεν πιστεύω να βγάζουν τις ίδιες φωτογραφίες η κάμερα του κινητού και μια κανονική 2mp!*) Του χρόνου βλέπουμε (αν δε βγει κανένα καλύτερο). *Αν δεν καταλάβατε προσπαθώ να παρηγορηθώ.
spirosb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Λοιπον τα νεωτερα ειναι οτι καποια λιγα κομματια εχει αρχισει να πουλαει η Vodafone με τιμη 384 ευρω και φυσικα VL συσκευες! ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Γυρω στις 27 Ιουνη θα κυκλοφορησει η "σκετη" συσκευη με τιμη καπου εκει χωρις τα ηλιθια κλειδωματα και τα αυτοκολλητα της Vodafone! Επειδή την είδα σήμερα(17-06-05) την συσκευή δεν έχει αυτοκόλητο vodafone. Tο θέμα/ερώτηση μου (επειδή είμαι άσχετος) είναι αν το μενού που έχει μέσα μπορεί να ερθει στο κλασικό μενου/εργοστασιακό της ericsson ή αμα είναι vodafone live τότε σου μένει το μενού του πακέτου ακόμα και αν π.χ. βάλεις κάρτα cosmote.
gfilippas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Αν είναι από Vodafone shop θα είναι live, αυτό είναι σίγουρο. Μακριά από VL. Μια φορά την πάτησα. Άλλη φορά δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος.
Pink_Panther Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Tο θέμα/ερώτηση μου (επειδή είμαι άσχετος) είναι αν το μενού που έχει μέσα μπορεί να ερθει στο κλασικό μενου/εργοστασιακό της ericsson ή αμα είναι vodafone live τότε σου μένει το μενού του πακέτου ακόμα και αν π.χ. βάλεις κάρτα cosmote. Distixws to menu ths Vodafone paramenei akoma kai an alakseis eteria kai den mporeis na to alakseis sto klasiko.
nick_gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 και όμως γίνεται στο 9volto όμως είναι πολύ νωρίς για να καθαριστεί το κινητό μόλις το αγοράσεις
Founes Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Τώρα αυτό ειρωνία είναι αγαπητέ founes; εγώ δεν είπα σε κανέναν να ξεφορτωθεί κανένα κινητό. Και ειδικά ενός μηνός. Αν θες να συζητήσουμε για το symbian, το συζητάμε. kamia eirwnia filippa... symfwnw mazi sou kai an deis kai se alla threads to exw pei xana oti nokia suckz... twra tha mou peis giati to pires??? giati poly apla eprepe mexri kapoia imerominia na epilexw kapoio kinito kai afou eixe polla xaraktiristika SE opws design, free connectivity, sxetika kali camera, FM, to pira. i prooptiki mou einai na to kratisw 1-2 mines kai molis vgoun ta k750i, meta apo ligo kairo, na xefortothw to nokia kai na paw sto SE. proswpika to symbian sto mono pou tha borouse na mou fanei xrisimo(ektos apo to na kavladizw) einai se ena prog pou boreis na kaneis hide kapoia sms. tipota allo...
nazgul Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Εγώ από σήμερα το έχω στα χέρια μου. Το παράγγειλα από το pixmania και μου ήρθε μέσα σε 3 μέρες. Αν και το τηλέφωνο είναι η Γαλλική version (το pixmania εδρεύει στη Γαλλία και το manual είναι εξ' ολοκλήρου γραμμένο στα Γαλλίκα), η υποστήριξη των ελληνικών είναι άψογη. Μπορώ και να διαβάζω αλλά και να γράφω Ελληνικά. Συνολικά πλήρωσα 393 Euro(τιμή + ταχυδρομικά). Τώρα για εντυπώσεις μη με ρωτάτε μιας και το προηγούμενο κινητό μου ήταν το Nokia 8310, οπότε ότι και να έπαιρνα εντύπωση θα μου έκανε!
gfilippas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 nokia n91. den leo tipota allo. TO kinito!!! Εκτός από ΤΟ κινητό, είναι και ΤΟ μπαούλο όμως. 170 γρ. Θα χρειάζεσαι και τσάντα για να το κουβαλάς. Το κινητό για να είναι κινητό πρέπει να μπορείς να το κουβαλάς.
gfilippas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Με γειά το κινητάκι nazgul. Πες εντυπώσεις μόλις το ψάξεις λιγάκι. Την άλλη εβδομάδα θα το έχω και εγώ.
Nitrous18 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 mporeis na allakseis to menou tou vodafone live allazontas theme. bgike to NON VL??
LL_NEO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2005 nokia n91. den leo tipota allo. TO kinito!!! Τουλάχιστον πες μας αν στο πακέτο συμπεριλαμβάνετε και θήκη μεταφοράς... :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.