Προς το περιεχόμενο

Logitech ps2 τιμόνι: Θα παίξει σε PC?

rafraf24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το τιμόνι της Logitech, το driving force pro. Στο κουτί αναφέρει οτι ειναι για ps2, όπως και στο site της Logitech. Με ενδιαφέρει πολύ λόγω της περιστροφής που μπορεί να κάνει κατά 900 μοίρες. Το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να το συνδέσω σε pc. Το τιμόνι έχει usb σύνδεση.

Δημοσ.

Λογικά ναί.

Αλλά πρός το παρόν τουλάχιστον δεν μπορώ να σου το πω 100% σίγουρα...

Σε κανά 3ήμερο θα το έχω το τιμονάκι αυτό για review, οπότε αν θες το δοκιμάζω και σου λέω.

Δημοσ.

Σε κάποια forums λένε οτι κατεβάσεις τους 4.60 drivers θα παίξει. Αλλά δεν μπορώ να το ρισκάρω. Όταν το δοκιμάσεις πες μου αν είναι για να πάω να το πάρω. Thanx.

Δημοσ.

Σε pc γενικά παίζει και αναγνωρίζεται κανονικά.

Για τις 900 μοίρες είναι ανάλογα με το παιχνίδι, όπως άλλωστε και στο ps2

Δημοσ.
Σε pc γενικά παίζει και αναγνωρίζεται κανονικά.

Για τις 900 μοίρες είναι ανάλογα με το παιχνίδι' date=' όπως άλλωστε και στο ps2[/quote']

Νομίζω 900 μοίρες υποστηρίζει το nfsu2, αν δεν κάνω λάθος. Το έχεις δοκιμάσει οτι παίζει?

Δημοσ.

δεν ξέρω για το nfsu2 αλλά το RICHARD BURNS RALLY(για πισι) το αναγνωρίζει

ΑΛΛΑ είναι πολύ δύσκολο να οδηγήσεις. Πρέπει να γυρνάς σαν τρελός!!!

επιπλέον έχει στο setup διάφορες επιλογές και μια απο αυτές είναι οι μοίρες.

δεν έχω δοκιμάσει κατα πόσο δουλεύουν όπως πρέπει για άλλα παιχνίδια

το τιμονάκι έχει φανταστική αίσθηση στο f1 challenge 99-02 στο οποίο νιώθεις οταν σου φεύγει το πίσω, όταν βουτάει η μούρη, όταν περνάς πάνω απο τα "πεζοδρόμια"

για μένα

+ο λεβιές τον οποίο κάνεις χειρόφρενο στα ράλυ

+ποιότητα κατασκευής

+ συμβατό pc ps2

+εργονομία

- δεν έχει pads για αλλαγή ταχυτήτων αλλά κουμπιά πίσω απο το τιμόνι κάνουν την δουλειά τους αλλά δεν έπρεπε να τα τσιγκουνευτούν

- είναι λίγο βλαμένη στο ρύθμισμα διότι ενώ στο rbr τα έχεις όλα στο min και πάλι παλεύεις στο f1 θέλει να είναι στο max. Βέβαια έχει profiler αλλά μέχρι να βρεις το σωστό setup εφόσον παίζεις πολλά παιχνίδια σου φεύγει η ψυχή

Δημοσ.

Νομίζω πως το συγκεκριμένο τιμόνι έχει ενα μοχλό που πηγαίνει πάνω κάτω για τις ταχύητητες, με φανταστική αίσθηση κιόλας. Αν παίζει κανονικά στο Richard burns θα πάω να το πάρω σήμερα κιόλας, δεν νομίζω οτι κυκλοφορεί καλύτερο τιμόνι αυτή την στιγμή. Α! Με ποιους drivers έπαιξε στο pc?

Δημοσ.

Με τουσ 4.60 παίζει κανονικά, δεν ξέρω για παλιότερους διότι αυτούς έβαλα κατευθείαν και έπαιξαν με τη μια.

Δεν ξέρω τι εννοείς μοχλό για τις ταχύτητες, έχει έναν λεβιέ όπως φαίνεται σε όλες τις φωτογραφίες

Δημοσ.

Παιδια πηρα το τιμονακι και εβαλα τους 4.60 drivers και τα windows το βλεπουν κανονικα. Ομως οταν πηγα να παιξω το nfsu2, και το cmr05 δεν ειχε force feedback παρολο που το ειχα ενεργοποιησει και στα settings του τιμονιου στα windows και στις ρυθμισεις των παιχνιδιων.. Καμμια ιδεα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...