warewolf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 εχω βαλει car navigation pioneer στο αυτοκινητο. (avic_x1) στο dvd με τους χαρτες μεταξυ αλλων, υπαρχει ενα folder που περιεχει καποια PIM files. προκειται για εικονες οπου χρησιμοποιουνται στο desktop της οθονης του pioneer. υπαρχει ομως και μια εικονα(και η μοναδικη) οπου ειναι κινουμενη. μπορω να βαλω και jpeg εικονες σαν backround αλλα στατικες. σκεφτηκα λοιπον να ψαξω στο δικτυο, ειται για ετοιμες animated εικονες με καταληξη PIM ειτε για προγραμματα οπου δημιουργουν ή κανουν convertion αλλου τυπου εικονες (mbp.jpg,κ.τ.λ.) σε PIM. οχι μονο δεν βρηκα ετοιμες αλλα οταν προσπαθησα να δω με τι εφαρμογες ανοιγουν αρχεια με extention PIM, τοτε απογοητευτηκα. βρηκα το Ultimate Draw Pascal Text Mode Image.(δεν εχω ιδεα τι ειναι). μετα βρηκα το pixmaker οπου δυστυχως η δουλεια του (αν καταλαβα) ειναι να μονταρει φωτογραφιες 360 μοιρων,καμια σχεση με animated εικονες. μεσα απο το cknow.com μου αναφερει μονο για Personal Information Manager File PIM PixMaker Project File PIM Ultimate Draw Pascal Text Mode Image. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ο οποιος να γνωριζει τι ακριβως ηταν αυτη η κινουμενη εικονα που ειδα και που μπορω να βρω ετοιμες για download τετοιες εικονες με καταληξη PIM η τι προγραμμα χρειαζεται για να τις δημιουργησω μονος μου ???? παρακαλω βοηθειστε με διοτι δεν μπορω να βρω ακρη με τιποτε οσο κι αν το εχω ψαξει. Υ.Γ. εννοειται οτι τις εικονες αυτες μπορω να τις δω μονο στο car navigation και οχι στο PC. στο PC τις βλεπω μονο σαν files .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.