jonsof Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Pos 8a tetragonisoume ton kuklo? Mipos 8a kuklosoume to tetragono?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα τετραγωνίσουμε τον κούκλο, ούτε και το πως θα κουκλόσουμε το τετράγωνο.<p>Κανείς άλλος;<p>
HdkiLLeR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Poly aplo.I lisi einai se 4 vimata: 1)ton vazeis katw(anaskela tha itan kalitera) 2)tou koveis 5,10 sfaliares mexri na erthei sta isia toy 3*)ean den exei erthei akoma variopoula kai sinexeixeis apo to vima 2 4)Prepei na eisai pleon perifanos ta kataferes... --- <p>
wraeththu Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2002 Kaneis 8ewria Galois kai apodeiknueis oti aplws den einai kataskeuasimo ena tetoio pragma ;-p (auto metafrazetai se 6 xronia dimotiko, 3 xronia gumnasio, 3 xronia lukeio, X xronia Ma8imatiko A8inas kai kati psila pou 8a eisai kleismenos sto trelladiko...) Kapws san to "Ma8e paidi mou grammata"... H paren8esi pantws den einai gia na pligwsei autous pou trabane to "marturio" alla gia na kautiriasw ta kakws keimena. Pera apo tis "ma8imatikes plakes" isws 8a eixe endiaferon na doume to "Perfect Mind" me ton Russel Crowe otan me to kalo er8ei, an kai mallon ta parousiazei kapws e3idanikeumena....<p>[ 14-01-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: wraeththu ]</p>
lalaki_2 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 xaxaxaxa nai kai kai ola profanos tha erxonai san astrapes? ksereis mia mera eide ston ypno tou pos na proxorhsei ta mathimatika se allo epipedo
paravatis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 o tetragonismos tou kiklou kai o diplasiasmos tou kivou mazi me allo ena den einai sta 3 allita probs tis arxaiotitas?
epote Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2002 paravatis: nai me thn trixotomish ths gonias. alla den einai pragmatika "alyta" apla den mporeis na ta kaneis me kanona kai diabith sthn eyklidia geometria
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.