Προς το περιεχόμενο

Τα E-Shop γραφουν κανονικα τα E-mail

pc_admin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι , οσο και να φαινεται παραξενο οσες φορες ετυχε να ρωτησω σε E-shop κατι με E-mail με εγραψαν κανονικα ,μαλιστα δεν μπηκαν καν στον κοπο να μου πουν κατι εστω και αν αυτο που ρωτουσα πχ δεν υπηρχε πλεον στο stock Και ετσι καθε φορα επιανα το τηλ. Ακομα και στο γνωστο e-shop που ειμαι πελατης πολυ καιρο και εχω αγορασει πολλα μου ετυχε κι εκει και μονο με το τηλεφωνο εκανα τη δουλεια μου.

Δημοσ.

Antitheta me emena poy eimai pelaths sto e-shop panta me eidopoioyn se periptwsh poy kati exei alaksei se afta poy exw parageilei kai malista me pernoyn thl kai sto kinhto !

Δημοσ.
Ναι , οσο και να φαινεται παραξενο οσες φορες ετυχε να ρωτησω σε E-shop κατι με E-mail με εγραψαν κανονικα ,μαλιστα δεν μπηκαν καν στον κοπο να μου πουν κατι εστω και αν αυτο που ρωτουσα πχ δεν υπηρχε πλεον στο stock Και ετσι καθε φορα επιανα το τηλ. Ακομα και στο γνωστο e-shop που ειμαι πελατης πολυ καιρο και εχω αγορασει πολλα μου ετυχε κι εκει και μονο με το τηλεφωνο εκανα τη δουλεια μου.

Ο καθένας έχει τις δικές του εμπειρίες, αλλά η αντίληψή μου είναι ότι με τουε 9 στους 10 συμβαίνει το ίδιο με αυτό που λες. Σε μένα δλδ συμβαίνει επίσης το ίδιο. Μάλλον συνέβαινε, γιατί τώρα τους έχω κόψει εντελώς και αγοράζω από άλλα.

Δημοσ.
Antitheta me emena poy eimai pelaths sto e-shop panta me eidopoioyn se periptwsh poy kati exei alaksei se afta poy exw parageilei kai malista me pernoyn thl kai sto kinhto !

H diafora agapite file einai pws esy eisai HDH pelatis toys kai to simantikotero..exeis HDH kanei tin paraggelia :)

An zhtas dieykriniseis..Mayro fidi poy se efage..Tha perimeneis gia poly na labeis apantisi!

Δημοσ.

καλα κι εγώ όσες φορές έχω στείλει απάντηση δεν πήρα. Μια φορά όμως που έστειλα να προστεθεί κάτι σε μια παραγγελία, το προσθέσαν και το έμαθα όταν ήρθε στο σπίτι μου. Το γραψαν το Mail κανονικότατα, αν και το διαβάσανε

Δημοσ.

Emena pantws oses fores xreiasthke na mou apanthsoune me mail me phrane thlefwno.Auto paliotera,ti na pw,isws htane arxh akomh kai kynhgousane tous pelates edeixnan kalo proswpo klp klp.Twra kai egw thl 8a pairnw gia amesothta!

Δημοσ.
Αντιθέτως εμένα σε Infoshop και play247 απαντούν πάντα και ευγενικά.

Μία φορά έστειλα email στο play247 (Κυριακή) και Δευτέρα είχα απάντηση με email αναλυτική και κατατοπιστική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...