predator Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 γεια σας! εχω το nokia 6600. έβαλα τρεις φορες λάθος PIN και κλειδώθηκε η κάρτα SIM μου. τώρα ζητάει ΡUΚ1 αλλα τo έχω χάσει. μπορώ να κάνω κάτι η μονο να παρακαλεσω την cosmote να μου το πει?
REDBOUL Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 den nomizw na mporeis na kaneis kati,isws mono aytoi poy gnwrizoyn apo sim readrs klp an ginetai kati.An pas omws ston ote kai exeis ta xartia syndeshs(symvolaio klp) h an einai kartokinhto otan to energopoihses edwses ta alithina stoixeia soy,den nomizw na mhn sta dwsoyn. Prosoxi sto Puk exei 10 prospathies meta i kata ginetai axristi....
predator Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 οχι δικια μου ειναι η καρτα καρτοκινητης (what's up) και εχω δωσει και στοιχεια, απλα ρωτησα μπας και υπαρχει καποια πιο απλη διαδικασια να γλιτωσω το τρεξιμο (βγαζε φωτοτυπια της ταυτοτητας,στελνε fax στην cosmote κλπ.) ας περιμενω ακομα λιγο μπας και ξερει κανας φιλος την λυση (μηπως υπαρχει καποιο generic code η κατι ξερω γω)
billpeppas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Νομίζω πως πλέον αν πάρεις τηλ. στην εξυπ. πελατών, και τους πείς τα στοιχεία που θα σου ζητήσουνε, στο δίνουν επί τόπου. Ούτε ταυτότητες ούτε faxing, τίποτα.
Godfath3r Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Νομίζω πως πλέον αν πάρεις τηλ. στην εξυπ. πελατών' date=' και τους πείς τα στοιχεία που θα σου ζητήσουνε, στο δίνουν επί τόπου.Ούτε ταυτότητες ούτε faxing, τίποτα.[/quote'] Λίγο εξωπραγματικό για την Ελλάδα μου ακούγεται αυτό...Αν δεν χύσεις ιδρώτα μάλλον δεν θα κάνεις τίποτα Predator...
firewalker Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Αυτό που λέει ο billpeppas το έκανα εγώ με την Vodafone αφού πρώτα τους έδωσα όλα τα στοιχεία τις ταυτότητας του ατόμου που είχε την κάρτα στο ονομά του. Τώρα αν η κάρτα είναι αγορασμένη απο κανά περίπτερο, ή κερδισμένη σε διαγωνισμό δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.
Soulman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 οχι δικια μου ειναι η καρτα καρτοκινητης (what's up) και εχω δωσει και στοιχεια' date=' απλα ρωτησα μπας και υπαρχει καποια πιο απλη διαδικασια να γλιτωσω το τρεξιμο (βγαζε φωτοτυπια της ταυτοτητας,στελνε fax στην cosmote κλπ.)ας περιμενω ακομα λιγο μπας και ξερει κανας φιλος την λυση (μηπως υπαρχει καποιο generic code η κατι ξερω γω)[/quote'] Από την στιγμή που έχεις δώσει τα στοιχεία σου είναι πολύ εύκολο να ξεκλειδώσεις την κάρτα όπως σου είπαν, με ένα τηλεφώνημα
pp6210 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 .... και δεν υπαρχει και άλλος τρόπος να διαβαστεί το PUK απο την μπλοκαρισμένη κάρτα... άρα, κάνε ενα τηλεφωνάκι στην εξυπηρέτηση να το ζητήσεις επίσημα!
Hector Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Αν θυμάμαι καλά απο τότε που δούλευα στην Cosmote δεν θα έχεις πρόβλημα αν το κάνεις τηλεφωνικκά. Θα τσεκάρουν τα στοιχεία σου και λογικά θα στο δώσουν. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν τα έχει όλα μέσα. θα ήταν καλό να θυμάσαι και να τους πείς πότε έκανες την τελευταία ανανέωση χρόνου ομιλίας. Βοηθάει και αυτό αν τα στοιχεία σου δεν είναι περασμένα καλά μέσα στο σύστημά τους. Αν σου κάνουν τους δύσκολουα από το τηλέφωνο καλύτερα πήγαινε σε κάποιο κατάστημα Cosmote αν υπάρχει στην περιοχή σου. (μη δοκιμάσεις ΟΤΕ και Γερμανό, δεν μπορούνα να δούν αυτές της πληροφορίες). Καλή τύχη anyway
predator Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 πηρα τηλ και ειναι πως το θυμομουν και παλιοτερα. θελουν fax με φωτοτυπια μπρος-πισω οψη την αστυνομικη ταυτοτητα και υπογραφη. αλλα μαλλον θα προτιμησω την ευκολοτερη λυση, να παω δηλαδη σε ενα καταστημα cosmote. thanks παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.