Προς το περιεχόμενο

PIM files ΒΟΗΘΕΙΑ...!!!!!!!!!!!

warewolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω βαλει car navigation pioneer στο αυτοκινητο. (avic_x1)

στο dvd με τους χαρτες μεταξυ αλλων, υπαρχει ενα folder που περιεχει καποια PIM files. προκειται για εικονες οπου χρησιμοποιουνται στο desktop της οθονης του pioneer.

υπαρχει ομως και μια εικονα(και η μοναδικη) οπου ειναι κινουμενη.

μπορω να βαλω και jpeg εικονες σαν backround αλλα στατικες.

σκεφτηκα λοιπον να ψαξω στο δικτυο, ειται για ετοιμες animated εικονες με καταληξη PIM ειτε για προγραμματα οπου δημιουργουν ή κανουν convertion αλλου τυπου εικονες (mbp.jpg,κ.τ.λ.) σε PIM.

οχι μονο δεν βρηκα ετοιμες αλλα οταν προσπαθησα να δω με τι εφαρμογες ανοιγουν αρχεια με extention PIM, τοτε απογοητευτηκα.

βρηκα το Ultimate Draw Pascal Text Mode Image.(δεν εχω ιδεα τι ειναι).

μετα βρηκα το pixmaker οπου δυστυχως η δουλεια του (αν καταλαβα) ειναι να μονταρει φωτογραφιες 360 μοιρων,καμια σχεση με animated εικονες.

μεσα απο το cknow.com μου αναφερει μονο για

Personal Information Manager File

PIM PixMaker Project File

PIM Ultimate Draw Pascal Text Mode Image.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ο οποιος να γνωριζει τι ακριβως ηταν αυτη η κινουμενη εικονα που ειδα και που μπορω να βρω ετοιμες για download τετοιες εικονες με καταληξη PIM η τι προγραμμα χρειαζεται για να τις δημιουργησω μονος μου ????

παρακαλω βοηθειστε με διοτι δεν μπορω να βρω ακρη με τιποτε οσο κι αν το εχω ψαξει.

Υ.Γ. εννοειται οτι τις εικονες αυτες μπορω να τις δω μονο στο car navigation και οχι στο PC. στο PC τις βλεπω μονο σαν files .

Δημοσ.

γιατι λαθος forum ? η ερωτηση δεν εχει να κανει με car συστηματα.

εχει να κανει με το να μαθω ποια εφαρμογη ανοιγει αυτα τα PIM files ή τουλαχιστον πως θα φτιαξω δικα μου.

νομιζεις οτι forum αυτοκινητου η οτι ασχολειται με navigation συστηματα καθονται να βρουν τι αρχεια εχει μεσα στα folder τους τα cd ή dvd και να προσπαθουν να προσθεσουν δικα τους ?

η υποθεση ειναι καθαρα insomnia νομιζω.

ισως να επρεπε να postaro οχι στον προγραμματισμο αλλα καπου αλλου, αλλα πιστευεις οτι θα επαιρνα απαντηση απο την κατηγορια software ας πουμε ?

επειδη ψιλοπιστευω οτι εχει να κανει με γλωσσα pascal text image απευθυνθηκα εδω.

ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...