lionheart-18 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 γεια σας παιδια. εχω την οθονη lg f900P 19 το απογευμα γυρω στις 6 εκλεισα το pc μου κανονικοτατα οπως παντα ολα καλα χωρις προβλημα .κατα τις 7 παω να το ανοιξω παλι,παταω power ανοιγει το pc και η οθονη μου βγαζει την ενδειξη No signal check the cable.ωραια κλασσικα πραματα μπρορει να τραβηχθηκε κατι ελενξα 100 φορες τα καλωδια τα βαλα τα ξαναβαλα.απ οτι βλεπω δεν εχει καποιο προβλημα το καλωδιο.μηπως εγινε κατι με την καρτα γραφικων πχ να καηκε?την τσεκαρα και αυτη αν ειναι καλα βαλμενη και ειναι μια χαρα.μηπως καηκε η οθονη?για πεστε μου τι να κανω,η οθονη ειναι ενος μηνα
Tenshi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Την άλλη επαφή του καλωδίου,αυτή που είναι στην οθόνη την κούνησες μπάς και δέν κανει επαφή κάποιο καλώδιο μέσα;...λέμε τώρα...
lionheart-18 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 την εβγαλα και την ξαναεβαλα ολα τα κλασσικα τα εκανα.βοηθεια παιδια πεστε μου τι φταιει
bchris Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Για δοκιμασε αλλο monitor, και αλλη καρτα γραφικων. Το πιο πιθανο ειναι να πεθανε η VGA σου...
lionheart-18 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 αφου στην οθονη μου βγαζει το μηνυμα No signal check the cable τοτε λειτουργει η οθονη και δεν νομιζω να καηκε ετσι δεν ειναι?δηλαδη η vga λετε να ψοφησε?
REDBOUL Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Apla otan soy bgazei no signal ,shmainei apla pws den pairnei shma apo thn karta grafikwn.... Ayto mporei na wfeiletai eite epeidi gia kapoio logo den doyleyei h karta grafikwn,h den ksekinhse swsta to pc....(cpu klp) Otan too anoigeis akoys to anagnwristiko mpip oti skekinhse kanonika?Vlepeis to kokkino fws na anavosvinei(o skliros me liga logia "trexei"? I mipws akoys kapoion allo thorivo...... An den akoys tpt isws kati trexei me cpu klp...
lionheart-18 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 τα windows φορτωνουν κανονικα redboul ακουγετε ο ηχος τουλαχιστον της εναρξης των windows.
REDBOUL Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 tote den exeis kanena provlima apo cpu klp to mhxanhma doyleyei kanonika....Pali dia ths atopoy prepei na dokimaseis..I alli karta grafikwn h alli othoni...Na dokimazeis..exeis tpt apo ta 2? Poly pithanon gia mena na ta pire to kalwio ths othonis.... Koitakse an ta pinakia(siderakia mes sto kalwdio einai ola orthia....
lionheart-18 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 καινουργια οθονη ειναι ρε συ,το καλωδιο το ελενξα δεν εχει κοπει πουθενα δεν εχει κατι.εγω το κοβω καμμια καρτα γραφικων επειδη ειναι σαν να μη δινει σημα στην οθονη και αφου το καλωδιο ειναι οκ,καρτα εχω την 5600fx 256.μηπως υπερφορτωθηκε που επεζα farcry?αλλα ολα τα options τα ειχα low
REDBOUL Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 ligo diskolo,dokimases mhpws h karta grafikwn koynithike apo thn thesi ths?Dokimases na thn bgaleis kai na thn ksanabgaleis kai na sfikseis thn vida?(An exei panta to koytii vida) me liga logia an pianei h karta kala.Isws einai kai i karta..
lionheart-18 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 θα το δοκιμασω.αλλιως θα αγορασω καμμια μεταχειρισμενη καρτουλα
sot78 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 κανε οτι λεει ο REDBOUL. αυτο συμβαινει μερικες φορες με της καρτες. καθαρισε και τα pin της vga (ευκαιρια ειναι) δεν νομιζω παντως να εισαι ατυχος και να τα παιξε η vga.
ARK Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 dokimase se SAFE MODE me VGA kai an anoijei allakse tis syxnothtes (katv apo 85HZ)
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Εγώ είχα μια geforce 4 mx 440 64mb. Μετά από 4 ώρες Half life τα έπαιξε .Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.Πήγα και πήρα άλλη vga και όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.