g9master Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 kai gia to fileman ti na kano pou ligi se 15 meres????????????????????
migel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Απαγορευεται να ζητάς εδώ κλειδιά , διόρθωσε το μύνημα σου γρήγορα για να μην φάς κανά BAN ( κάτω δεξιά με το EDIT )
g9master Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 den tha xathoun ola otan liksi i prothesmia tou fileman
migel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δεν χάνεται τίποτα , απλά δεν σε αφήνει να το δουλέψεις άλλο . Έχεις PM.
g9master Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2005 evaza sto kinito mp3 kai skeftika na ta kanw mp4 Ta ekana me to ImTOO MPEG Encorer kai ta vazo sto kinito alla den ta pezei 3erei kanenas na me boithisei?
migel Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Κοίτα εδώ , ( δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα ). P.S. Κοίτα και στο http://www.myphone.gr
loukas599 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 paidia xerei kaneis pos na antigrapsw tis epafes mou apo to p910i sti sim? apo sim sto p910i ginete ala apo to kin stin karta den xerw pos ginete.
ana_mas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Loukas έψαχνα το manual αλλά δεν έχω βρει την δυνατότητα αποστολής όλου του καταλογου στην κάρτα sim. Βρήκα την παρακάτω διαδικασία μόνο: Για να αντιγράψετε τις επαφές σας στην κάρτα sim επιλεξτε πρώτα την επαφή που επιθυμείτε να αντιγράψετε και έπειτα πατήστε επιλογές στη συνέχεια διαλέξτε αντιγραφή στην κάρτα sim. Αν στο όνομα της επαφής που έχετε επιλέξει, εχει πολλά νούμερα αποθηκευμένα θα δημιουργηθεί για το κάθε νούμερο και μια ξεχωριστή επαφή στον κατάλογο της sim card για να ολοκληρώσετε την αντιγραφή πατήστε τέλος. Για μαζική αποστολή των επαφών βρήκα μόνο από την κάρτα sim προς την μνήμη του τηλεφώνου το αντίθετο όχι. Δεν ξέρω αν κάποιος που έχει την συγκεκριμένη συσκευή έχει βρει κάποιο τρικ ώστε να μπορέσεις να τις στείλεις όλες μαζί στην κάρτα Sim.
loukas599 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2007 file ana_mas euxaristw pou asxolithikes ala auto to xerw kai egw. malon den ginete .pios kathete na tis antigrapsi mia mia?
ana_mas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Να σαι καλά ... Αλλά θα το ψάξω κι άλλο ελπίζοντας να βρω κάτι ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.