g9master Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 θέλω λίγη βοήθεια σε αυτό αν κάποιος έχει αυτό το τηλέφωνο η το P910 ,μπορεί να με βοηθήσει προσπαθώ να βρω πως μεταφέρω themes,ringtones,backgrounds,games στο κινητό μου και δεν τα βρίσκω. Έκανα εκγατάσταση και τα 2 Cd που ήταν στο πακέτο σύνδεσα και το κινητό με με usb που υπήρχε και αυτό στο πακέτο αλλα δεν βρίσκω πως θα τα μετάφέρω Kανεις που να ξέρει να με βοηθήσει ??????????????
g9master Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 tosei users kai kaneis den exei to P910i
migel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα . Εχω το P800 αλλά δουλεύω την σουίτα που είναι για Ρ900 χωρίς πρόβλημα . Το λοιπόν κάνεις setup το PC Suite , κάτω δεξιά δίπλα στο ρολόι θα σου βγάλει ενα εικονίδιο σύνδεσης του κινητού σου . Μόλις το βάλεις στην βάση λογικά θα στο βρεί αυτόματα , εάν όχι δεξί κλίκ στο εικονίδιο και παίξε λίγο με τις θύρες . Ελπίζω να σε βοήθησα , για ότι άλλο .....
g9master Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Ne re file to ksero afto to ekana ego prospatho pos mporo na balo sto kinito mou apo to PC mp3,videos ktl mporeis na me boithiseis ?
migel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Καλησπέρα . Σου χρειάζεται ένας File Manager. Μόλις βρείς το κινητό σου στο PC ανοίγεις τον File Manager στον οποίο βλέπεις την εσωτερική μνήμη και την κάρτα ( SM DUO ) σαν σκληρούς δίσκους και απο εκεί και πέρα ολα τα άλλα είναι εύκολα. :grin:
g9master Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 ευχάριστο πολύ για το link μπόου μου έδωσες μπήκα στο http://www.epocware.com και για το κινητό μου έχει αυτό http://www.epocware.com/download/pc/FileManagerDemo.zip θα προσπαθήσω να κάνω κάτι αν δεν τα καταφέρω θα σου πω και πάλι
g9master Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 δεν ξέρω τι κάνω πια κατέβασα για το κινητό αλλα είναι demo version το κάνω install και δεν διαβάζει το mobile Αν ξέρεις και μπορείς Η κάποιος άλλος αν μπορεί να κάνει ένα tutorial σας παρακαλώ πολύ
stehellas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 kita na deis stilta apla xwris manager kai teties mpordes kane aplh apostoli kai kati allo egw xrhsimopie BT kai card reader (poli pio fast
g9master Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 stehellas mporeis na mo eksigiseis pos na to kano afto ? aftin tin siskevi exw
stehellas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 kita na deis egw to kalodio den to xrisimopio alla kane deksi klik sto arxeio pou8es na steileis phgene sto apostoli se logika hparxei ekei kai to thlefwno sou
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Στο p900 μου ο συγκεκριμενος file manager λειτουργει μια χαρα παρ ολου που λεει πως ειναι για p800.. Δοκιμασε να βρεις καποιο αλλο file manager
stehellas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 oxi re paidia egw exw to p900 kai ton 8ewro axristo to kalodio apo thn stigmi po o skilakos mou mou efage to kalodia ki eiremisa kai apo tote cardreader kai BT kai kapia vasika programatakia opws to tracker , eortologio , word excel shoping list kai alla ...
g9master Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 kita na deis egw to kalodio den to xrisimopio alla kane deksi klik sto arxeio pou8es na steileis phgene sto apostoli se logika hparxei ekei kai to thlefwno sou me pio programa na to kano afto
gfilippas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2005 me pio programa na to kano afto Με ποιό πρόγραμμα κάνεις δεξί κλικ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.