Προς το περιεχόμενο

βοήθεια με το Sony Ericsson P910η

g9master

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω λίγη βοήθεια σε αυτό αν κάποιος έχει αυτό το τηλέφωνο η το P910 ,μπορεί να με βοηθήσει

προσπαθώ να βρω πως μεταφέρω themes,ringtones,backgrounds,games στο κινητό μου και δεν τα βρίσκω.

Έκανα εκγατάσταση και τα 2 Cd που ήταν στο πακέτο σύνδεσα και το κινητό με με usb που υπήρχε και αυτό στο πακέτο αλλα δεν βρίσκω πως θα τα μετάφέρω

Kανεις που να ξέρει να με βοηθήσει ??????????????

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα .

Εχω το P800 αλλά δουλεύω την σουίτα που είναι για Ρ900 χωρίς πρόβλημα .

Το λοιπόν κάνεις setup το PC Suite , κάτω δεξιά δίπλα στο ρολόι θα σου βγάλει ενα εικονίδιο σύνδεσης του κινητού σου .

Μόλις το βάλεις στην βάση λογικά θα στο βρεί αυτόματα , εάν όχι δεξί κλίκ στο εικονίδιο και παίξε λίγο με τις θύρες .

Ελπίζω να σε βοήθησα , για ότι άλλο .....

Δημοσ.

Καλησπέρα .

Σου χρειάζεται ένας File Manager.

Μόλις βρείς το κινητό σου στο PC ανοίγεις τον File Manager στον οποίο βλέπεις την εσωτερική μνήμη και την κάρτα ( SM DUO ) σαν σκληρούς δίσκους και απο εκεί και πέρα ολα τα άλλα είναι εύκολα. :grin:

Δημοσ.

δεν ξέρω τι κάνω πια :(

κατέβασα για το κινητό αλλα είναι demo version

το κάνω install και δεν διαβάζει το mobile

Αν ξέρεις και μπορείς Η κάποιος άλλος αν μπορεί να κάνει ένα tutorial

σας παρακαλώ πολύ

• Moderators
Δημοσ.

Στο p900 μου ο συγκεκριμενος file manager λειτουργει μια χαρα παρ ολου που λεει πως ειναι για p800..

Δοκιμασε να βρεις καποιο αλλο file manager

Δημοσ.

oxi re paidia egw exw to p900 kai ton 8ewro axristo to kalodio apo thn stigmi po o skilakos mou mou efage to kalodia ki eiremisa kai apo tote cardreader kai BT

kai kapia vasika programatakia opws to tracker , eortologio , word excel shoping list kai alla ...

Δημοσ.
kita na deis egw to kalodio den to xrisimopio alla kane deksi klik sto arxeio pou8es na steileis phgene sto apostoli se logika hparxei ekei kai to thlefwno sou

me pio programa na to kano afto

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...