Melissa_virus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Και ναι για ακόμα μια φορά μου συνέβη το απίστευτο. Την Παρασκευή συνέβη το πρώτο απίστευτο. Αποδιαμορφώθηκε ο ένας 120αρης (WD, σβήστηκε και το partition…) Ακόμα δεν έχω καταλάβει πως έγινε(Να φανταστείτε έχω μείνει και χωρίς οθόνη. Οπότε το μηχάνημα ήταν αχρησιμοποίητη για μέρες). Μεγάλες απώλειες αλλά όχι και τόσο σημαντικές μπροστά στις σημερινές… Κάηκε ο άλλος 120άρης (Seagate)… Έχασα τα πάντα… Οπότε κάντε back up. Συμβαίνουν και σε άλλους τέτοια περίεργα ή μόνο σε μένα? Γράψτε κανένα σχόλιο ή τίποτα παρόμοιο περίεργο που σας συνέβει.
GrMikeD Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Egw pali tin epatha apo backup. Ekana kati arxeia backup se cd, meta apo kairo esbisa ta arxika me tin sigouria tou oti itan sto cd, kai meta diapistwsa oti to cd itan xalasmeno...
aspirin Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 πώς ψύχεις τους σκληρούς σου? Έχεις ups στο σύστημα? Ακόμα κ με σβηστο το πι-σι μπορείς να πάθεις ζημιά. Αρκεί να είναι στη πρίζα.
Melissa_virus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Βασικά πίσω και από τους 2 δίσκους είναι 2 ανεμιστίρες που τους ρίχνουν αέρα. Κάτι είναι και αυτό σαν ψύξη από το τίποτα. Ups όχι... Απλά ένα καλό ψαγμένο τροφοδοτικό, & ένα πολύμπριζο με προστασία υπέρτασης. Τι να πω... Ο δίσκος στα τελευταία του έκανε το εξής: εκεί που πήγαινα να κάνω τις προσωπικές photos μου back up σε ένα cd λες και το ήξερα τι 8α γινότανε, κόλησε το pc εντελώς και ένανε ενα τσακ τσακ ο δίσκος από μέσα & έκανα reset... Αρχικά δεν κατάλαβα τι έγινε. Την φρίκη την έφαγα όταν πήγα να προσπαθίσω να ξαναγράψω τις photos... Deathlok την μητρική την έχω 1,5 χρόνο. Ως τώρα με άριστη υποδειγματική λειτουργία... Μάλλον η Δεή την έκανε την ζημιά. Έχει αγριέψει τώρα τελευταία... GrMikeD καλή φρίκη θα έπαθες και εσύ όταν διαπίστωσες ότι το cd... Αλλά πίστεψέ με αυτο που έπαθα εγώ...190gb έχασα...
NaGR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 GrMikeD καλή φρίκη θα έπαθες και εσύ όταν διαπίστωσες ότι το cd... Αλλά πίστεψέ με αυτο που έπαθα εγώ...190gb έχασα... Το ερώτημα είναι ΠΩΣ κάνεις 190 GB back up? 40 DVD???
aledjo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 nai nagr 40dvd diladi 12 * 40 = 480 lepta diladi 8 ores na grafeis dvd...... Melissa_virus mi les tetoia giati eimai kai go lamia (foititis). les na exei tipota to reuma tis lamias?? tha paro ups! exo 600gb!
Melissa_virus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Ασε aledjo έχω ακούσει πολλά περιστατικά για το Λαμιώτικο ρεύμα... Το πιο συχνό είναι καμένα τροφοδοτικά. Αλλά ακόμα και για καμένη οθόνη μου έχουν πει...
corsakias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 egw exw mia aporia,otan milate 120 kai 600gb ti einai ola ayta?taineies?photos?giati arxeia ths douleias,word,excel,etc apokleiete....
gv Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Βασικά πίσω και από τους 2 δίσκους είναι 2 ανεμιστίρες που τους ρίχνουν αέρα. Eee auto einai ... pa9ane psi3i ...
Melissa_virus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Εμένα προσωπικά και στους 2 δίσκους 8α ήταν όλα σύνολο 100gb songs, αρκετα gb προγραμμάτων, μερικές ταινίες, tv captures, φωτογραφίες, videos, ηχογραφίσεις , κείμενα word, εργασίες kai polla άλλα καλούδια...
iccon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Mipos milate gia diskous SATA ? Exw akousei oti kegonte genika poli eukola. Epanalambanw oti den xerw an einai alitheia auto. Mou to eipan apo eisagwgiki etairia (gnostos mou).
Melissa_virus Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 χαχαχα λες gv να κρυολόγισαν? χεχε Οχι αυτός που αποδιαμορφώθικε ήταν ο sata. αυτός που κάηκε ήταν κανονικός. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτο που λες iccon. Μπορεί να ήταν καμία παρτιδα ελλατωματικοι.
TonyMontana Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2005 exw 160GB se RAID0 enw enas 80GB kai enas USB2 200GB einai FULL! tremw stin idea na pathei tipota to RAID0 array mou!!! estw kai o enas diskos na ta ftysei tin katsame ti varka!... UPS uparxei alla den pane mono apo astatheies taseis oi diskoi dustixws...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.