Προς το περιεχόμενο

Και η δικιά μου ιστορία...απο τις πολλές..

scyther666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχτές ψιλοπαρέδωσε πνεύμα το psu μου...και πήρε σβάρνα έναν wd80gb....καταστράφηκε το master file table (winxp - ntfs) ...ο δίσκος είχε 4 partitions..Τα 3 τα επανέφερε το checkdisk, ενώ το τέταρτο όχι. Έμπαινε στα win αλλα δεν μπορούσε να το ανοίξει.

Anyway βάζω το File Scavanger και τα επαναφέρω εκ πρώτης όψεως όλα. (το partition ήταν 20gb μόνο mp3). Όπως είπα όμως...εκ πρώτης όψεως...Γιατι σήμερα παρατήρησα ότι κάποια απο τα αρχεία αυτά είναι κατεστραμένα...Όσο και αν είναι βαρύ αυτό...τι να κάνω...θα ζήσω..

ΑΛΛΑ...

Στα άλλα partitions που μπόρεσε και επανέφερε to checkdisk μόνο του γίνεται χαμός...Δουλεύω cubase και είναι αδύνατο να δουλέψω για πάνω απο 3 λεπτά χωρίς να αρχίσουν να γίνονται διάφορα...Όταν δουλεύω σε άλλο hdd μέσα απο cubase όλα οκ..σε οποιοδήποτε partition του πονεμένου δίσκου αδύνατο...To checkdisk δεν μου δείχνει τιποτε errors ή bad sectors στον δισκο..

Καμμιά ίδεα?

Δημοσ.

Θα κάνεις backup όσα αρχεία λειτουργούν. Μετά θα βάλεις Norton Partition Magic και θα ενώσεις όλα τα partition. Το ένα partitιon που θα φτιάξεις κάντο format και μετά ξαναφτιάξε τα partition και επανέφερε τα αρχεία σου. Είναι ζήτημα χρόνου πότε θα χαθούν τα αρχεία σου σε τέτοιο σκληρό με τέτοια ζημια που έπαθε.Ελπίζω να σε κάλυψα

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος για το Partition Magic? απο το εργαλείο των xp απο το cd θα το κάνω...

Σκόπευα να κρατήσω όλα τα περιεχόμενα των 4 partitions σε άλλο δίσκο και να σβήσω και να ξαναδημιουργήσω τα partitions...

Αλλά αυτό που με προβλήματίζει είναι το ότι σε νέα αρχεία που έγραψα στο δίσκο υπήρχε πρόβλημα. Λες μετά την επαναδημιουργία των partitions να είναι όλα ΟΚ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...